Gyors WC szerviz társasházi szolgáltatásaink között

2021. október 29.
51
vízes blokk probléma elhárítás gyorsan

Egy társasházban szinte mindig zajlik az élet, amely egyet jelent azzal, hogy a vízvezeték szereléssel foglalkozó cégeknél szinte mindig csörög a telefon. Köztudott tény ugyanis, hogy bármennyire is vigyázunk a lakásunk állapotára, óhatatlanul is bekövetkezhet a baj. Ha szeretné, hogy valamennyi vízszereléssel kapcsolatos ügyük egyetlen profi cég kezében összpontosuljon, akkor bátran keressen fel minket!

+36 70 672 0299

A vízvezeték szereléssel kapcsolatos leggyakoribb meghibásodások


Egy társasházban gyakran előfordul, hogy eldugul a WC, csőtörés lesz a falban vagy csak hirtelen megszűnik a melegvíz ellátás. A vízszereléssel kapcsolatos problémák azonnali megoldást kívánnak, hiszen a fürdőszoba és konyha, életünk szerves részét képzik. Melegvíz nélkül például aligha tudnánk rendesen tisztálkodni, egy eldugult WC miatt pedig nem feltétlenül szeretnénk napjában többször becsengetni a szomszédhoz. 

A WC tartály szervizelés például nem újkeletű dolog, hiszen elég gyakran használatba van véve. És hát nincs is annál kellemetlenebb, mint egy folyton szivárgó WC tartály, amely a lakók legnagyobb bosszúságára, még a vízszámlát is jelentősen megdobhatja. Szerencsére ma már a WC tartály szerelés egy rutineljárásnak bizonyul, abban az esetben, ha tisztában vagyunk a probléma forrásával, így nem kell napokig nélkülöznünk a mellékhelyiséget. 

A WC tartály leggyakrabban az alábbi helyeken romlik el: nem működik a nyomógomb, eltörik vagy lötyög a tető, vagy valamilyen nem látható probléma lép fel a töltőszelep, öblítőcső vagy tömítés állapotában. Ha azt tapasztaljuk, hogy nehezen megy le a WC-n a víz, vagy használaton kívül is szivárog, akkor érdemes minél előbb jelezni a problémát a közös képviselőnek, hiszen valószínűleg egyedül nem fogjuk tudni megoldani. A csöpögő WC tartály esetében például több hibaok is felléphet, többek között, hogy a leeresztő szelep gumi tömítése elöregedett, vagy erőteljes vízkövesedés, szennyeződés lépett fel a rendszerben. Ha a tartály magától tölteni kezd, akkor valószínűleg a gumi tömítés cseréje elengedhetetlen lesz. Abban az esetben pedig, ha nem öblít rendesen a tartály - avagy túl kevés vizet tölt be -, akkor a betöltő szelepben lehet a probléma, amit szintén cserélni kell majd. Ilyenkor a házi módszerek rendszerint kudarcba fulladnak, hiszen a probléma folyamatosan vissza fog térni. 

számíthat ránk vízvezeték szereléssel kapcsolatban
WC tartály szerelés a cél? Máris úton vagyunk!

Egy jó szakember minden társasházban elfér


Érdemes bizonyos időközönként akkor is ellenőriztetni a szaniterek, vízvezetékek állapotát, ha egyébként nincs különösebb fennakadás a működésükben. Ezzel elejét vehetjük egy kellemetlen és hirtelen jött meghibásodásnak is. A folyamatos karbantartás segítségével a kisebb-nagyobb vízvezeték szereléssel kapcsolatos problémák könnyebben kiküszöbölhetővé válhatnak, így a lakók is nagyobb biztonságban érezhetik majd magukat.

Szokták mondani, hogyha egy megbízható vízvezeték szereléssel foglalkozó céggel van szerződésben egy társasház, akkor nagy baj nem érhet minket. Ez az állítás pedig tökéletesen megállja a helyét a valóságban is, hiszen a sikeres szerződéskötés után, egy 24 órában hívható ügyeletet biztosítunk, bármilyen felmerülő probléma esetére. 

Új szaniterek beszerzésében is számíthat ránk!


Annak ellenére, hogy a vízvezeték szerelők mindent megtesznek a problémák mielőbbi elhárítás érdekében, előfordult olyan előrehaladott állapot, hogy szükségessé válik a szaniterek cseréje. Ennek teljes körű megvalósításához, és az új minőségi termékek beszerzéséhez, készségesen állunk rendelkezésére! A sérült, elromlott szaniterek leszerelését követően, kollégáink megkeresik a legoptimálisabb megoldást, és még az új termékek felszerelésében is segítenek. Máris probléma akadt valamelyik lakónál? Ne késlekedj a segítségünket kérni!

+36 70 672 0299

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!