Irodaházak, ipari épületek karbantartását is vállaljuk!

2021. július 23.
260
Irodaház karbantartás

A rendszeres felülvizsgálat és professzionális módon végzett szervizelés, jelentős mértékben meghosszabbíthatják a vizes rendszerek élettartamát egy irodaház vagy ipari épület esetében. Cégünk, ezen feladatok elvégzésére komoly képzettséggel rendelkező szakembereket alkalmaz mind a helyszíni kiszállások alkalmával, mind pedig a szervizközpontunkban. Leendő partnerét keresi az irodaház vagy ipari épület karbantartásra? Csakis megbízható megoldásokban gondolkodjon!

Hívjon minket most!

+36 70 672 0299

Rendszeres karbantartás a zökkenőmentes mindennapokért


Gyakori probléma, hogy egy új irodaépület vagy ipari épület átadása után a tulajdonos, - pusztán költségmegtakarítás gyanánt - nem bíz meg egy erre alkalmas céget, avagy nem ad karbantartási megbízást senkinek sem. De ez a jelenség ugyanúgy fennállhat régebb óta működő irodaházak esetében is. Egy ilyen hibás döntéssel azonban a (vélt) megtakarítási terveink hamar kútba eshetnek, és sokkal inkább extra költségek merülhetnek fel. A vízzel kapcsolatos rendszerek folyamatos igénybevételnek vannak kitéve, különösképpen az olyan irodaházakban vagy ipari épületekben, ahol egy nap rengeteg ember fordul meg. A szakszerű és folyamatos karbantartás hiánya jelentős mértékben csökkentheti a vizes rendszerek és ezzel együtt a berendezések élettartamát is. Arról nem is beszélve, hogy egy akadozó működésű fűtési rendszer, egy hirtelen jött csőtörés vagy egy folyamatosan visszatérő dugulás nemcsak a termelés/munka hatékony működését, de a dolgozók alapvető komfortérzetét is veszélyeztetheti.

Miért szerződjön egy profi céggel?


A mai gazdasági környezetben nem egyszerű dolog megbízható és profi céget találni az irodaház, az ipari épület vagy csak a társasház karbantartás nemes feladataira. Ezeknél a cégeknél sokszor már csak várólista alapján lehet bekerülni, ami cseppet sem kecsegtető ígéret. Ha pedig nem túltelítettségről van szó, akkor sok esetben szakmai vagy emberi hiányosságról. Számtalan esetet hallani arról, hogy:

  • az első kapcsolatfelvétel vagy helyszíni felmérés után a megbízott szó nélkül eltűnik,
  • nem jelenik meg a megbeszélt időpontra, 
  • nem végzi el időben a rendszeres felülvizsgálatokat, munkákat, nem tartja be a határidőket,
  • nem tartja magát a szerződésekben foglalt árakhoz, váratlan kiadások merülnek fel egy-egy munka kapcsán,
  • nem ad számlát, 
  • vagy egyszerűen csak nem lehet rá számítani.


 víz- és fűtésszerelés
Irodaház, ipari épület vagy társasház karbantartás a cél? Nyugodt szívvel bízza ránk a víz- és fűtésszereléssel kapcsolatos problémáit!

Ezek az esetek pedig jelentős fennakadásokat, álmatlan éjszakákat és esetenként extra költségeket is jelenthetnek, ha új szakember után kell keresgélnünk, vagy korrigálást kell végeznünk. A Dénes Építőipari Kft-nél biztos kezekben lehet vállalkozása! Erre pedig nem csak a több éves szakmai tapasztalatunk és felkészült csapatunk a garancia, hanem a számtalan elégedett ügyfelünk is. 

Dénes Építőipari Kft.: összeszokott csapat, több éves tapasztalat, kiváló szakmai felkészültség


Cégünknél nemcsak a társasház karbantartás szolgáltatásunkat veheti igénybe, de már az irodaházak, ipari épületek karbantartását is egy kézben vállaljuk. Szolgáltatásaink teljes körűek, így ezek között említhetjük a víz- és fűtésszerelés, duguláselhárítás, szivárgás bemérés, csőtörés elhárítás, és szennyvízcső kamerázás szakszerű munkafolyamatait is. 

Előre meghatározott időpontok szerint vállaljuk az irodaház és ipari épület megfelelő műszaki szinten tartásához szükséges ellenőrzési és állagmegőrzési vízszerelési munkálatokat. A feltárt problémák megoldására pedig egy előre tervezett felújítási tervet készítünk el, és a lehető leghamarabb elejét vesszük a probléma megoldásának. Velünk mindösszesen egy szerződést kell megkötnie, így hosszútávon is jóval kedvezőbb díjszabásra számíthat. Pontos árajánlatot a karbantartásra egy személyes egyeztetés és előzetes helyszíni körbejárás után tudunk biztosítani. További jó hír pedig, hogy a szerződéskötés után egy állandó 0-24 órás, ingyenes ügyeletet vállalunk, így nyugodt lehet minden éjszakája! Reméljük, hogy mielőbb elégedett partnereink között köszönhetjük!

+36 70 672 0299

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!