Így kerülje el a makacs dugulásokat

2020. november 05.
272
Duguláselhárítás Budapest területén

Egy kellemetlen dugulás valahogy mindig a legrosszabbkor köszönt be otthonunkba. Teljesen mindegy, hogy a fürdőszobában ér minket utol, vagy a konyhai mosogatóban csap le ránk, szinte biztosak lehetünk benne, hogy ha rendszeresen visszatér, akkor bizony baljós árnyakat hordoz magával.

Számoljon le a kellemetlen dugulással és ne adjon zöld utat a következő kialakulásának! Azonnali duguláselhárítás Budapest környékén!


Gondolta volna?! Ahol egyszer a dugulás felüti a fejét, ott biztosak lehetünk benne, hogy másodszorra is fel fogja. Erre pedig egy nagyon egyszerű magyarázat áll a rendelkezésre, mégpedig az, hogy a háttérben jóval komolyabb dolog állhat annál, mint egy lefolyóba ragadt ételmaradék vagy tisztítószer maradvány.

Ha nem akarunk az utunkba kerülő első dugulásnál egyből a telefonkagyló után nyúlni, akkor léteznek különféle házi praktikák is. Azonban jó, ha tudjuk, hogy az internet bugyraiból feltárt, különféle netes cikkekben foglalt praktikák, nem csak, hogy nem mindig hozzák meg a várt eredményt, de még ronthatnak is az amúgy sem túl rózsás helyzeten. De akkor mégis mi lehet a legjobb megoldás?

Amikor már megtörtént a baj…


Ha már egy kialakult dugulással állunk szemben, és a sokadik pumpálás vagy próbálkozás ellenére sem hajlandó távozni a feltörekvő vízmennyiség, akkor ott már szakember segítségéhez kell folyamodnunk. Tudta?! Olykor egy dugulást egy a szem számára láthatatlan csőrepedés is előidézhet, a visszatérő dugulások nagytöbbségében pedig egészen biztosan csőtörés áll majd a dolgok hátterében.

Az egyedülálló kamerás csővizsgálatot szakembereink nem csak abban az esetben tudják kiválóan alkalmazni, mikor a vízszivárgás, csőrepedés vagy a csövek általános állapota felől kutakodnak, hanem a dugulás pontos helyét is azonnal meg tudják vele határozni. A dugulás helyének pontos felmérése után, szakembereink azonnal készen állnak a bevetésre, és megkezdik a dugulás elhárítását, és az alapos tisztítást. Ez a folyamat pedig kevesebb, mint egy óra alatt lezajlik, a dugulás makacsságától függően.

Duguláselhárítás Budapest környékén
Duguláselhárítás Budapest környékén és Fejér megyében? Profi vízvezeték szerelő csapatunk, non-stop szolgáltatással érkezik meg az Ön megmentésére!

És amikor még nem…


Akinek valaha volt már része egy váratlan dugulásban és nem szeretne újra szembesülni egy ilyen rémálommal, vagy egész egyszerűen csak megelőzné azok kialakulását, igenis sokat tehet ennek érdekében. Az alapvető szabályok betartása szinte elengedhetetlen, hogy sokáig megőrizzük vízvezetékeink zavartalan állapotát. Ilyen lehet például a szűrő használata a fürdőkádban, kagylóban, vagy a konyhai mosogatótálcában. Ezzel a pár száz forintos eszközzel könnyedén felfoghatjuk a különféle ételmaradékokat, nagyobb szennyeződéseket, vagy akár a fürdéskor felszabadult hajszálakat, azonban érdemes odafigyelni rá, hogy csak akkor használjuk, amikor valóban szükség van rá, hiszen csökkentheti a víz áramlási sebességét. Sajnos azonban a krémes állagú tisztálkodó szerek, vagy az olajos, zsíros folyadékok ellen ez sem véd meg, így ha tehetjük, cseréljük le ezeket kevésbé sűrű állagúakra. Időnként bevethetünk egy szódabikarbóna-ecet (1:1) párosítást is, amelyet a lefolyóba öntve, egy egész éjszakán át ott hagyhatunk, illetve érdemes ügyelni rá, hogy az ételmaradék ne a lefolyóban vagy a WC-ben végezzék. Végül, de nem utolsó sorban, a megelőzés egyik legfontosabb alappillére a rendszeres ellenőriztetés, állapotfelmérés.

A már fentebb említett kamerás csővizsgálat segítségével, szakembereink nem csak a dugulás pontos helyét tudják azonnal és bontás nélkül meghatározni, de az olyan kivitelezési hibákra és egyéb problémákra is fényt deríthetnek, amelyek egy jövőbeli dugulás kialakulását okoznák. Így hát, ha kellő gondosságot fordítunk erre, és rendszeres időközönként ellenőriztetjük csöveink, vízvezetékeink állapotát, akkor nem csak egy kellemetlen dugulástól kímélhetjük meg magunkat, de akár egy teljes beázással járó csőtöréstől is.

Készen áll, hogy felmérjük csövei állapotát? A Dénesépítőipari Kft., profi vízvezeték szerelő csapata, csakis a legprofibb eszközök bevetésével érkezik majd meg az Ön otthonába! Gondolta volna?! Egy hirtelen jött dugulás esetén, szakembereink akár az éjszaka folyamán is kiszállnak otthonába a mielőbbi elhárítás reményében!

+36 70 672 0299

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!