Új vizes berendezések teljes körű beszerelését is vállaljuk

2021. december 09.
84
segítünk a beüzemelésben

A fürdőszoba és konyha otthonunk gyakran használt helyiségei. Az új vizes berendezések beszereléséhez számos út vezethet, ha azonban egyszer erre kerül sor, akkor érdemes szakemberre bízni a dolgot. Pont ilyen cégünk profi vízvezeték szerelő csapata is!

Mikor lehet szükség a vizes berendezések cseréjére?


Egy átlagos háztartásban szinte mindig zajlik az élet, amely egyet jelent azzal is, hogy a vizes berendezések folyamatos igénybevételnek vannak kitéve. Több oka is lehet azonban annak, ha valaki úgy dönt, hogy új vizes berendezésekkel gazdagítja fürdőszobáját vagy konyháját. A leggyakoribb esetek a következők:

  • A vizes berendezések cseréjének leggyakoribb oka az olyan minőségbeli romlás, amely szinte ellehetetleníti a használatot. A komolyabb, visszafordíthatatlan meghibásodások esélyét egyébként nagyon eredményesen csökkenthetjük le azok rendszeres ellenőriztetésével.
  • A csere abban az esetben is szóba jöhet, ha valamilyen felújításról van szó, és a jelenlegi berendezések pusztán esztétikai, méretbeli, vagy elhelyezkedési szempontok alapján nem illenek majd bele az új elképzeléseinkbe.
  • A funkcióbeli megújulás hasznosabb lehet, mint gondolnánk, hiszen a régi, elavult berendezések cseréjével szert tehetünk olyan fenntartható tulajdonságokra is, amelyekkel vízfogyasztásunkat a lehető legalacsonyabb szintre szoríthatjuk.
  • Egy újonnan épülő otthon esetében, habár nincs szó cseréről, de új és modern vizes berendezések beépítésére feltétlenül szükség lesz.

Miért érdemes profi szakemberhez fordulni?


A vizes berendezések beszerelésének, beépítésének a szakszerűsége, nagyban meghatározza azt, hogy később meddig élvezhetjük majd ezek problémamentes használatát. És hát legyünk bármilyen járatosak is egy vizes berendezés cseréjében, érdemes profi szakemberre bízni a dolgot. Elég ugyanis egyetlen aprócska baklövés ahhoz, hogy terveink ne úgy süljenek el, ahogy mi azt elképzeltük – és végül jóval nagyobb anyagi károk keletkezzenek. 

profi csapat és megfizethető árak
Megfizethető vízvezeték szerelő árak? Profi csapatunkra egészen biztosan rábízhatja magát!

Egy új fürdőkád beépítése például otthoni körülmények között feladhatja a leckét, hiszen ismerni kell a beépítés szabályait, figyelni kell a kád alátámasztására, a kádperem megfelelő rögzítésére, vagy csak a derékszög beállítására, amely kritikus pontja lehet a beépítésének. De akár egy új mosogatógép bekötése is kellő körültekintést igényel majd, hiszen itt nem csak jól kell méretet választani, de a vízbevezetés és kivezetést is meg kell valahogy oldani. A tapasztalatok sajnos azt mutatják, hogy a vizes berendezésekkel kapcsolatos beszerelési, bekötési hibák túlságosan is gyakran fordulnak elő, különösen akkor, ha a szerelést végző laikus a valósnál jóval felülméri szerelői képességeit. Arról nem is beszélve, hogy mielőtt bárminemű berendezés beszerelésébe kezdenénk, tájékozódni kell a gyártó által ajánlott beépítési módról. Ha ezt elmulasztjuk, és emiatt lép fel egy későbbi meghibásodás, akkor ez gyakran a garancia elvesztésével is járhat. Természetesen akadhatnak olyan kisebb munkálatok, amelyeket akár mi is megoldhatunk, de felhívjuk a figyelmet, hogy maximum csak abban az esetben vágjunk bele a vizes berendezések cseréjébe, ha kellő tapasztalattal rendelkezünk, vagy egy korábbival teljesen megegyező elven működő modellt szeretnénk beszerelni. 

Az új vizes berendezések beszerelésének költségei


Legyen szó új WC felszereléséről, új fürdőkád beépítéséről, vagy csak egy egyszerűbb csapcseréről, nagyon sokan még mindig saját kezűleg akarják megoldani a dolgot. Ennek az egyik oka az lehet, hogy sokan még mindig úgy gondolják, hogy egy vízvezeték szerelő pusztán a könnyű pénzkereset reményében, a lehető legmagasabb összeget akasztja majd le rólunk. Ma már szerencsére akadnak olyan vízvezeték szerelő árak, amelyekkel nyugodtan tervezhetünk, és tetemesebb költségek nélkül is rábízhatjuk a vizes berendezéseink beszerelését egy szakemberre. Cégünknél is ezt a szemlélet helyezzük előtérbe, hiszen árlistánkat minden esetben úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleink meg tudják maguknak engedni a szolgáltatásainkat.

Hosszú évtizedek óta összeszokott szakmai csapattal dolgozunk együtt, így az új vizes berendezések beszerelésével kapcsolatos, teljes körű elképzelései akár már egy pár óra leforgása alatt megvalósulhatnak!

+36 70 672 0299

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!