Azonnali segítségért hívja gyorsszolgálatunkat:
+36 70 672 0299

Társasházak, irodaházak, ipari területek karbantartása,
társasház vízvezeték cseréje

Budapesten, illetve Pest és Fejér megyében - 0-24 elérhető gyorsszolgálat

társasházak karbantartása

Ezért érdemes minket választania:


  • Szerződéskötés után állandó 0-24 órás, ingyenes ügyeletet vállalunk
  • Teljes körű szolgáltatást biztosítunk vízzel kapcsolatos problémák megoldásában
  • A javítási munkálatok után visszaállítjuk az eredeti állapotot
  • Szolgáltatásaink: víz- és fűtésszerelés, duguláselhárítás, szivárgás bemérés, csőtörés elhárítás, szennyvízcső kamerázás
  • Előzetes felmérést készítünk a rendszerek állapotáról
  • A feltárt problémák megoldására előre tervezett felújítási tervet készítünk
  • A megvalósítást ütemezzük: előre vesszük a sűrgősebb javításokat a társasház karbantartás során
  • Elvégezzük a szükséges hibamegelőzéseket a társasház karbantartás alkalmával
  • Minden felszerelést magunkkal viszünk, a javítások során keletkező hulladékot speciális lerakóhelyre szállítjuk, amely a tásasház karbantartás során keletkezik
Társasház karbantartás profi szakemberekkel

Köszönjük ügyfeleink bizalmát:


5 csillag

DBM Facility Management Kft.

"A céget csak ajánlani tudom, gyorsak, precízek, mindig kifogástalan munkát végeznek!"

5 csillag

Dr. Ambrus Sándorné, házkezelő

"Megelégedettségemet szeretném kifejezni az elvégzett munkáért. 25 éve vagyok házkezelő és ilyen precíz, pontos munkát még nem tapasztaltam vállalkozó részéről. Először is a telefonhívásomkor megbeszélt időpontban percre pontosan megjelent a munkát elvégezni.

A munka felmérése után kérés és unszolás nélkül rögtön közölte a tervezhető költségeket, és ezt minden esetben olyan pontosan meg tudta saccolni, hogy nem volt számottevő eltérés a tervezett és tényleges végső ár között. A közölt elkészülési időt pontosan betartotta. A munkára garanciát is vállalt és kérés nélkül kiállította a számlát. Maga után kérés nélkül eltakarította a szemetet,

Szóval ilyen precíz, pontos, megbízható és hozzáértést tanúsító szakemberrel a 25 éves házkezelői munkám alatt még nem találkoztam. Eddig minden szakmunkánál előfordult valamilyen hiányosság PL: a munka felmérése után eltűnt anyagért menve, a munkák folyamán felmerültek váratlan kiadások, soha nem a megbeszélt időben jöttek, gond volt a számla kiadása. Sétáló utca révén volt aki ki sem akart jönni, vagy felárat számolt.  A munka nem a megbeszélt időre készült el  stb. stb.  A Dénes Csaba kft nél semmilyen probléma nem merült fel. A teljes megelégedettségem jeléül a Társasházunk egyéb munkáival is megbíztam és minden esetben tökéletes munkát végeztek.

Ajánlom mindenkinek, hogy bátran végeztessenek Velük a munkát nem fognak csalódni."

Áraink


Pontos árajánlatot az irodaház és társasház karbantartás kapcsán személyes egyeztetés és előzetes felmérés alapján tudunk biztosítani. Keressen minket alábbi elérhetőségeinken:

+36 70 672 0299

denesepitoipari@gmail.com

Előzze meg a bajt a társasház karbantartás segítségével!


A legtöbb társasház 30-40 évvel ezelőtt épült, de nem ritka a jóval öregebb épület sem. Az elöregedett vízhálózatok például számos nem kívánt problémát okozhatnak, csak úgy, mint a csőtörés vagy a makacs dugulások. Azonban még az újonnan felépült lakóotthonok esetében is szükség van a rendszeres karbantartásra annak érdekében, hogy megelőzzük a későbbi problémák kialakulását. Cégünknél teljes körű szolgáltatással vesszük le Önről a terhet és biztosítjuk a lakók teljes nyugalmát. Legyen szó víz- és fűtésszerelésről, általános állapotfelmérésről, vízkőtelenítésről, vagy csak új bojlerek felszereléséről, egy jó szakember nem ismer akadályt.

Szerződjön a Dénes Építőipari Kft. csapatával

Cégünk hosszú távú és mindkét fél számára előnyös szerződési lehetőségeket kínál, a társasház víz- és fűtésszereléssel kapcsolatos problémáinak megoldására és a karbantartási munkálatok folyamatos és szakszerű ellátására. Szerződött ügyfeleink esetében célunk a felügyeletünk alá tartozó társasházak karbantartása és akadálymentes működtetése. A csapatunkban dolgozó szakemberek alaposan felkészültek a társasházakban előforduló leggyakoribb víz- és fűtésszereléssel kapcsolatos problémák szakszerű megoldására. 

irodaház és társasház karbantartás 0-24 elérhető szolgálattal
Társasház karbantartás: Egy csapásra megoldjuk vízvezeték szereléssel kapcsolatos gondjait!

Társasház karbantartás: egy szolgáltatás, amivel mindenki jól járhat!


A társasház karbantartás az egyik legkomplexebb vízvezeték szereléssel kapcsolatos szolgáltatás, hiszen sok esetben egy probléma több másik lakást is érinthet. A lakók biztonsága és bizalma szempontjából viszont az egyik leghálásabb szolgáltatás. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a társasházban lakók a vízvezeték szereléssel kapcsolatos gondjaik miatt gyakran szoronganak, hiszen nem mindig kapják meg időben a kellő segítséget.  Az említett példánál maradva, ha szerződést kötünk egy vérprofi vízvezeték szereléssel foglalkozó céggel, akkor egészen biztosan nem kell majd ettől tartanunk.

A Dénes Építőipari Kft. csapata sokéves szakmai múltra tekint vissza, és számos sikeres együttműködést tudhat már a háta mögött, így biztos lehet benne, hogy a lakók nem maradnak sokáig víz vagy fűtés nélkül. Innentől kezdve egy felmerülő probléma vagy javítani való dolog kapcsán, nem kell minden egyes munkához külön szerelőt hívnia, hiszen mindent egy kézben látunk majd el. A társasházi lakók is tudni fogják, hogy ki a társasház megbízott partnere, így nyugodt szívvel bízzák majd lakásukat a mesteremberekre, illetve engedik be őket otthonukba. Ezen felül pedig a költségvetés miatt sem egy utolsó szempont a társasház karbantartás igénybevétele, hiszen jóval kedvezőbb díjszabásra számíthatunk, mintha minden egyes feladathoz külön szakembert keresgélnénk.

Gyorsszolgáltatással a zökkenőmentes mindennapokért 


A legnagyobb bajok sokszor a legváratlanabb pillanatokban üthetik fel a fejüket, például egy hirtelen jött csőtörés az éjszaka közepén, amely rövidesen nem csak a mi lakásunkat fogja eláztatni, hanem az alattunk lakóét is. Ilyen esetben általában kétségbeesetten nyúlunk a telefon után, de nem ritka, amikor a segítség helyett csak zárt kapukra lelünk. A több, mint 20 éves vízvezeték szerelői tapasztalatunkra építve, sikerült kialakítanunk egy olyan rendszert, amelynek köszönhetően akár az éjszaka kellős közepén is ki tudunk küldeni egy kollégát az esetleges problémák elhárítására. Pontosan jól tudjuk, hogy a vízvezeték szereléssel kapcsolatos ügyes-bajok dolgok sok esetben egyáltalán nem várhatnak, így kiemelt figyelmet fordítottunk egy 0-24 órában elérhető szolgáltatás kialakítására. Az éjjel-nappal elérhető gyorsszolgálatunk, nem csak Budapesten belül érvényes, de Pest és Fejér megyében is egyaránt. A telefonhívást követően, kollégáink rendkívül gyorsan kiérkeznek a helyszínre, és profizmusuknak hála, ugyanilyen gyorsan is hárítanak el bármilyen vízvezeték szereléssel kapcsolatos problémát.

Szívesen várjuk hívását:

+36 70 672 0299

Társasház karbantartás a gyakorlatban


A Magyarországon fellelhető társasházak döntő többsége már nem mai darab, ami egyet jelent azzal, hogy a vízvezeték rendszerek sok esetben már meghaladják a több évtizedes élettartamot is. Alapérvényű igazság, hogy ami elromolhat, az idővel el is fog romlani. Az elöregedett vízvezetékek és hálózatok cseréje miatt a társasházi lakók egyre többet számolnak be visszatérő, makacs dugulásokról, csőtörésről vagy melegvíz-ellátási problémáról. A fennálló problémák mielőbbi orvosolása mellett kiemelkedő szempont, hogy a társasház, és ezzel együtt a vízvezetékek műszaki állapota ne romoljon tovább az idő előrehaladtával sem. Ez nem csak a közös képviselő, de a társasházban lakók egyöntetű érdeke is.

Társasház vízvezeték cseréje zökkenőmentesen


A vízvezetékek állandó terhelésnek vannak kitéve, hiszen, ha épp nem a lakók folyatják a vizet, akkor a háztartási berendezések dolgoztatják meg a rendszert. Társasház esetében a vízcsövekre jutó terhelés megsokszorozódik, mivel a lakásokból érkező szennyvíz általában egy közös csatornában fut össze. Idővel azonban szükségessé válhat a társasház vízvezeték cseréje, tekintve, hogy az épületek többsége már jó néhány évtizeddel ezelőtt épült, és a csövek is nagyjából hasonló életkornak örvendhetnek. Honnan tudhatjuk, hogy elérkezett a társasház vízvezeték cseréje? A víz egyre nehezebben megy le a lefolyóban, szivárgást tapasztalunk, visszatérő dugulással találkozunk, netán csatornaszag érződik a lakásban. Ha a csere nagyon elhúzódik, akkor ne lepődjünk meg, ha egy nap csőtörésre ébredünk, ami nem csak az adott lakás épségét fogja kockára tenni, de már az alatta lakóét is, mert beázik. 

Ha a teljes társasházban kell cserélni a hideg- és melegvíz-ellátó csöveket, a bérbeadó gyakran nehézségekbe ütközik. Valahogy közölni kell ezt a lakókkal, találni kell egy olyan időpontot, ami mindenkinek megfelel, ki kell találni a munka sorrendjét, egyeztetni kell a javítást az alapkezelő társasággal, és fel kell kutatni egy megbízható szakembert, akire egy ekkora projektet rá lehet bízni. Amennyiben velünk áll szerződésben, a vízvezeték cseréje a társasház karbantartás szolgáltatásunk szerves részét fogja képezni. 

Akár egyetlen egy lakásban kell új vízcsöveket beépíteni, akár a közös vízvezeték érintett, minden eszközünk megvan ahhoz, hogy zökkenőmentesen és ütemezetten vegyük elejét az előttünk álló feladatnak. Ha a társasház vízvezeték cseréje a teljes lakótömböt érinti, előzetesen egyeztetünk időpontot a közös képviselővel, aki időben értesíteni tudja a lakókat a soron következő munkálatokról. A társasház udvarát érintő szennyvízcsatornák esetében a csere abszolút gördülékenyen megy végbe, tekintve, hogy egy minikotró is segíti a munkákat. A kompakt munkagépünknek hála nagyon egyszerűvé válik a társasház vízvezeték cseréje, hiszen kis helyen is elfér, pillanatok alatt kiássa a földet, az új szerelvények beépítése után pedig még a földelésben is támaszkodhatunk rá. 

Szennyvízcső csere előtt bontásra váró csövek

társasház karbantartás referencia bontás előtt

társasház karbantartás szennyvízcső csere előtt

társasház karbantartás referencia, bontásra váró csövek

Újonnan beépített csövek

társasház karbantartás, szennyvízcső csere

társasház karbantartás, kicserélt szennyvízcsövek

társasház karbantartás, új szennyvízcsövek

Bízza ránk a társasháza vízügyeit!


A vízhálózatok folyamatos karbantartása olyannyira lényeges szempont, hogy minden egyes társasháznak „receptre” kellene írni egy megbízható vízszerelő céggel való szerződést. Nincs kihez fordulnia a víz- és fűtésszereléssel kapcsolatos problémákkal? Szakítson a hagyományokkal és kössön mindössze egyetlen szerződést velünk! A Dénes Építőipari Kft. a kedvező javítási és szervizelési áraival, átlátható társasház karbantartás menedzsmentet nyújt, mindezt egy 24 órában hívható, ingyenes ügyelet kényelmével.

Kapcsolat
Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!

Egyre sűrűbbé válnak a vízvezeték javítások


Gyakran hívnak minket ázás és hasonló jellegű, vízvezeték szereléssel kapcsolatos problémák miatt társasházakba is. Kevés annál frusztrálóbb dolog van, amikor egy csőtörés kellős közepébe cseppenünk bele egy fáradt munkanap után, vagy a sokadik próbálkozásra sem megy le a víz a WC-n. Ezek általában olyan kellemetlen szituációk, amelyek azonnali beavatkozást igényelnek, különösen akkor, ha bármilyen formában is szabotálják az alapvető komfortunkat, vagy veszélyeztetik az alattunk lévő lakásának biztonságát. Az ilyen esetek pedig mindig valaminek a következményei, hiszen egy csőtörés is már egy előrehaladott állapot, amely megelőzhető lett volna egy rendszeres karbantartással. Persze utólag is lehet orvosolni, de ez már csak azért sem egyszerű, mert ilyenkor már általában meg is kell bontani a burkolatot/falat a csőtörés helyén. Arról nem is beszélve, hogy előtte fel kell tárni, hogy mi okozta a hibát, és hol van a csőtörés pontos helye. Addig meg az alattunk lévő lakó csak ázik- és ázik. A biztosítók sem könnyítik meg a dolgunkat, hiszen a kárszakértő megérkezéséig gyakorlatilag nem lehet a helyreállítást elvégezni. Ezek alapján már joggal mondható el, hogy egy rendszeres és ütemezett karbantartással, felülvizsgálattal könnyedén megelőzhető lett volna egy ehhez hasonló probléma is. 


Kezelje egyszerűen a társasház vízügyeit, társasház karbantartás
Társasház karbantartás a cél? Cégünk mindkét féle számára előnyös szerződési lehetőséget kínál!

A társasház karbantartás egyik legfontosabb alappillére a rendszeres felülvizsgálat


Semmi sem tart örökké, beleértve az épületben lévő vízvezetékeket is. Az évtizedek során a csövek fokozatosan korrodálódnak el és válnak egyre használhatatlanabbá. Hacsak nem történik meg időben a társasház vízvezeték cseréje, csőtörés esélye is szóba jöhet, ami több százezer forintos kárt okozhat az épületben és a lakók vagyontárgyaiban. Habár a megfelelően karbantartott vízvezetékek sokkal hosszabb ideig kitarthatnak, függetlenül attól, hogy hány éves szerelvényekről van szó, időnként érdemes azért szemügyre venni őket. Cégünknél a csatorna diagnosztika a társasház karbantartás szerves részét képzi. 

A rutinvizsgálat során a kamerás csatornavizsgálat módszerét alkalmazzuk. Ezt nagyjából úgy kel elképzelni, hogy egy rugalmas vezetékre rögzített kamera fejet indítunk el a vízhálózat valamely szakaszán, egy külső kameraképen keresztül pedig nyomonkövetjük az útját. A kamerás diagnosztika egyik legkézenfekvőbb előnye, hogy kevesebb, mint egy óra alatt megvalósul, így a lakóknak sem kell sokáig nélkülöznie a vízhasználatot. Továbbá bontás nélkül tárhatjuk fel az esetleges rejtett hibákat, kivitelezési problémákat, és valós idejű állapotfelmérést kaphatunk a csövek állapotáról. Ha pedig úgy ítéljük meg, hogy a társasház vízvezeték cseréje lassan időszerű lesz, akkor máris tud velünk egyeztetni a munkafolyamatról.

Kezelje egyszerűen a társasház karbantartással kapcsolatos ügyeit!


A társasház karbantartás szolgáltatásunkon belül, az egészen apró kis javításoktól kezdve egészen a komplexebb vízvezetékszereléssel kapcsolatos munkálatokat is ellátjuk. Mivel szolgáltatásunk teljeskörű, így a víz- és fűtésszerelés, duguláselhárítás, szivárgás bemérés, csőtörés elhárítás, és a szennyvízcső kamerázás is beletartozik.

Célunk, hogy a társasházak műszaki állapotának kifogástalan megtartása mellett, rendszeres felülvizsgálatokat is végezzünk a vízvezetékek állapotáról. Ez nem csak egy jól átgondolt lépés a karbantartási cégek részéről, de egyben egy prevenciós folyamat is, amellyel egyenes út vezet a gondtalan mindennapok és a vízvezeték-hálózatok hosszútávú élettartama felé. Véleményünk szerint, a társasházakat úgy érdemes üzemelteti, hogy a megbízót/tulajdonost a lehető legkisebb anyagi ráfordítás terhelje. Ezt pedig úgy érhetjük el a legoptimálisabban, hogy egyetlen cégnek adunk karbantartási megbízást, és nem pedig külön-külön keresgéljük a szakembereket egy felbukkanó probléma esetén.

A szerződésben álló partnereink részére 24 órás ügyeletet biztosítunk, amelyet díjmentesen vehetnek igénybe. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy ebben az esetben a magasan kvalifikált szervizembereinket a nap 24 órájában, bármikor elérhetik. Egy esetleges meghibásodás vagy probléma esetén, munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül kiérkeznek a helyszínre. Minden szükséges eszközt és felszerelést magunkkal viszünk, így a lakóknak semmi más dolga nem marad majd, csak kényelmesen ajtót nyitni. Reméljük, hogy mielőbb szerződött partnereink között köszönthetjük!

+36 70 672 0299

Irodaházak, ipari épületek karbantartását is vállaljuk!


A rendszeres felülvizsgálat és professzionális módon végzett szervizelés, jelentős mértékben meghosszabbíthatják a vizes rendszerek élettartamát egy irodaház vagy ipari épület esetében. Cégünk, ezen feladatok elvégzésére komoly képzettséggel rendelkező szakembereket alkalmaz mind a helyszíni kiszállások alkalmával, mind pedig a szervizközpontunkban. Leendő partnerét keresi az irodaház vagy ipari épület karbantartásra? Csakis megbízható megoldásokban gondolkodjon!

Hívjon minket most!

+36 70 672 0299

Rendszeres karbantartás a zökkenőmentes mindennapokért


Gyakori probléma, hogy egy új irodaépület vagy ipari épület átadása után a tulajdonos, - pusztán költségmegtakarítás gyanánt - nem bíz meg egy erre alkalmas céget, avagy nem ad karbantartási megbízást senkinek sem. De ez a jelenség ugyanúgy fennállhat régebb óta működő irodaházak esetében is. Egy ilyen hibás döntéssel azonban a (vélt) megtakarítási terveink hamar kútba eshetnek, és sokkal inkább extra költségek merülhetnek fel. A vízzel kapcsolatos rendszerek folyamatos igénybevételnek vannak kitéve, különösképpen az olyan irodaházakban vagy ipari épületekben, ahol egy nap rengeteg ember fordul meg. A szakszerű és folyamatos karbantartás hiánya jelentős mértékben csökkentheti a vizes rendszerek és ezzel együtt a berendezések élettartamát is. Arról nem is beszélve, hogy egy akadozó működésű fűtési rendszer, egy hirtelen jött csőtörés vagy egy folyamatosan visszatérő dugulás nemcsak a termelés/munka hatékony működését, de a dolgozók alapvető komfortérzetét is veszélyeztetheti.

Irodaházak, ipari épületek karbantartását is vállaljuk, társasház karbantartás
Iroda, ipari létesítmény és társasház karbantartás megfelelő eszközökkel

Miért szerződjön egy profi céggel?


A mai gazdasági környezetben nem egyszerű dolog megbízható és profi céget találni az irodaház, az ipari épület vagy csak a társasház karbantartás nemes feladataira. Ezeknél a cégeknél sokszor már csak várólista alapján lehet bekerülni, ami cseppet sem kecsegtető ígéret. Ha pedig nem túltelítettségről van szó, akkor sok esetben szakmai vagy emberi hiányosságról. Számtalan esetet hallani arról, hogy:

  • az első kapcsolatfelvétel vagy helyszíni felmérés után a megbízott szó nélkül eltűnik,
  • nem jelenik meg a megbeszélt időpontra, 
  • nem végzi el időben a rendszeres felülvizsgálatokat, munkákat, nem tartja be a határidőket,
  • nem tartja magát a szerződésekben foglalt árakhoz, váratlan kiadások merülnek fel egy-egy munka kapcsán,
  • nem ad számlát, 
  • vagy egyszerűen csak nem lehet rá számítani.


víz- és fűtésszerelés társasház karbantartás
Irodaház, ipari épület vagy társasház karbantartás a cél? Nyugodt szívvel bízza ránk a víz- és fűtésszereléssel kapcsolatos problémáit!

Ezek az esetek pedig jelentős fennakadásokat, álmatlan éjszakákat és esetenként extra költségeket is jelenthetnek, ha új szakember után kell keresgélnünk, vagy korrigálást kell végeznünk. A Dénes Építőipari Kft-nél biztos kezekben lehet vállalkozása! Erre pedig nem csak a több éves szakmai tapasztalatunk és felkészült csapatunk a garancia, hanem a számtalan elégedett ügyfelünk is. 

Dénes Építőipari Kft.: összeszokott csapat, több éves tapasztalat, kiváló szakmai felkészültség


Cégünknél nemcsak a társasház karbantartás szolgáltatásunkat veheti igénybe, de már az irodaházak, ipari épületek karbantartását is egy kézben vállaljuk. Szolgáltatásaink teljes körűek, így ezek között említhetjük a víz- és fűtésszerelés, duguláselhárítás, szivárgás bemérés, csőtörés elhárítás, és szennyvízcső kamerázás szakszerű munkafolyamatait is. 

Előre meghatározott időpontok szerint vállaljuk az irodaház és ipari épület megfelelő műszaki szinten tartásához szükséges ellenőrzési és állagmegőrzési vízszerelési munkálatokat. A feltárt problémák megoldására pedig egy előre tervezett felújítási tervet készítünk el, és a lehető leghamarabb elejét vesszük a probléma megoldásának. Velünk mindösszesen egy szerződést kell megkötnie, így hosszútávon is jóval kedvezőbb díjszabásra számíthat. Pontos árajánlatot a karbantartásra egy személyes egyeztetés és előzetes helyszíni körbejárás után tudunk biztosítani. További jó hír pedig, hogy a szerződéskötés után egy állandó 0-24 órás, ingyenes ügyeletet vállalunk, így nyugodt lehet minden éjszakája! Reméljük, hogy mielőbb elégedett partnereink között köszönhetjük!

+36 70 672 0299

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása