Gyors, profi duguláselhárítás azonnal

Budapesten, illetve Pest és Fejér megyében - 0-24 elérhető

Nagy a baj? Hívja azonnali segítségért 0-24 elérhető gyorsszolgálatunkat!

duguláselhárítás

Ezért érdemes minket választania:


  • Mindenfajta dugulást (gerincvezeték, kagyló, mosogató, WC dugulás ) elhárítunk
  • Szakembereink 1 órán belül megérkeznek Önhöz éjjel-nappal a teljes körzetben ( duguláselhárítás Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén )
  • Minden szükséges felszerelést viszünk magunkkal
  • Bontás nélkül felmérjük a dugulás pontos helyét, profi Rothenberger gépekkel
  • Rendet rakunk magunk után és a keletkezett hulladékot speciális lerakóhelyre szállítjuk
  • Nálunk a duguláselhárítás non-stop elérhető szolgáltatás, így nem kell reggelig várnia a megoldásra
duguláselhárítás budapest területén azonnal

Köszönjük ügyfeleink bizalmát:


5 csillag

Andrea

„Ajánlom a Dénes Építőipari Kft.-t, mert gyorsan, pontosan és megbízhatóan dolgoznak. A munkájuk során a tisztaságra és a lehető legteljesebb helyreállításra törekednek. Szimpatikus szakemberek, köszönjük a gyors segítséget!”

Gábor véleménye a duguláselhárítás szolgáltatásunkról

Gábor

"A Dénes Építőipari Kft.-re a nap bármely időszakában lehet számítani. Pontosan, precízen és magasszínvonalon dolgoznak. Bárkinek jó szívvel ajánlom a céget."

Eszter véleménye a duguláselhárítás szolgáltatásunkról

Eszter

"Minden Társasházamban  dolgoztak már a fiúk. Nincs olyan, amin ne tudnának segíteni. Ha az összes szerelő csődöt mondott Ők akkor is jönnek és megoldást találnak. Az még nagyon pozitív nekem, hogy a kommunikáció nagyon szuper, mindig higgadtan és szépen tudunk megbeszélni mindent.

Ha egy munkára egyszer kijönnek az biztos, hogy minőségi szolgáltatásban van elvégezve, ha kell az éjszaka közepén. Mindig számíthatok rájuk. Megbízható, precíz, pontos! Köszönöm, hogy vagytok nekem."

Áraink duguláselhárításra


Attól függően, hogy hol és milyen helyzetben van a dugulás különböző árral számolhatunk. 

Az elvégzett szolgáltatásról minden esetben számlát biztosítunk. Azonnali segítségre lenne szüksége? Korrekt áron történő duguláselhárítás Budapest városában!

Társasházak számára egyedi ajánlatot biztosítunk , amely nagyobb rendelkezésre állást kínál.
Ajánljon minket a közös képviselőjének!

Szakembereink munkájára garanciát vállalunk!
Hívjon most!

+36 70 672 0299

Duguláselhárítás 0-24

Mennyi idő alatt szüntetjük meg a dugulást?


Bizonyára Ön is aggódik, hogy mennyi idő lesz a helyreállítás, mennyi kárt okoz ez a makacs dugulás és ha most meg is oldódik, mikor jön újra vissza.
Megnyugtatjuk, mindenben számíthat ránk! Szakembereink 20 éve hárítják el a legmakacsabb dugulásokat, gyorsan dolgoznak, precízen és igényesen! Ráadásul szakértelmükkel segítenek az újabb dugulások megelőzésében is!

A lerakódás mennyiségétől és mélységtől függően fél és ¾ óra alatt jellemzően megszüntetjük a dugulást. Duguláselhárítás Budapest vagy duguláselhárítás Szigetszentmiklós városaiban? Ez még nem minden! Villámgyors duguláselhárítás Fejér megye teljes területén is!

Duguláselhárítás azonnal

A dugulás többször megismétlődik?


Fontos felhívnunk a figyelmét arra, hogy mielőtt egy dugulás megjelenik nagy valószínűséggel csőtörés, csőrepedés van a rendszerben. Ha a dugulás többször jelentkezik, akkor az esetek 90%-ában biztosan csőtörés okozza. Ekkor először megszüntetjük a dugulást, majd kamerázással végzünk egy diagnosztikát, hogy felderítsük a csőtörés pontos helyét. A csatorna kamerázás során nagyon hatékonyan járunk el, hiszen egy pici kamerafejet indítunk el az érintett csővezetékben, és folyamatosan nyomon követjük annak útját. Ezáltal igen rövid idő alatt kiértékelhető eredményt kapunk, és a dugulás pontos helyét cm pontosan fel tudjuk mérni otthonában. Ezt az eljárást nagyon szeretik ügyfeleink, hiszen egy esetleges csőtörés során nem kell feleslegesen megbontanunk egy egész burkolatot ahhoz, hogy megtaláljuk a hiba lokációját. Ezt követően egyeztetünk egy időpontot rövid időn belül, amikor cseréljük a sérült csövet. Profi eszközeink segítségével pontosan meg tudjuk határozni azt a szakaszt, ahol bontani kell. A javítást követő helyreállítási munkálatokat is elvégezzük - a padló- és falburkolást is beleértve. Komplex és teljes körű szolgáltatást biztosítunk Önnek. Profi duguláselhárítás Budapest városában is!

Hívjon most!

+36 70 672 0299

Duguláselhárítás Budapest? Duguláselhárítás Szigetszentmiklós? Kiemelt szolgáltatásunk a duguláselhárítás Fejér megye és Pest megye teljes területén igénybe vehető. Keressen minket bizalommal és rövid időn belül kiérkezünk Önhöz.

Duguláselhárítás a gyakorlatban


duguláselhárítás referencia

duguláselhárítás referencia

duguláselhárítás referencia

duguláselhárítás referencia

duguláselhárítás referencia

duguláselhárítás referencia

Egy kis segítség:


Duguláselhárítás non-stop

Mikor érdemes szakemberhez fordulni?

Rendszerint három okból érdemes felkeresni egy profi duguláselhárító szakembert:

  1. a makacs, otthoni módszerekkel és házi praktikákkal visszafordíthatatlan dugulások megelőzése érdekében;
  2. ha a dugulás előjeleit észleljük;
  3. ha már a dugulás egyértelműen azonosítható pl. eldugult WC vagy eldugult lefolyó formájában.

A legtöbb esetben a lefolyó dugulás vagy WC dugulás hosszabb idő alatt alakul ki, így ha rendszeres időközönként felülvizsgáltatjuk a csövek állapotát, akkor a teljes elzáródást elkerülhetjük. Ma már profi eszközökkel könnyedén, bontás nélkül is meg tudjuk vizsgálni a csövek minőségét, lejtését, hogy nem-e kontráz valahol vagy nem-e található rajtuk sérülés. Ha már a dugulás vészjósló előjeleivel találkozunk vagy ha már bekövetkezett a baj és az eldugult lefolyó vagy eldugult WC helyzetével állunk szemben, akkor minél előbb érdemes profi szakember segítségét kérni és alapos tisztítást végeztetni. Nálunk a duguláselhárítás non-stop elérhető szolgáltatás, most is kereshet minket, ha szüksége van szakemberre. Ha Dénes Építőipari Kft. akkor biztos lehet benne, hogy a duguláselhárítás azonnal megtörténik, mindezt a duguláselhárítás 0-24 órában elérhető szolgáltatásával! Duguláselhárítás Budapest vagy duguláselhárítás Szigetszentmiklós városaiban? Profi duguláselhárítás Fejér megye teljes területén is!


duguláselhárítás budapest akár azonnal 0-24

Duguláselhárítás azonnal, profi segítséggel! Hívja 0-24 elérhető gyorsszolgálatunkat!

Duguláselhárítás Budapest

Mit mondjunk el a kiérkező duguláselhárítónak?

Súlyos esetben a duguláselhárítás azonnal megoldást igényel, így fontos, hogy felkészülten várjuk a kihívott szakembert, hogy egyből elkezdhesse a szükséges munkálatok elvégzését. Az alábbi fontos kérdések merülnek fel, ha eldugult lefolyó vagy WC dugulás tapasztalható otthonában:

-  hol tapasztalja a dugulást? pl. mosdókagyló, mosogató, WC
-  van-e valamilyen egyértelmű oka a dugulásnak? pl. lefolyóba, WC-be került tárgy, észrevehetően eldugult lefolyó
-  mikor jelentkeztek először a probléma jelei?
-  mivel próbálkozott a dugulás megszüntetésére?

Fontos információ az is, hogy mikor épült fel a ház, mennyi idősek lehetnek a csövek, mert sok esetben a csövek elöregedése is okozhat ilyen jellegű problémát, kritikusabb esetekben csőtörés is állhat a háttérben. Profi duguláselhárítás Budapest teljes területén, mindezt a duguláselhárítás 0-24 órában hívható rapid szolgáltatásának erejével!

Duguláselhárítás éjjel-nappal

Hogyan ismerjem fel a dugulás előjeleit?

Van néhány egyszerű és szembetűnő előjel, amelyet könnyedén felismerhetünk, és egyértelműen eldugult lefolyó vagy szennyvízcső okoz. Ha az alábbiakat tapasztaljuk, akkor érdemes dugulásra gyanakodni:

Kellemetlen szag árad a lefolyóból.
Ez nem egy megszokott állapot, valószínűleg lerakódás van a csőben, amely egy idő után erősebb szagot áraszthat és folyamatosan szélesedhet a lefolyó használata során, ezáltal idővel akár teljes elzáródást, makacs dugulást okozva.
Lassan folyik le a víz otthona egy vagy több pontján.
Ha a víz lefolyási sebessége lassul, az szintén arra utal, hogy lerakódás van a csőben, amely fékezi a víz áramlását. Abban az esetben, ha ezt több helyen is tapasztaljuk otthonunkban például konyha, fürdőszoba, akkor valószínűleg az átfolyást korlátozó akadály a gerincvezetékben van.

A fenti eseteket tapasztalva érdemes szakember segítségét kérni a probléma megoldásában. Ugyanis ha a duguláselhárítás azonnal nem történik meg, akkor a későbbiekben komolyabb elzáródással és károkkal számolhatunk. Egy eldugult lefolyó vagy egy WC dugulás szabotálja mindennapi élettevékenységeit? Duguláselhárítás Budapest és duguláselhárítás Szigetszentmiklós városaiban! Nincs többé mitől tartania, hiszen a duguláselhárítás 0-24 órában elérhető szolgáltatásával azonnal útnak indulunk majd!

dugulaselharitas02
Már megtörtént a baj? Duguláselhárítás Budapest teljes területén, a duguláselhárítás 0-24 órában hívható kényelmével!

Duguláselhárítás non-stop

A duguláselhárítás fix áron történik?

Attól függően, hol tapasztalható a dugulás, az elhárítás nehézsége és időigénye is változik, ez alapján határoztuk meg árainkat. Fentebb láthatóak díjazásaink. Például a WC duguláselhárítás komplexebb feladat elé állítja kollégáinkat a mosogatóban tapasztalt dugulásnál.

Duguláselhárítás azonnal

Tehetek valamit, hogy megelőzzem a következő makacs dugulást?

Van néhány apróságnak tűnő, ám mégis hasznos otthoni praktika, amelyek betartásával elősegíthetjük lefolyónk tisztaságának megőrzését.

Az alábbiakra érdemes figyelni a dugulás elkerülése érdekében:

- Rendszeres tisztítsuk a lefolyókat.
Már önmagában a forróvíz is képes a zsírosabb lerakódások feloldására. Havi-kéthavi rendszerességgel érdemes alkalmazni és egész éjszakára öblítés nélkül hagyni a klasszikus receptet: 1 pohár szódabikarbóna és 1 pohár ecet egymás után történő lefolyóba öntését. Használhatunk különböző tisztítószereket, kemikáliákat, de ezek alkalmazásával vigyázzunk, próbáljunk környezetbarát termékeket választani.

- A lefolyó szűrőket csak indokolt esetben használjuk pl. hajmosás.
Az apró réseken történő átfolyás korlátozza a víz áramlási sebességét, így a csövek tisztulására sem hat olyan erővel.

- Az ételmaradékokat ne a lefolyóba, WC-be dobjuk, így könnyedén elkerülhetjük egy eldugult lefolyó kialakulását.

- A mosogatószerek közül használjuk az átlátszóbbakat, ne a sűrűbb, balzsamos készítményeket.

- Ha mosogatógépben tablettát használunk, akkor váltsuk le néha folyékony mosogatószerre egy rövid időre, akár egy-két mosogatás erejéig.

- Bizonyos időközönként ellenőriztessük a csövek állapotát.

Reméljük, hogy a fentiekkel segítettünk Önnek, amennyiben további kérdése van vagy a duguláselhárítás azonnal szükséges otthonába, hívjon minket az alábbi telefonszámon:

+36 70 672 0299

Nekünk nem akadály a duguláselhárítás Budapest, duguláselhárítás Szigetszentmiklós vagy duguláselhárítás Fejér megye és Pest megye teljes területén, szolgáltatásunk 0-24 elérhető.

A jó szakember ismérvei: hogyan válasszak? 


Egy jó vízvezeték szerelőre mindenkinek szüksége lesz hiszen, ha nem is azonnal, de előbb-utóbb biztosan lesz majd olyan feladat otthonunkban, amikor elfér a biztos segítség. Dugulás lépett fel otthonában és nem tudja, hogy kihez forduljon? Nincs még jól bevált vízvezeték szerelője, vagy csak valamilyen oknál fogva nem vált be az előző? Legyen körültekintő a választás során!

Ár

Teljesen természetes dolog, hogyha nem ajánlás útján érkezik meg hozzánk a vízvezeték szerelő, akkor sokan elsőre az adott szolgáltatás ára alapján hozzák meg végső döntésüket. Az ár azonban nem minden. Hiába szeretnénk a lehető legolcsóbban megúszni az ilyesfajta szolgáltatásokat, egyáltalán nem érdemes ebben az esetben kizárólag az árra hagyatkozni. Aki gyanúsan olcsón vállalja el az eldugult lefolyó és az ehhez hasonló vagy akár jóval komolyabb feladatokat, ott általában valami turpisság is lehet a dologban. Ön hallott már az úgynevezett rejtett költségekről? Lehet, hogy például valaki jóval a piaci ár alatt végez el az otthonában egy vízvezeték szereléssel kapcsolatos projektet, azonban horribilis árat kér majd el a kiszállási díjért. Arról az apróságról nem is beszélve, hogy mi van, ha nem lehet majd rá számítani, nem lesz semmiféle garancia a munkájára, vagy csak az elvégzett munka minősége fog az olcsóság rovására menni. Az ár mellett érdemes odafigyelni a kapott szolgáltatás minőségére is! Ha valaki garanciát vállal az általa elvégzett munkára, akkor nyugodtabb szívvel dönthetünk mellette.

A Dénes Építőipari Kft.-nél nincsenek rejtett költségek, olyannyira, hogy ha az előre meghatározott árakban időközben változás állna be (pl. elszámoltuk magunkat, és több időre, anyagra stb. lenne szükség) akkor azt teljesen egészében mi álljuk majd! Minden esetben díjmentesen szállunk ki otthonába, minden szükséges eszközt, felszerelést magunkkal viszünk és természetesen garanciát vállalunk az elvégzett munkáinkra! Profi duguláselhárítás Budapest és azonnali duguláselhárítás Szigetszentmiklós városaiban!

Azonnali segítség

A vízvezeték szereléssel kapcsolatos ügyes-bajos dolgok azon szolgáltatások körébe tartoznak, ahol a gyorsaság és az azonnali rendelkezésre állásnak a fontossága, nagyjából egy szinten mozog az elvégzett munka minőségével. És hogy miért is gondoljuk ezt így? Léteznek olyan vízvezeték szereléssel kapcsolatos problémák (pl. azonnali csőtörés, eldugult lefolyó), ahol gyakorlatilag minden perc számít, hiszen nem csak az otthon lakók alapvető élettere lesz gátolva, de a lakás és egyéb értékek biztonsága is kockán foroghat. Azonnali duguláselhárítás Budapest városában? Nem lehetetlen küldetés! Ha a duguláselhárítás azonnal szükséges, akkor kiemelkedően fontos szempont, hogy egy profi és szakszerű segítség mindig elérhető legyen és mielőbb útnak induljon. Egy jó szakember egyik legfőbb ismérve, hogy fáradtságot nem ismerve akár munkaidőn túl vagy hétvégén is rendelkezésünkre áll, hiszen a vízvezeték szerelési szakma nem csak egy kötelesség a számára, hanem maga a nagybetűs hivatás. A Dénes Építőipari Kft.-nél az ügyfeleink érdekei kiemelt prioritást élveznek, így a vízvezeték szereléssel kapcsolatos gondjaival 0-24 órában számíthat ránk , ami azt jelenti, hogy még az éjszaka közepén is felhívhat minket! Duguláselhárítás azonnal! Duguláselhárítás 0-24 órában hívható szolgáltatással!

Duguláselhárítás 0-24 elérhető szolgáltatással
Eldugult lefolyó? Nem kell sokat várnia! Duguláselhárítás 0-24 órás rapid szolgáltatással!

Gyors munkavégzés

A mai rohanó világunkban az emberek nagytöbbsége szinte örül annak, ha végre fáradtan haza eshet a munkából és neki kezdhet otthoni teendőinek mielőtt nyugovóra térne. Éppen ezért, egy vízvezeték szereléssel kapcsolatos javítás során általában senki nem örül annak, ha a szakembereket akár órákig kell kerülgetni a lakásában, akadályozva ezzel az alapvető emberi szükségleteket, vagy egyszerűen csak a természetes életterünket. Arról nem is beszélve, hogy a rengeteg elfoglaltság mellett örülhetünk, ha találunk a naptárunkban egy olyan szabadka órát, amikor végre fogadhatjuk otthonunkban a vízszerelőt és időt szakíthatunk a problémák megoldására (kivéve persze, ha valamilyen sürgős esetről van szó).

Valamilyen duguláselhárítással kapcsolatos problémája akadt, de nagyon elfoglalt? Szeretné, ha lakása a lehető legrövidebb idő alatt újra használható lenne? Csakis Ön dönt, hogy mikor telefonál! Duguláselhárítás azonnal, vagy duguláselhárítás 0-24 órában! A Dénes Építőipari Kft. profi vízvezeték szerelő csapatának tagjai sokéves szakmai múltra tekintenek vissza, így a szolgáltatásainkon belül elvégzett feladatok szinte már rutin eljárásnak bizonyulnak. Így tehát a duguláselhárítás Budapest városában nem csak villámgyorsan megy majd végbe, de a munka végeztével kifogástalan állapotban adjuk át majd a helyszínt, hiszen mindent eltakarítunk magunk után! Dőljön kényelmesen hátra és élvezze a problémamentes mindennapokat!

Részletes árajánlat

Önnel előfordult már, hogy kifizetett egy vízvezeték szereléssel kapcsolatos szolgáltatást, azonban mindig csak a végösszeget látta, és fogalma sem volt, hogy mire számoltak fel ennyi pénzt? Egy jól átlátható árajánlat nem csak korrekt lépés a szakemberek részéről, de rendkívül szimpatikus is tud lenni az ügyfelek felé. Cégünknél kiemelkedően fontos, hogy az ügyfeleink tisztában legyenek az általunk elvégzett munkálatok pontos részleteivel. Ennek érdekében, minden esetben egy részletes számlát biztosítunk Önnek, amiben pontokra szedve, átlátható módon tekintheti majd meg a munkafolyamatokat, felhasznált anyagokat stb. 

Ha szeretné tudni, hogy pontosan milyen költségekkel kell majd számolnia az elvégzett szolgáltatásoknál, akkor cégünknél jó helyen jár! A Dénes Építőipari Kft-nél semmilyen meglepetés nem fogja érni a munka befejeztével, így a rejtett költségekkel sem kell számolnia! A legtöbb vízvezeték szereléssel kapcsolatos szolgáltatásunknál pontos árajánlattal tudunk szolgálni akár már egy rövid telefonos elbeszélgetés után is, így nincs ez másként egy eldugult lefolyó estében sem. A csőtörés elhárítás egy olyan feladatkört foglal magába, ahol az árat nagyban befolyásolja a csőtörés helye és mértéke is, így azt pontosan a helyszínen tudjuk kiszámolni. Ha Dénes Építőipari Kft., akkor a lehető legkorrektebb árajánlat és duguláselhárítás 0-24 órában!

Minőségi munka

Ezen a kritériumon talán nincs is nagyon mit taglalni. Az elvégzett munka minősége az egyik legfontosabb szempont a vízvezeték szereléssel kapcsolatos munkafolyamatok során. Ha ez nem valósul meg, akkor a vízvezeték szerelésre költött összeg gyakorlatilag az ablakon kidobott pénz lesz, hiszen a problémánk nagy valószínűséggel visszatérő lesz majd. Ha Ön sem szeretne ilyen kellemetlen helyzetbe kerülni és szeretné teljes biztonságban tudni családja, és ezzel együtt a lakása biztonságát, akkor csakis profi szakemberek mellett tegye le a voksát! A Dénes Építőipari Kft. csapatának sokéves szakmai múltja egyben a garancia is a kiváló minőségben elvégzett munkálatokra! Profi duguláselhárítás Budapest városában, illetve duguláselhárítás Fejér megye és Pest megye teljes területén!

Ajánlások

A megfelelő szakembert megtalálni nem egyszerű feladat. A választásban sokat segíthetnek az ismerősök, családtagok általi ajánlások is, hiszen ezeken keresztül egy megbízható képet kaphatunk az adott szakmai csapatról. Így, ha az ismerőseinek vagy családunk körében van olyan, aki nemrégiben vett igénybe valamilyen vízvezeték szereléssel kapcsolatos szolgáltatást, vagy csak évek óta megvan már a jól bevált szakembere, akkor sokkal könnyebb helyzetből indulunk. Ha nem vagyunk ilyen szerencsés helyzetben, akkor sem kell kétségbe esnünk, hiszen a vízvezeték szereléses cégek weboldalán számos ügyfél véleményre és referenciára is lelhetünk. És Ön körülnézett már a cégünk weboldalán? Ismerje meg referenciáinkat vagy merüljön el az ügyfeleink által hagyott legfrissebb véleményekben!

Profi duguláselhárítás Budapest városában, illetve duguláselhárítás Fejér megye és Pest megye teljes területén! Hívjon minket bizalommal!

+36 70 672 0299

Kapcsolat
Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!

Duguláselhárítás 0-24 Budapesten

A dugulás vészjósló előjelei


Fürdőszoba nélkül aligha létezhetne civilizált ember, hiszen ez már réges-rég az alapvető higiéniai szükségleteink színterévé vált. Ám még a legnagyobb odafigyelés ellenére is előfordulhat, hogy dugulás keletkezik a vizes rendszerekben. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen a duguláselhárítás már rutineljárásnak minősül a vízvezeték szereléssel foglalkozó cégek körében.

duguláselhárítás budapest 0-24
Duguláselhárítás a nap bármely szakában

Duguláselhárítás azonnal, hatékonyan

A dugulás gyakoribb, mint gondolnánk


Kevés olyan ember van, aki ne ismerkedett volna meg legalább már egyszer a kellemetlen dugulás fogalmával. A fürdőkád, a konyhai mosogató, és a mosdó a lakás azon pontjai, amelyekben még a rendeltetésszerű használat mellett is felütheti a fejét. Egy lakásban mindig zajlik az élet, így előfordulhat, hogy véletlenül beleejtünk valamit a lefolyóba. Ez lehet egy WC illatosító, vagy bármilyen kisebb tárgy, ami majd elzárja a lefolyó szennyvíz útját. A krémes állagú kencék, samponok, balzsamok, fogkrémek maradványai, a hajszálak, a szennyeződések pedig mind a lefolyóban végzik. Arról nem is beszélve, hogy már egy szimpla mosás alkalmával is bődületes mennyiségű kosz, mosószermaradvány alapozhatja meg a dugulások melegágyát. 

Vannak olyan jól ismert házi praktikák, amelyekkel elejét vehetjük egy kisebb fennakadásnak. Ilyen módszer lehet az ecetes-szódabikarbónás átmosás, a pumpálás, vagy ezek ötvözése is. A házi praktikákkal való kísérletezgetés azonban időszakos megoldást jelent, és csak átmenetileg háríthatjuk el a problémát. Ahol ugyanis egyszer dugulás ütötte fel a fejét, ott másodjára is fel fog bukkanni. Ha kudarcot vallottak a módszereink, és a többszöri próbálkozás ellenére sem megy le a víz a lefolyóban, mosdóban, akkor ez egyet jelent azzal, hogy nagyobb mértékű a probléma, mint gondoltuk. Ebben az esetben, ne restelljünk felkeresni egy duguláselhárítással foglalkozó céget, hiszen egy eldugult lefolyórendszert nem szabad sokáig halogatni. Minél tovább várunk, annál nagyobb probléma kerekedhet ki belőle, amely tovább növelheti az elhárításra fordított időt, és költségeket.

Duguláselhárítás éjjel-nappal gyors kiszállással

Hogyan ismerhetem fel a dugulást?


A dugulás szívesen mutatja meg magát, így szerencsére szemmel látható jelei vannak. Ha pedig idejében felfigyelünk ezekre, akkor könnyedén elejét vehetjük egy nagyobb katasztrófa kialakulásának. A következőkben a leggyakoribb „vészcsengőket” mutatjuk be.

forduljon hozzánk, hamar elhárítjuk a dugulást, duguláselhárítás pest megye
Duguláselhárítás a cél? Hamarabb megoldjuk, mint gondolná!

Kellemetlen szag a lakásban

Ha kellemesnek nem éppen mondható szagok terjengenek a lakásunkban, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a háttérben, dugulás van kialakulóban. Ilyenkor a távozni nem tudó, megakadt szennyeződések felgyülemlenek a csatorrendszer belső falára, majd bomlásnak indulnak. A mindent átható csatornaszag már messziről felismerhető, és hiába is palástoljuk légfrissítővel, nem sokra megyünk majd vele. Ez nemcsak a lakók nyugalmát zavarhatja meg, de irtó kellemetlen tud lenni akkor, ha például vendégeket várunk. A kellemetlen szagok ellen duguláselhárítással tudunk a leggyorsabban fellépni. 

Nehezen megy le a víz a lefolyón

Az egyik legegyértelműbb jel, ha nem megy le a WC csésze vagy mosogató lefolyóján a víz, vagy csak lassan, csörgedezve távozik. A szaniterek, vizes berendezések esetében mindig úgy állítják be a szakemberek a szennyvízelvezető csatorna méretét, hogyha maximális erőbedobással engedjük ki a vizet, akkor se öntsön ki a csapból. Amennyiben dugulás van a rendszerben, a lefolyó már nem tudja úgy elnyelni a vizet, ahogy azt kellene. Ennek az az oka, hogyha valamilyen komolyabb szennyeződés tapad meg a szennyvízcsövek falán, akkor átmérőjük egyre keskenyebbé válik.  Gyakran megfigyelhető ilyenkor a bugyborékolás is, amely jellegzetes hanggal társul.  

Pangó víz az összefolyóknál

Ha azt tapasztaljuk, hogy egy kiadós zuhanyzás után a padlóösszefolyóknál, lefolyóknál nem képes távozni a víz, vagy minden előzmény nélkül kiönt, majd visszafolyik, akkor dugulásra gyanakodhatunk. A gyakori használat képes tisztán tartani a lefolyókat, hiszen ilyenkor a szennyeződésnek nincs annyira ideje lerakódni. A szifon azonban hajlamos lehet a dugulásra a pangó víz miatt. Ez esetben egy alapos átöblítés is megoldhatja a problémát, de ha ez sem segít, érdemes szakember segítségét kérni.

Dugulásra gyanakszik az otthonában? Ne habozzon felhívni minket, hiszen éjjel-nappal elérhetőek vagyunk!

+36 70 672 0299

Duguláselhárítás Budapest egész területén

Duguláselhárítás mikor válik elkerülhetetlenné?


Teljesen mindegy, hogy a dugulás egy hirtelen jött, akut probléma forrásából származik, vagy már régebb óta gyűlik a szennyeződés a csövekben és csak nem figyeltünk fel az dugulás árulkodó jeleire, ez a feladat minden esetben egy gyors és szakszerű segítségét igényel.

Duguláselhárítás non-stop elérhetőséggel

Duguláselhárítás 0-24 órás elérhetőséggel

Mi okozhatja a dugulást?


A mindennapi tevékenységeinknek köszönhetően egy dugulást sokféle lerakódás, tárgy vagy szennyeződés okozhat, de könnyen előfordulhat az is, hogy egy közeledő csőtörés baljós jeleire próbálja meg felhívni a figyelmünket. Dugulást okozhatnak a fürdőszobában a különböző kozmetikai szerek, pl. sűrű állagú, balzsamos samponok, tusfürdők, szappanok, vagy egy nagy adag hajszál, a konyhában pedig a különböző vegyi anyagok, ételmaradékok, zsírok, kávézacc és egyéb szennyeződések. Ezek szépen lassan, észrevétlenül rakódhatnak le a vízvezetékek falán, és ennek hatására eleinte csak részlegesen, majd végül teljesen el is dugulhatnak.

Egy dugulás során szinte megáll az élet és az egész fürdőszobai, konyhai tevékenység egy szempillantás alatt ellehetetlenül és rémálomba torkollik: nem csak szabotálhatja az alapvető és mindennapi szükségleteink elvégzését, de ráadásképpen a dugulást kísérő nem túl kellemes szagok is tovább fokozhatják a helyzet súlyosságát. Így tehát a duguláselhárítás elkerülhetetlenné válik, és nem lehet tovább halogatni abban az esetben, ha WC-ből, fürdőkádból, zuhanytálcából vagy a mosogatóból, többszöri kísérlet után sem folyik le a víz.

Duguláselhárítás Budapest vonzáskörzetében

Mit tehetünk, ha már bekövetkezett a baj?


A megfelelő házi felszerelések hiányában, egy dugulás bekövetkeztével általában fejvesztve menekülünk a legközelebb lévő áruházba, hogy beszerezzük a legfontosabb kellékeket, majd egy WC pumpa, egy ígéretes dugulás elhárító szer illetve egy adag szerencse kíséretében csak reménykedünk a legjobbakban. Ha úgy gondoljuk, hogy valóban csak egy egyszeri problémáról volt szó, és általánosságban elmondhatjuk, hogy ügyelünk vízvezetékekkel kapcsolatos eszközeink (WC, fürdőkád, zuhanytálca, mosogató stb.) helyes használatára, még akkor is érdemes rendszeresen ellenőriztetni a vízvezetékek épségét egy szakember bevonásával.

A nem szakszerű tisztítás ronthat a dugulás súlyosságán. duguláselhárítás budapest
Ne súlyosbítsa tovább a helyzetet! Kérjen azonnali és gyors segítséget, hisz szakembereink 1 órán belül a helyszínre sietnek!

Meglehet, hogy egy egyszeri problémáról van szó csupán, amit hősiesen sikerül saját kezűleg megoldanunk, azonban ne dőljünk nyugodtan hátra, hiszen a valóságban, ahol egyszer már előfordult dugulás, ott sajnos másodjára is elő fog. Egy könnyebb dugulás esetén ugyan ideig-óráig segíthetnek a házi praktikák, azonban nem kecsegtetnek tartós megoldással és ahhoz, hogy a probléma hosszútávon se térjen vissza, érdemes szakember segítségéhez folyamodni. Az áruház duguláselhárító készletének felvásárlásával pedig nem csak, hogy anyagilag terhelhetjük meg magunkat feleslegesen, de szakszerű hozzáértés nélkül még nagyobb kárt okozhatunk, mint ami egyébként is van. Egy szakember a megfelelő eszközök kíséretében, a dugulás helyének gyors és pontos felmérése után a dugulás közvetlen gyökerére hat, így pénzt és időt megspórolva, véglegesen szünteti meg a problémát.

Így tehát ha már a tarsolyunkban lévő, jól bevált házi prakti kák sem segítenek a duguláselhárítás folyamatában, ha a mindennapi élettevékenységünk is csorbát szenved a hirtelen fellépő dugulás miatt, vagy csak sehogy sem tudunk egyről a kettőre jutni az egyre csak a felszínre törő vízmennyiséggel otthonunkban, ott már szakember segítséghez kell folyamodnunk.

Duguláselhárítás azonnal!

Engedje meg, hogy profi csapatunk küzdjön meg Ön helyett még a legkellemetlenebb dugulással is! 


A Dénesépítőipari Kft. csapata minden esetben pénztárca kímélő módon, a legmodernebb eszközökkel, és drasztikus megoldások nélkül hárítja el még a legmakacsabb dugulást is otthonában! A profi Rothenberger gépeknek köszönhetően, bontás nélkül és a lehető legprecízebben mérjük fel a dugulás pontos helyét, legyen szó gerincvezeték, kagyló, mosogató vagy csak WC dugulásról, majd a szakszerű tudás birtokában a leggyorsabb segítséget nyújtjuk.

További információért és azonnali, gyors segítségért hívja az alábbi telefonszámot:

+36 70 672 0299

Lefolyó dugulás gyors elhárítása

Gyakran visszatérő dugulás? Mire utalhat?


Alapérvényű igazság, hogy bárminemű probléma megoldásának a legegyszerűbb módja a megelőzés. Ez ugyanúgy megállja a helyét a dugulások esetében is. Nálunk teljesen mindegy, hogy egy profi csapatot keres a vízvezetékek állapotának felmérésére, vagy már megtörtént a baj és duguláselhárítás a cél, cégünkre minden esetben számíthat!

duguláselhárítás 0-24 gyakran visszatérő dugulás felszámolásához
Az ismétlődő dugulások esetén mindenképp érdemes szakemberhez fordulni

Hatékony duguláselhárítás 0-24

A makacs dugulások fő mozgatórugói


A következőkben felsorolunk néhány olyan dolgot, ami a visszatérő, makacs dugulásokért felelős lehet.  

Elöregedett csőhálózatok

Egy visszatérő dugulás az esetek túlnyomó többségében sajnos arra utalhat, hogy bizony csőtörés, csőrepedés van a rendszerben. A régebbi építésű vízhálózatok már nem felelnek meg a mai modern kor elvárásainak. Sok esetben itt már több évtizedes csővezetékekről van szó, amelyek nagyon sérülékenyek, könnyen törnek, porlanak. Az elöregedett csőhálózatok tehát számos nem kívánt problémát okozhatnak a tulajdonosoknak csak úgy, mint a visszatérő dugulások. Ebben az esetben a dugulás megszüntetése csak ideiglenes megoldást nyújt, és a csőhálózati elemek újbóli kiépítése lesz a cél. 

Kivitelezési hibák, nem megfelelő szakember választás

Sajnos előfordulhat az is, hogy a korábbi kivitelező okoz tartós problémát. Ezt általában a nem megfelelő szakember választás (avagy a szerelési hiányosságok) vagy a silány minőségű anyagok beépítése okozza. A túl kicsi vagy éppen túl nagy csőátmérő mellett érdemes megemlíteni az idomok hibás beszerelését és a csővezetékek lejtését is. Az utóbbinak például 0,0003-1,0% kell lennie attól függően, hogy milyen a cső anyaga és mit szállítunk benne.  Ha ez az érték túl alacsony, akkor a víz csak nagyon lassan tud távozni, ha pedig túl magas, akkor maga mögött hagyja a hordalékot, nem kívánt dugulást okozva ezzel. Így tehát sajnos korábbi kivitelezési hibák miatt is előfordulhat a visszatérő dugulás. Az ilyen esetekben kizárólag a csővezetékek cseréjével orvosolhatjuk a már meglévő hiányosságokat. Mindig érdemes olyan szakember segítségét igénybe venni, aki nagy múltú tapasztalattal és referenciamunkákkal is rendelkezik. Egy megfelelően kivitelezett csatornahálózathoz hosszú évekig nem szükséges duguláselhárító szakembert hívni, mert csak a legritkább esetben dugul el.



bármikor hívható gyorsszolgálat duguláselhárítás 0-24
Duguláselhárítás 0-24 órában hívható gyorsszolgálat a profi vízvezeték szerelő csapatunk bevonásával!

Otthoni „megbotlások”

Természetesen maga a felhasználó is bőven hozzájárulhat ahhoz, hogy dugulás alakuljon ki a rendszerben. Valamilyen idegen tárgy kerül a mosdóba, nem öblítjük le elegendő vízzel a WC-t, nem használunk szűrőt a zuhanyzóban, vagy tele megy a lefolyó a sűrű állagú tisztító, tisztálkodó szerekkel. Ezeknél az „akut” eseteknél azonban pusztán egy olyan egyszeri problémáról van szó, amely könnyen kiküszöbölhető egy kis odafigyeléssel. 

Duguláselhárítás Budapest területén azonnali kiszállással

Ahol egyszer dugulás volt, ott másodjára is lesz


Immáron láthatjuk, hogy egy kivitelezési, vagy elöregedett csőhálózat miatt is felléphetnek olyan nem várt problémák, amelyek szakember közbelépését igénylik. Amíg a dugulás fő oka nincs kiiktatva, addig hiába hívjuk ki mindig a duguláselhárító szakembert, a probléma folyamatosan vissza fog térni. Egy visszatérő dugulás esetén a tüneteket általában csak rövid távon tudja megoldani a szakember, a probléma forrása azonban továbbra is nyitva áll. Abban az esetben, ha a visszatérő dugulás rendszeres vendége otthonunknak, úgy sajnos előfordulhat, hogy a duguláselhárítás rendszeres kiadás lesz a tulajdonos számára. Előzze meg a bajt vagy kezelje a jelenleg fennálló problémát a lehető legbiztosabb módon! Ha már megtörtént a baj, akkor a nap 24 órájában a helyszínre sietünk!

Nálunk teljesen mindegy, hogy mosdó, mosogató, kagyló vagy csak gerincvezeték dugulásról van szó, a tapasztalt kollégáink igen hamar felderítik, hogy mitől keletkezik egy-egy dugulás a rendszerben. Ennek feltérképezésére a csatorna kamerázás módszerét alkalmazzuk. A mai modern technológiáknak hála, ma már semmi szükség a burkolatok, falak teljes lebontására, hiszen pontosan meghatározható a probléma helye. A profi Rothenberger gépek segítségével egy gyors és megbízhatóan pontos eredményt kaphatunk a csövek állapotáról. Abban az esetben, ha valóban csőtörésről, repedésről van szó, akkor egy előzetes időpont egyeztetést követően, kicseréljük a sérült csövet. 

Kérje duguláselhárítás szolgáltatásunkat
+36 70 672 0299

Megbízható duguláselhárítás Budapest belvárosában

Így kerülje el a makacs dugulásokat


Egy kellemetlen dugulás valahogy mindig a legrosszabbkor köszönt be otthonunkba. Teljesen mindegy, hogy a fürdőszobában ér minket utol, vagy a konyhai mosogatóban csap le ránk, szinte biztosak lehetünk benne, hogy ha rendszeresen visszatér, akkor bizony baljós árnyakat hordoz magával.

Így kerülje el a makacs dugulásokat, duguláselhárítás budapest profikkal
Duguláselhárítás 0-24, ha gyors segítségre van szükség!

Azonnali duguláselhárítás Budapest környékén!

Számoljon le a kellemetlen dugulással és ne adjon zöld utat a következő kialakulásának!


Gondolta volna?! Ahol egyszer a dugulás felüti a fejét, ott biztosak lehetünk benne, hogy másodszorra is fel fogja. Erre pedig egy nagyon egyszerű magyarázat áll a rendelkezésre, mégpedig az, hogy a háttérben jóval komolyabb dolog állhat annál, mint egy lefolyóba ragadt ételmaradék vagy tisztítószer maradvány.

Ha nem akarunk az utunkba kerülő első dugulásnál egyből a telefonkagyló után nyúlni, akkor léteznek különféle házi praktikák is. Azonban jó, ha tudjuk, hogy az internet bugyraiból feltárt, különféle netes cikkekben foglalt praktikák, nem csak, hogy nem mindig hozzák meg a várt eredményt, de még ronthatnak is az amúgy sem túl rózsás helyzeten. De akkor mégis mi lehet a legjobb megoldás?

Duguláselhárítás 0-24 tapasztalt szakemberek által

Amikor már megtörtént a baj…


Ha már egy kialakult dugulással állunk szemben, és a sokadik pumpálás vagy próbálkozás ellenére sem hajlandó távozni a feltörekvő vízmennyiség, akkor ott már szakember segítségéhez kell folyamodnunk. Tudta?! Olykor egy dugulást egy a szem számára láthatatlan csőrepedés is előidézhet, a visszatérő dugulások nagytöbbségében pedig egészen biztosan csőtörés áll majd a dolgok hátterében.

Az egyedülálló kamerás csővizsgálatot szakembereink nem csak abban az esetben tudják kiválóan alkalmazni, mikor a vízszivárgás, csőrepedés vagy a csövek általános állapota felől kutakodnak, hanem a dugulás pontos helyét is azonnal meg tudják vele határozni. A dugulás helyének pontos felmérése után, szakembereink azonnal készen állnak a bevetésre, és megkezdik a dugulás elhárítását, és az alapos tisztítást. Ez a folyamat pedig kevesebb, mint egy óra alatt lezajlik, a dugulás makacsságától függően.

Duguláselhárítás Budapest környékén
Duguláselhárítás Budapest környékén és Fejér megyében? Profi vízvezeték szerelő csapatunk, non-stop szolgáltatással érkezik meg az Ön megmentésére!

Duguláselhárítás azonnal, amikor szüksége van rá

És amikor még nem…


Akinek valaha volt már része egy váratlan dugulásban és nem szeretne újra szembesülni egy ilyen rémálommal, vagy egész egyszerűen csak megelőzné azok kialakulását, igenis sokat tehet ennek érdekében. Az alapvető szabályok betartása szinte elengedhetetlen, hogy sokáig megőrizzük vízvezetékeink zavartalan állapotát. Ilyen lehet például a szűrő használata a fürdőkádban, kagylóban, vagy a konyhai mosogatótálcában. Ezzel a pár száz forintos eszközzel könnyedén felfoghatjuk a különféle ételmaradékokat, nagyobb szennyeződéseket, vagy akár a fürdéskor felszabadult hajszálakat, azonban érdemes odafigyelni rá, hogy csak akkor használjuk, amikor valóban szükség van rá, hiszen csökkentheti a víz áramlási sebességét. Sajnos azonban a krémes állagú tisztálkodó szerek, vagy az olajos, zsíros folyadékok ellen ez sem véd meg, így ha tehetjük, cseréljük le ezeket kevésbé sűrű állagúakra. Időnként bevethetünk egy szódabikarbóna-ecet (1:1) párosítást is, amelyet a lefolyóba öntve, egy egész éjszakán át ott hagyhatunk, illetve érdemes ügyelni rá, hogy az ételmaradék ne a lefolyóban vagy a WC-ben végezzék. Végül, de nem utolsó sorban, a megelőzés egyik legfontosabb alappillére a rendszeres ellenőriztetés, állapotfelmérés.

A már fentebb említett kamerás csővizsgálat segítségével, szakembereink nem csak a dugulás pontos helyét tudják azonnal és bontás nélkül meghatározni, de az olyan kivitelezési hibákra és egyéb problémákra is fényt deríthetnek, amelyek egy jövőbeli dugulás kialakulását okoznák. Így hát, ha kellő gondosságot fordítunk erre, és rendszeres időközönként ellenőriztetjük csöveink, vízvezetékeink állapotát, akkor nem csak egy kellemetlen dugulástól kímélhetjük meg magunkat, de akár egy teljes beázással járó csőtöréstől is.

Készen áll, hogy felmérjük csövei állapotát? A Dénesépítőipari Kft., profi vízvezeték szerelő csapata, csakis a legprofibb eszközök bevetésével érkezik majd meg az Ön otthonába! Gondolta volna?! Egy hirtelen jött dugulás esetén, szakembereink akár az éjszaka folyamán is kiszállnak otthonába a mielőbbi elhárítás reményében!

+36 70 672 0299

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása