Csőtörés elhárítás azonnal, pontos beméréssel

Budapesten, illetve Pest és Fejér megyében - 0-24 elérhető

Csőtörése van? Ne aggódjon, csak hívjon minket és segítünk!

csőtörés elhárítás

Ezért érdemes minket választania csőtörés elhárítás esetén:


  • Bármilyen vezeték - víznyomó, szennyvízcső, gerincvezeték - javítását vállaljuk otthoni és ipari környezetben egyaránt
  • 1 órán belül kiérkezünk éjjel-nappal a teljes körzetben
  • A csőtörés elhárítás feladatának ellátásához szükséges m inden felszerelést viszünk magunkkal
  • A csőtörés javítás előtt bontás nélkül pontosan felmérjük hol található a sérülés és csak a csőtörés meghatározott helyén kerül sor ténylegesen bontásra
  • Nem hagyjuk abba addig a munkát, amíg nem használható a víz
  • A csőtörés elhárítás után r endet rakunk magunk után és a keletkezett hulladékot speciális lerakóhelyre szállítjuk
  • Javítási garanciát vállalunk 1 évre arra a szakaszra, amit a csőtörés elhárítás során cseréltünk
  • Komplex szolgáltatást biztosítunk minden téren (csőtörés bemérés, csőtörés javítás, vízszerelés)

Hívjon minket most!

+36 70 672 0299

csőtörés bemérés és elhárítás

Köszönjük ügyfeleink bizalmát:


Andrea véleménye a csőtörés elhárítás szolgáltatásunkról

Andrea

„Ajánlom a Dénes Építőipari Kft.-t, mert gyorsan, pontosan és megbízhatóan dolgoznak. A munkájuk során a tisztaságra és a lehető legteljesebb helyreállításra törekednek. Szimpatikus szakemberek, köszönjük a gyors segítséget!”

Gábor véleménye a csőtörés elhárítás szolgáltatásunkról

Gábor

"A Dénes Építőipari Kft.-re a nap bármely időszakában lehet számítani. Pontosan, precízen és magasszínvonalon dolgoznak. Bárkinek jó szívvel ajánlom a céget."

Eszter véleménye a csőtörés elhárítás szolgáltatásunkról

Eszter

"Minden Társasházamban  dolgoztak már a fiúk. Nincs olyan, amin ne tudnának segíteni. Ha az összes szerelő csődöt mondott Ők akkor is jönnek és megoldást találnak. Az még nagyon pozitív nekem, hogy a kommunikáció nagyon szuper, mindig higgadtan és szépen tudunk megbeszélni mindent.

Ha egy munkára egyszer kijönnek az biztos, hogy minőségi szolgáltatásban van elvégezve, ha kell az éjszaka közepén. Mindig számíthatok rájuk. Megbízható, precíz, pontos és a csőtörés javítás ár is kedvező! Köszönöm, hogy vagytok nekem."

Amennyiben csőtörés bemérés, vízszivárgás bemérés kerül terítékre, a legtöbb ember a telefonkagyló után nyúl. A telefonos bejelentés során nagyon fontosnak tartjuk, hogy az ügyfél minél pontosabb leírást tudjon adni a problémáról. Pusztán azonban ilyen módon a csőtörés javítás ár nem kerül megállapításra, hiszen a szakembereknek látnia kell, hogy hol keletkezett a hiba, milyen mértékű, és milyen eszközökre lesz szükség a helyreállításhoz. Pontos árajánlatot a csőtörés javítás és csőtörés elhárítás munkafolyamataira kizárólag a helyszínen tudunk adni a csőtörés helyétől, érintett vezetékek hosszától függően. Cégünknél a csőtörés bemérés, a vízszivárgás bemérés, és a javítás során nem merül majd fel semmiféle rejtett költség. A már egyszer közölt csőtörés javítás ár ajánlatunkon nem változtatunk, ha az előzetes kalkuláció téves és több anyagra van szükség a helyreállításhoz, akkor az a mi költségünk.

Az elvégzett szolgáltatásról minden esetben számlát állítunk ki. A csőtörés javítás ár több éves tapasztalatunknak köszönhetően mindig a lehető legkedvezőbben kerül kialakításra. A csőtörés javítás feladatát maximális odafigyeléssel végezzük el. Profi és azonnali csőtörés elhárítás Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén, éjjel-nappal hívható szolgáltatással! Nálunk a megfizethető csőtörés javítás ár és a kiváló szolgáltatás, kéz a kézben jár!

Társasházak számára egyedi ajánlatot biztosítunk , amely nagyobb rendelkezésre állást kínál.
Ajánljon minket a közös képviselőjének!

Pontos csőtörés bemérés bontás nélkül. Hogyan zajlik nálunk a szolgáltatás?


A legelső lépés a hatékony és eredményes javításhoz a csőtörés helyének megállapítása . Előzetes csőtörés keresés nélkül ez a munkafolyamat a vártnál sajnos tovább tarthat, arról nem is beszélve, hogy még a legtapasztaltabb szakembereknek is feladhatja a leckét.A mai profi épületgépészeti eszközöknek köszönhetően a csőtörés keresés sokkal rövidebb idő alatt lehetséges. Az általunk alkalmazott módszerek: szennyvízcső kamerázás, akusztikus műszeres bemérés segítségével, pontosan meg tudjuk határozni, hogy hol található a sérülés anélkül, hogy néhány téglát megbontanánk. A szennyvízcső kamerázással az 50-estől az ipari méretekig meg tudjuk vizsgálni a csövek állapotát.
Cégünknél kiemelkedően fontos a minél hatékonyabb csőtörés bemérés, vízszivárgás bemérés, így a legmodernebb eszközökkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Sajnos a csőtörés javítás bontás nélkül már kevésbé kivitelezhető, hiszen a sérült csövet cserélni kell. De a pontos bemérésnek köszönhetően elegendő egy kisebb szakaszt megbontani, melynek a helyreállítását kollégáink a csőtörés javítás után el is végzik . vagyis a csőtörés javítás feladatát elvégezve lakását tökéletesen működőképes állapotban hagyják el munkatársaink. Amennyiben a napnál is világosabb, hogy a csőhálózat melyik részén történt fennakadás, akkor a szakembereink egy előre megbeszélt időpontban, kiszállnak az ügyfél otthonába. Ebben az esetben egy pár ügyes mozdulattal kicserélhetővé válik a sérült csőszakasz, és a javítási, helyreállítási munkákról is gondoskodunk majd, hiszen ezeket is kézbe vesszük. Abban az esetben pedig, ha még nem tisztázott, hogy hol található a hibaforrás, egy profi csőtörés bemérés, vízszivárgás bemérés fogja megelőzni a munkálatokat.

Már megtörtént a baj? Ne essen kétségbe, hiszen profi vízvezetékszerelő csapatunk azonnal a megmentésére siet és elvégzi a csőtörés javítás és csőtörés elhárítás munkafolyamatait! Ha Dénes Építőipari Kft., akkor csőtörés elhárítás azonnal, mindezt a nap 24 órájában elérhető rapid szolgáltatással!

Csőtörés keresés profi eszközök bevetésével. Milyen módszerek vannak a tarsolyunkban?


A csőtörés centrumának felderítése komoly szakértelmet igénylő feladat. Ez abból következik, hogy a vízvezetékkel kapcsolatos hibák általában a szem számára láthatatlanok, éppen ezért speciális felderítő eszközökre, na és persze megfelelő szaktudásra lesz szükség a meghatározásukhoz. A következőkben szeretnénk megismertetni, hogy cégünknél milyen eszközökkel állunk az ügyfelek rendelkezésére, ha gyors és hatékony csőtörés bemérés, vízszivárgás bemérés kerül szóba.

Szennyvízcső kamerázás – nézzünk bele a csövekbe!

A csatornakamerázás az egyik legismertebb módszer, ha csőtörés bemérés, vízszivárgás bemérés a cél. Ennek során szakembereink egy nagyon apró, speciális kamerafejet vezetnek be a csövek belsejébe. A kamera helyzete mozgatható, így mm-ről mm-re haladva végig tudjuk pásztázni a vezetékek állapotát. A kamerás csőtörés bemérés azért is nagyon előnyös módszer, mert a szakemberek egy külső képen keresztül láthatják, hogy merre jár éppen a kamera, és mi a pontos hiba, de még a csövek általános állapotát, lejtését stb. is könnyedén felmérhetjük vele.

Akusztikus műszeres bemérés – hallgassuk meg a csőtörést!

Az akusztikus vízszivárgás bemérés, ahogy a nevében is benne van, egy nagyon hatékony módszer arra, hogy megállapítsuk vele a szivárgás pontos helyét. Az eszköz olyannyira megbízható, hogy még egy végeláthatatlanul hosszú csővezeték esetén is nagyjából 1-1,5 méterre le tudjuk korlátozni a csőtörés pontos lokációját. Ahol vízszivárgás van, ott zajok is vannak. Az akusztikus módszer lényege, hogy a szivárgó víz által generált zajokat mérjük be, a hanghullámok beazonosításával pedig könnyedén felismerhetővé válik a hibaforrás helye. Ezek intenzitása egyébként igen változatos lehet attól függően, hogy milyen jellegű, mértékű a meghibásodás.

Nem árt megjegyezni, hogy mind a kamerás, mind az akusztikus módszer ugyanolyan hatékony eredményt ígér, ha csőtörés bemérés, vízszivárgás bemérés a cél. Általánosságban elmondható, hogy a minél tökéletesebb felderítés érdekében, gyakran kihasználjuk mindkét módszer előnyét egyetlen vizsgálat keretén belül.

Profi csőtörés elhárítás Budapest városában? Mindenre van egy jó megoldásunk!

+36 70 672 0299

Mennyi idő alatt hárítjuk el a csőtörést?


A legrövidebb idő alatt, de maximum 12 óra alatt végzünk a munkálatokkal. Addig nem hagyjuk abba a munkát, amíg nem használható a víz, ha szükséges ideiglenes megoldást alkalmazunk. A vízelzárás várható feloldásának idejéről táblát helyezünk ki, a megadott időpontra minden esetben végzünk.
Így a csőtörés bemérés és hibaelhárítás munkálatokkal hamar végzünk.

csőtörés javítás keresés és bemérés szakszerűen
Már megtörtént a baj? Csőtörés elhárítás azonnal!
Villámgyors és szakszerű csőtörés elhárítás Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén!

Egy csőtörés - súlyosságától függően - akár egész otthonát veszélyeztetheti. Átáznak a falak, a padlóburkolat felvizesedik, bútorai, féltett berendezési tárgyai sincsenek biztonságban. A kertben előforduló csőtörések is komoly károkat okoznak, melynek helyreállítása magas költségekkel járhat. Minél több víz folyik el, annál nagyobb az anyagi kár. Több jel is utalhat csőtörésre, ha bármi gyanúsat tapasztal, akkor azt javasoljuk, hogy hívja fel gyorsszolgálatunkat, mondja el, hogy miket tapasztalt és ez alapján szakembereink segítenek a helyzet felmérésében, hogy valóban szükséges-e a csőtörés javítás igénybevétele. A csőtörés műszeres bemérés vagy szennyvízcső kamerázás segítségével pedig már pontosan azonosítható otthona vízvezeték rendszerében. Habár a csőtörés javítás bontás nélkül, aligha valósulhatna meg, a profi csőtörés kereső mérőműszereink segítségével, pillanatok alatt feltérképezzük a csöveinek állapotát, így csak azt a csőszakaszt kell majd megbontani, ahol megtörtént a baj!

Csőtörés elhárítás Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén.

Hívjon minket most!

+36 70 672 0299

Mit jelent a rapid szolgáltatás?


Vannak olyan vízvezeték szereléssel kapcsolatos feladatok, amelyek ideig-óráig várhatnak, azonban léteznek olyanok is, amelyeknél minden egyes perc számít: ilyen szolgáltatások lehetnek a csőtörés javítás és csőtörés elhárítás is. Ha vízszivárgásra gyanakszik otthonában, akkor azt tanácsoljuk, hogy minél előbb kérje ki egy szakértő tanácsát és méresse fel csöveinek állapotát . Ha ezt nem tesszük meg és mégis egy csőtörés gyanúja állna fent otthonunkban, akkor biztosak lehetünk benne, hogy előbb- vagy utóbb, de még a legkisebb repedésből is végül egy nem várt csőtörés fogja magát kinőni.

A csőtörés elhárítás és csőtörés javítás azok a vízvezetékszereléssel kapcsolatos szolgáltatások, ahol minden egyes perc számít. Ha már megtörtént a baj és ömlik a víz, akkor mindig az adott vízvezetékszerelő csapat gyorsaságán és rátermettségén fog múlni az, hogy mekkora károk fognak keletkezni a csőtörés miatt. Cégünknél, a telefonhívást követően, csakis a legkiválóbb szakembereinket indítjuk útnak, így biztos lehet benne, hogy a 0-24 órában elérhető rapid szolgáltatásunkkal, a lehető leghamarabb kezelésbe vesszük a problémát! Ha Dénes Építőipari Kft., akkor csőtörés elhárítás azonnal, hiszen minden perc számít! És Önnek van már profi csőtörés elhárítás és csőtörés javítás szakembere? Csőtörés elhárítás Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén, akár éjjel, akár nappal!

Csőtörés elhárítás a gyakorlatban


csőtörés elhárítás referencia

csőtörés elhárítás referencia

csőtörés elhárítás referencia

csőtörés elhárítás referencia

csőtörés elhárítás referencia

csőtörés elhárítás referencia

Egy kis segítség:


Csőtörés elhárítás előtt mit kell tennem, amíg a szakemberek megérkeznek?

Ha csőtörést tapasztalunk először is el kell zárni a vizet (a központi vízcsapot), hogy ne folyjon el még több, még nagyobb kárt okozva. Emellett érdemes kikapcsolni a bojlert és a csőtörés okozta átázás által veszélyeztetett műszaki berendezéseket biztonságba helyezni otthonunkban. A kiérkező szakemberek számára biztosítsunk akadálymentes bejárást a vizes blokkokhoz (fürdő és mosdó helyiségekbe), illetve a csőtörés helyéhez (ha van egyértelműen azonosítható jele).

A telefonban mondjon el kollégáinknak minden részletet az észlelt probléma kapcsán, így szükség esetén további ajánlásokkal segítik Önt a helyzet megfelelő kezelésében.
Miután szakembereink megérkeztek Önhöz az első lépés a csőtörés helyének megállapítása, ez a profi csőtörés bemérés eszközöknek köszönhetően pontosan meghatározható bontás nélkül is, rövid időn belül. Ezután már pontos ütemezés állítható fel arra vonatkozóan, hogy a csőtörés javítás várhatóan meddig fog tartani. Kollégáink minden folyamatról részletesen tájékoztatják.

​​​​​​ Mi lehet az oka, miért következett be a csőtörés?

Több okból kifolyólag alakulhat ki csőtörés, de ezek a legjellemzőbbek:

Az idő.
Sajnos egy bizonyos idő után a csövek elöregedésével kell számolnunk, aminek a következtében lehetnek előbb apróbb sérülések, később nagyobb repedések a csövek felületén, amelyek szivárgáshoz, súlyosabb esetben csőtöréshez vezetnek.

A rossz minőségű csövek.
A csövek idő előtt elöregedhetnek, ha nem megfelelő minőségüknek köszönhetően alacsonyabb a teherbírásuk.

Az időjárás.
A kedvezőtlen időjárási viszonyok például hosszabb távon fennálló fagy megviselheti a csöveket, megrongálhatja a felületüket, így apróbb sérülések keletkezhetnek rajtuk, amelyek csőtörést eredményezhetnek.

Prevencióban a jövő


Fontos kiemelni, hogy habár a csőtörés javítás bontás nélkül szinte aligha lenne kivitelezhető, nagyon is sokat tehetünk annak érdekében, hogy az ilyesfajta „balesetek” meg se történjenek. A megelőzés érdekében érdemes bizonyos időközönként felülvizsgáltatni a csövek állapotát. A csőtörés műszeres bemérés eszközei és szennyvízcső kamerázás segítségével könnyen azonosíthatóak az apróbb sérülések is. Így a sérült csövek cserélhetőek még azelőtt, hogy komolyabb szivárgás vagy vízelfolyás keletkezne a rendszerben. A rendszeres állapotfelméréssel tehát egyszerűen kiküszöbölhetővé válhatnak a makacs dugulások, és a visszafordíthatatlan csőrepedések, törések is.

Hogyan ismerjem fel hamarabb a csőtörést?

Vannak egyértelműbb és kevésbé egyértelmű, máshoz is köthető jelei a csőtörésnek. De ha az alábbiakat tapasztalja, akkor előfordulhat, hogy rövid időn belül csőtörés elhárítás szükséges otthonában:

-  vizes, átázott felület, akár a falon, a mennyezeten vagy a padlón,
-  alacsony víznyomás egyszerre az egész otthonában,
-  a szokásostól magasabb víz számlát kap azonosítható ok nélkül,
-  folyamatosan fennálló kellemetlen szag, párásodás, penészesedés.

a csőtörés elhárítás szükségességének több előjele is lehet
Az egyszerre jelentkező víznyomás csökkenés is jelezheti a bajt otthonában. Ilyenkor a csőtörés elhárítás azonnal javasolt!

A csőtörés javítás minimális károkkal

Gyakran merül fel a kérdés az ügyfelek részéről, hogy a csőtörés javítás bontás nélkül vajon megoldható-e, ha már megtörtént a baj? A legtöbb esetben a csőtörés javítás bontás nélkül sajnos nem kivitelezhető, de a csőtörés keresés modern mérési eszközeinek köszönhetően csak a sérült csövek pontosan meghatározott helyén kell bontást végezni. Ez azt jelenti, hogy szakembereink a lehető legkisebb területet bontják meg így, az elhárítás után a szükséges, helyreállítási munkálatokkal Önnek kevesebbet kell bajlódnia. 

Szakembereink modern, speciális gépekkel és eszközökkel vannak felszerelve, valamint nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így könnyen előfordulhat, hogy a csőtörés javítás bontás nélkül is megvalósítható. Így a csőtörés javítás után Önnek semmi más dolga nem marad majd, csak sokáig élvezni a csőtörés mentes, gondtalan mindennapokat!

Reméljük a fentiekkel Önnek is választ adtunk néhány kérdésére. Ha csőtörést tapasztal otthonában, vagy csak úgy gondolja, hogy fennáll a kockázata, akkor hívjon minket és segítünk a megoldásban. Ahogy már többször is hivatkoztunk rá, a csőtörés bemérés a szennyvízcső kamerázásnak és akusztikus mérő eszközöknek köszönhetően már jóval pontosabb, így minimális bontással és felfordulással elhárítható a probléma otthonában. Már csak a csőtörés javítás ár érdekli? Hívjon bennünket, ha a csőtörés elhárítás Budapest városában lenne esedékes!

csőtörés elhárítás referencia

csőtörés elhárítás referencia

csőtörés elhárítás referencia

csőtörés elhárítás referencia

csőtörés elhárítás referencia

csőtörés elhárítás referencia

Hívja 0-24 elérhető gyorsszolgálatunkat:

+36 70 672 0299

Kapcsolat
Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!

A csőrepedés, törés otthonában azonnali megoldást kíván


Kevés annál kellemetlenebb dolog létezik, mint egy hirtelen jött csőtörés, amely a gyors és profi segítség hiányában akár az egész lakásunkat eláraszthatja. Nálunk teljesen mindegy, hogy szivárgásra gyanakszik otthonában, vagy már be is következett a baj, cégünk vízszerelő csapata azonnali megoldást tud nyújtani a problémájára!

csőtörés elhárítás azonnal bontás nélkül
Csőtörés elhárítás esetén érdemes azonnal szakszerű segítséget kérni

Ha gyors segítségre van szüksége, akkor a profi vízvezeték szerelő csapatunk azonnal a rendelkezésére áll!


A vízvezeték szereléssel kapcsolatos problémák csak úgy, mint a csőtörés javítás , szinte bármikor felüthetik a fejüket, és rengeteg bosszúsággal járhatnak. Egy hirtelen jött csőrepedés nemcsak a lakók alapvető életterét szabotálhatja, de a lakás biztonságát is nagyban veszélyeztetheti.  Ha pedig már megtörtént a baj és ömlik a víz mindenhol, akkor ott azonnali és szakszerű segítségre van szükség, hiszen minden perc számít. Cégünknél 0-24 órában elérhető, úgynevezett rapid szolgáltatással sietünk mindazok segítségére, akik bármikor is ilyen kellemetlen helyzetbe kerülnek! A gyors segítség mellett a szakképzett és professzionális szakembereink gondoskodnak majd a csősérülés mielőbbi elhárításáról.

Hívjon minket, segítünk:

+36 70 672 0299

Cégünknél teljes körű vízvezetékszereléssel kapcsolatos szolgáltatást nyújtunk, mindezt megfizethető árakon. Profi és mindenre kiterjedő gépparkunknak hála nem riadunk vissza még a legnehezebbnek tűnő feladattól sem, így a belső falakban lévő csőtöréstől kezdve egészen a földalatti szivárgásokig, mindent gond nélkül felmérünk, majd megjavítunk. 

kérjen azonnali segítséget csőtörés elhárítás esetén
Ha villámgyors és megbízható csőtörés javítás a cél, akkor a Dénes Építőipari Kft. profi vízvezetékszerelő csapatát ajánljuk!

Mi történik a csőtörés javítás során?


Ha egyértelmű, hogy a csőhálózat melyik részén történt meg a baj, akkor szakembereink azonnal megkezdik a munkát és kicserélik a sérült cső azon szakaszát, amelyben a csősérülés fennáll. Az általunk végzett javításokra minden esetben 1 év garanciát vállalunk így, ha valamilyen oknál fogva a kicserélt csőszakaszon újabb hiba lépne fel, mi gond nélkül korrigáljuk azt. Ezen felül pedig, ha a sérült cső javítására kerül a sor, akkor mindezt úgy végezzük el, hogy hosszú ideig problémamentesen használható maradjon.

Abban az esetben, ha egy olyan szivárgásról vagy csőrepedésről lenne szó, ahol szabad szemmel nem lehet megállapítani, hogy hol van helyileg az érintett szakasz, különféle mérőműszereket alkalmazunk. Cégünknél a legmodernebb csőtörés és szivárgásbemérő berendezésekkel dolgozunk, amelyek segítségével előzetes bontási munkálatok nélkül állapítjuk meg a csősérülés pontos helyét. Ezek a módszerek a kamerás csővizsgálat, illetve az akusztikus műszeres bemérés. A kamerás csővizsgálatnál egy apró kamerát vezetünk be a cső belsejébe, amely mentén végig haladva, cm pontos helymeghatározást kaphatunk a sérülés helyéről. Az akusztikus bemérés során pedig, a szivárgó víz által keltett zajok kiszűrésével történik meg a felderítés.  A módszerek legnagyobb előnye, hogy egy fennálló csőrepedés esetén, olyan pontosan tudják beazonosítani annak helyét, hogy csak egy adott szakaszt kell megbontani a csőtörés javítás elvégzéséhez. Bármekkora is legyen a sérülés mértéke, a lehető legrövidebb idő alatt, de maximum 12 órán belül elvégezzük otthonában a sérült csövek javítását.

Bajba jutott, vagy csak szivárgásra gyanakszik otthonában? Ne várja meg, amíg bekövetkezik a katasztrófa!

+36 70 672 0299

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása