Bízza ránk a társasháza vízügyeit!

2021. július 19.
270
bízza ránk társasháza vízügyeit

A vízhálózatok folyamatos karbantartása olyannyira lényeges szempont, hogy minden egyes társasháznak „receptre” kellene írni egy megbízható vízszerelő céggel való szerződést. Nincs kihez fordulnia a víz- és fűtésszereléssel kapcsolatos problémákkal? Szakítson a hagyományokkal és kössön mindössze egyetlen szerződést velünk! A Dénes Építőipari Kft. a kedvező javítási és szervizelési áraival, átlátható társasház karbantartás menedzsmentet nyújt, mindezt egy 24 órában hívható, ingyenes ügyelet kényelmével.

+36 70 672 0299

Egyre sűrűbbé válnak a vízvezeték javítások


A Magyarországon fellelhető társasházak döntő többsége már nem mai darab, ami egyet jelent azzal, hogy a vízvezeték rendszerek sok esetben már meghaladják a több évtizedes élettartamot is. Alapérvényű igazság, hogy ami elromolhat, az idővel el is fog romlani. Az elöregedett vízvezetékek és hálózatok cseréje miatt a társasházi lakók egyre többet számolnak be visszatérő, makacs dugulásokról, csőtörésről vagy melegvíz-ellátási problémáról. A fennálló problémák mielőbbi orvosolása mellett kiemelkedő szempont, hogy a társasház, és ezzel együtt a vízvezetékek műszaki állapota ne romoljon tovább az idő előrehaladtával sem. Ez nem csak a közös képviselő, de a társasházban lakók egyöntetű érdeke is.

Gyakran hívnak minket ázás és hasonló jellegű, vízvezeték szereléssel kapcsolatos problémák miatt társasházakba is. Kevés annál frusztrálóbb dolog van, amikor egy csőtörés kellős közepébe cseppenünk bele egy fáradt munkanap után, vagy a sokadik próbálkozásra sem megy le a víz a WC-n. Ezek általában olyan kellemetlen szituációk, amelyek azonnali beavatkozást igényelnek, különösen akkor, ha bármilyen formában is szabotálják az alapvető komfortunkat, vagy veszélyeztetik az alattunk lévő lakásának biztonságát. Az ilyen esetek pedig mindig valaminek a következményei, hiszen egy csőtörés is már egy előrehaladott állapot, amely megelőzhető lett volna egy rendszeres karbantartással. Persze utólag is lehet orvosolni, de ez már csak azért sem egyszerű, mert ilyenkor már általában meg is kell bontani a burkolatot/falat a csőtörés helyén. Arról nem is beszélve, hogy előtte fel kell tárni, hogy mi okozta a hibát, és hol van a csőtörés pontos helye. Addig meg az alattunk lévő lakó csak ázik- és ázik. A biztosítók sem könnyítik meg a dolgunkat, hiszen a kárszakértő megérkezéséig gyakorlatilag nem lehet a helyreállítást elvégezni. Ezek alapján már joggal mondható el, hogy egy rendszeres és ütemezett karbantartással, felülvizsgálattal könnyedén megelőzhető lett volna egy ehhez hasonló probléma is. 


 Kezelje egyszerűen a társasház vízügyeit
Társasház karbantartás a cél? Cégünk mindkét féle számára előnyös szerződési lehetőséget kínál!

Kezelje egyszerűen a társasház karbantartással kapcsolatos ügyeit!


A társasház karbantartás szolgáltatásunkon belül, az egészen apró kis javításoktól kezdve egészen a komplexebb vízvezetékszereléssel kapcsolatos munkálatokat is ellátjuk. Mivel szolgáltatásunk teljeskörű, így a víz- és fűtésszerelés, duguláselhárítás, szivárgás bemérés, csőtörés elhárítás, és a szennyvízcső kamerázás is beletartozik.

Célunk, hogy a társasházak műszaki állapotának kifogástalan megtartása mellett, rendszeres felülvizsgálatokat is végezzünk a vízvezetékek állapotáról. Ez nem csak egy jól átgondolt lépés a karbantartási cégek részéről, de egyben egy prevenciós folyamat is, amellyel egyenes út vezet a gondtalan mindennapok és a vízvezeték-hálózatok hosszútávú élettartama felé. Véleményünk szerint, a társasházakat úgy érdemes üzemelteti, hogy a megbízót/tulajdonost a lehető legkisebb anyagi ráfordítás terhelje. Ezt pedig úgy érhetjük el a legoptimálisabban, hogy egyetlen cégnek adunk karbantartási megbízást, és nem pedig külön-külön keresgéljük a szakembereket egy felbukkanó probléma esetén.

A szerződésben álló partnereink részére 24 órás ügyeletet biztosítunk, amelyet díjmentesen vehetnek igénybe. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy ebben az esetben a magasan kvalifikált szervizembereinket a nap 24 órájában, bármikor elérhetik. Egy esetleges meghibásodás vagy probléma esetén, munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül kiérkeznek a helyszínre. Minden szükséges eszközt és felszerelést magunkkal viszünk, így a lakóknak semmi más dolga nem marad majd, csak kényelmesen ajtót nyitni. Reméljük, hogy mielőbb szerződött partnereink között köszönthetjük!

+36 70 672 0299

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!