Akril kád beépítés szakszerűen

2021. október 12.
52
szakszerű akril kád beépítés

A fürdőszoba felújításnál általában terítékre kerül a régi fürdőkád cseréje is. Amennyiben egy új fürdőkád mellett döntünk, nem mehetünk el szó nélkül a szakszerű beépítés mellett sem, hiszen csak így garantálható a hosszútávú és biztonságos használat. 

Új akril kád beépítése a cél, azonban nem szeretne egyedül nekifogni? Profi vízvezeték szerelő csapatunk örömmel átvállalja a beépítés fáradtságos gondját!

+36 70 672 0299

Akril kád vásárlása megbízható forrásból


Sokan választják az akril kádat, ha fürdőszobai szaniterekről van szó. Ami a használatot illeti, könnyen felmelegszik, és a benne lévő víz nem hűl ki olyan hamar, így a téli hónapokban sokkal komfortosabban érezhetjük magunkat benne. A külcsín tekintetében is jó választás elé nézhetünk, hiszen felületük fényes, modern megjelenésű, és bármilyen fürdőszobába beleillenek. Az akril kádat azonban nemcsak a felhasználók kedvelik, de a mesteremberek is, hiszen könnyen formázható, mozgatható és szállítható. Az akril kádak többféle kivitelben kerülhetnek forgalomba. Léteznek egyenes, sarok, de még aszimmetrikus változatok is. Habár az akril kád beépítés nem történhet meg a tér közepébe, falhoz vagy sarokba könnyedén beépíthető egy megfelelő elő/oldallap választásával. A választásunkat mindemellett a kád elhelyezésével és beépítésével kapcsolatos munkálatok is befolyásolhatják. Ahogy a vízvezeték szerelés is egy komoly szakértelmet igénylő munkafolyamat, úgy az akril kád javítás és beépítés is.

Habár bőséges a választék a piacon, akad azért néhány kétes minőségű termék. Ha igazán hosszútávon gondolkozunk és biztosra akarunk menni a minőséget illetően, akkor csakis megbízható helyről szerezzük be az új akril kádunkat! Cégünk örömmel vállalja a fürdőszobai elemek beszerzését és beszerelését, mindezt a kiváló minőség jegyében!

Mire érdemes figyelni egy akril kád beépítése során?


  • Ne felejtsük el a gyártó által ajánlott kádlábakat és figyeljünk oda a megfelelő alátámasztásra!
  • Az akril kád gyakorlatilag műanyagból áll, így a burkolás, csempézés helyett egy szimpla előlappal fedjük be a kád oldalát
  • Előlap esetében gondoskodni kell a megfelelő rögzítésről, ha pedig előlap nélküli akril kádat vásároltunk, akkor egy megfelelő magasságú kávát is építhetünk hozzá
  • Ügyeljünk arra oda, hogy a fürdőkád mögött le legyen burkolva a fal, illetve, ha ez a kád felületének fut neki, akkor ez idejekorán esztétikai és funkcióbeli gondot eredményezhet
  • A folyamatos nedvesség miatt, a kád peremén gyakran alakulhatnak ki penész-és gombafoltok. Ezek megelőzésére, a fal és kád találkozásánál vízvetőt kell alkalmazni.

Ha az akril fürdőkád kivitelezése során a fent említett tanácsokat megfogadjuk, akkor már egy lépéssel közelebb kerülhetünk egy hosszútávú és biztonságos használathoz. Itt azonban még szót sem említettünk a csatornahálózatra kötés folyamatáról, vagy csak a lefolyó tömítettségének vizsgálatáról. Ahhoz, hogy az új fürdőkádunk valóban az elvárásainknak megfelelő legyen, érdemes vízvezeték szerelő szakembert hívni a helyes kivitelezéshez.

az akril kád javítás is szolgáltatásaink közé tartozik
Akril kád javítás, beépítés a cél, de nem boldogul egyedül? Profi vízvezeték szerelő csapatunk azonnal a rendelkezésére áll!

+36 70 672 0299

Az akril kád beépítésének garanciális buktatói


Az akril kád javítása és beépítése otthoni körülmények között nem lehetetlen, azonban kellő körültekintést igényel. Az, hogy milyen szerszámokra, eszközökre vagy éppen anyagokra lesz szükségünk egy akril kád javítása, beépítése során, azt mindig a kád típusa határozza meg. Más-más nehézségű munkálatokkal jár például egy sarokkád beépítése, mint egy szimpla egyenes akril kádé. Mielőtt beleugranánk a fürdőkád megvásárlásába, érdemes tájékozódni a gyártó által ajánlott beépítési módról is. Amennyiben ezt elmulasztjuk, és a nem megfelelő akril kád beépítés miatt történik meg egy későbbi meghibásodás, akkor ez sok esetben a garancia elvesztésével járhat. Jó, ha tudjuk, hogy például léteznek olyan esetek is, amikor az akril kád beépítés helyes módja a gyártó által előírt kádláb és alkatrész alkalmazása. A legtöbb ember ilyenkor inkább szakemberre bízza a beépítést, ami egy nagyon bölcs döntés, hisz ki más szerelné be, mint egy olyan ember, akinek a kisujjában van a szakma?!

Új akril kád beépítése a cél? Bízza inkább szakértői kezekre!


Az akril kád beépítésének módja nagyban meghatározza azt, hogy meddig élvezhetjük majd problémamentesen a fürdőzés örömét. Ahogy az akril fürdőkád beépítése vagy akril kád javítása is szakértői kezeket kíván meg, úgy az akril zuhanytálca beépítése is, így minden esetben bízza ezt egy szakemberre! Cégünk, hosszú évek óta foglalkozik fürdőszobai szaniterek beszerzésével és beszerelésével, melybe a szakszerű akril kád javítás, beépítés is beletartozik. A vízvezeték szerelés már a kisujjunkban van, így bármilyen panel, családi-vagy társasház vízszereléssel kapcsolatos megbízását vállaljuk! Segítségre lenne szüksége? 

Várjuk hívását!

+36 70 672 0299

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!