A csőrepedés, törés otthonában azonnali megoldást kíván

2021. február 19.
355
egy tartósan fennálló csősérülés komoly károkat okozhat

Kevés annál kellemetlenebb dolog létezik, mint egy hirtelen jött csőtörés, amely a gyors és profi segítség hiányában akár az egész lakásunkat eláraszthatja. Nálunk teljesen mindegy, hogy szivárgásra gyanakszik otthonában, vagy már be is következett a baj, cégünk vízszerelő csapata azonnali megoldást tud nyújtani a problémájára!

Ha gyors segítségre van szüksége, akkor a profi vízvezeték szerelő csapatunk azonnal a rendelkezésére áll!


A vízvezeték szereléssel kapcsolatos problémák csak úgy, mint a csőtörés javítás, szinte bármikor felüthetik a fejüket, és rengeteg bosszúsággal járhatnak. Egy hirtelen jött csőrepedés nemcsak a lakók alapvető életterét szabotálhatja, de a lakás biztonságát is nagyban veszélyeztetheti.  Ha pedig már megtörtént a baj és ömlik a víz mindenhol, akkor ott azonnali és szakszerű segítségre van szükség, hiszen minden perc számít. Cégünknél 0-24 órában elérhető, úgynevezett rapid szolgáltatással sietünk mindazok segítségére, akik bármikor is ilyen kellemetlen helyzetbe kerülnek! A gyors segítség mellett a szakképzett és professzionális szakembereink gondoskodnak majd a csősérülés mielőbbi elhárításáról.

Hívjon minket, segítünk:

+36 70 672 0299

Cégünknél teljes körű vízvezetékszereléssel kapcsolatos szolgáltatást nyújtunk, mindezt megfizethető árakon. Profi és mindenre kiterjedő gépparkunknak hála nem riadunk vissza még a legnehezebbnek tűnő feladattól sem, így a belső falakban lévő csőtöréstől kezdve egészen a földalatti szivárgásokig, mindent gond nélkül felmérünk, majd megjavítunk. 

kérjen azonnali segítséget
Ha villámgyors és megbízható csőtörés javítás a cél, akkor a Dénes Építőipari Kft. profi vízvezetékszerelő csapatát ajánljuk!

Mi történik a csőtörés javítás során?


Ha egyértelmű, hogy a csőhálózat melyik részén történt meg a baj, akkor szakembereink azonnal megkezdik a munkát és kicserélik a sérült cső azon szakaszát, amelyben a csősérülés fennáll. Az általunk végzett javításokra minden esetben 1 év garanciát vállalunk így, ha valamilyen oknál fogva a kicserélt csőszakaszon újabb hiba lépne fel, mi gond nélkül korrigáljuk azt. Ezen felül pedig, ha a sérült cső javítására kerül a sor, akkor mindezt úgy végezzük el, hogy a bontás miatti visszajavítási munkálatokat is kézbe vesszük.

Abban az esetben, ha egy olyan szivárgásról vagy csőrepedésről lenne szó, ahol szabad szemmel nem lehet megállapítani, hogy hol van helyileg az érintett szakasz, különféle mérőműszereket alkalmazunk. Cégünknél a legmodernebb csőtörés és szivárgásbemérő berendezésekkel dolgozunk, amelyek segítségével előzetes bontási munkálatok nélkül állapítjuk meg a csősérülés pontos helyét. Ezek a módszerek a kamerás csővizsgálat, illetve az akusztikus műszeres bemérés. A kamerás csővizsgálatnál egy apró kamerát vezetünk be a cső belsejébe, amely mentén végig haladva, cm pontos helymeghatározást kaphatunk a sérülés helyéről. Az akusztikus bemérés során pedig, a szivárgó víz által keltett zajok kiszűrésével történik meg a felderítés.  A módszerek legnagyobb előnye, hogy egy fennálló csőrepedés esetén, olyan pontosan tudják beazonosítani annak helyét, hogy csak egy adott szakaszt kell megbontani a csőtörés javítás elvégzéséhez. Bármekkora is legyen a sérülés mértéke, a lehető legrövidebb idő alatt, de maximum 12 órán belül elvégezzük otthonában a sérült csövek javítását.

Bajba jutott, vagy csak szivárgásra gyanakszik otthonában? Ne várja meg, amíg bekövetkezik a katasztrófa!

+36 70 672 0299

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!