Nagy a baj? Hívja azonnali segítségért 0-24 elérhető gyorsszolgálatunkat:
+36 70 672 0299

Gyors, profi duguláselhárítás azonnal

Budapesten, illetve Pest és Fejér megyében - 0-24 elérhető

duguláselhárítás

Ezért érdemes minket választania:


  • Mindenfajta dugulást (gerincvezeték, kagyló, mosogató, WC dugulás ) elhárítunk
  • Szakembereink 1 órán belül megérkeznek Önhöz éjjel-nappal a teljes körzetben ( duguláselhárítás Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén )
  • Minden szükséges felszerelést viszünk magunkkal
  • Bontás nélkül felmérjük a dugulás pontos helyét, profi Rothenberger gépekkel
  • Rendet rakunk magunk után és a keletkezett hulladékot speciális lerakóhelyre szállítjuk
  • Nálunk a duguláselhárítás non-stop elérhető szolgáltatás, így nem kell reggelig várnia a megoldásra
duguláselhárítás budapest területén azonnal

Köszönjük ügyfeleink bizalmát:


5 csillag

Andrea

„Ajánlom a Dénes Építőipari Kft.-t, mert gyorsan, pontosan és megbízhatóan dolgoznak. A munkájuk során a tisztaságra és a lehető legteljesebb helyreállításra törekednek. Szimpatikus szakemberek, köszönjük a gyors segítséget!”

Gábor véleménye a duguláselhárítás szolgáltatásunkról

Gábor

"A Dénes Építőipari Kft.-re a nap bármely időszakában lehet számítani. Pontosan, precízen és magasszínvonalon dolgoznak. Bárkinek jó szívvel ajánlom a céget."

Eszter véleménye a duguláselhárítás szolgáltatásunkról

Eszter

"Minden Társasházamban  dolgoztak már a fiúk. Nincs olyan, amin ne tudnának segíteni. Ha az összes szerelő csődöt mondott Ők akkor is jönnek és megoldást találnak. Az még nagyon pozitív nekem, hogy a kommunikáció nagyon szuper, mindig higgadtan és szépen tudunk megbeszélni mindent.

Ha egy munkára egyszer kijönnek az biztos, hogy minőségi szolgáltatásban van elvégezve, ha kell az éjszaka közepén. Mindig számíthatok rájuk. Megbízható, precíz, pontos! Köszönöm, hogy vagytok nekem."

Áraink duguláselhárításra


Attól függően, hogy hol és milyen helyzetben van a dugulás különböző árral számolhatunk

Társasházak számára egyedi ajánlatot biztosítunk , amely nagyobb rendelkezésre állást kínál.
Ajánljon minket a közös képviselőnek!

Nálunk a duguláselhárítás fix áron történik.  Az elvégzett szolgáltatásról minden esetben számlát biztosítunk. Azonnali segítségre lenne szüksége? Korrekt áron történő duguláselhárítás Budapest városában!

Szakembereink munkájára garanciát vállalunk!
Hívjon most!

+36 70 672 0299

Mennyi idő alatt szüntetjük meg a dugulást?


Bizonyára Ön is aggódik, hogy mennyi idő lesz a helyreállítás, mennyi kárt okoz ez a makacs dugulás és ha most meg is oldódik, mikor jön újra vissza.
Megnyugtatjuk, mindenben számíthat ránk! Szakembereink 20 éve hárítják el a legmakacsabb dugulásokat, gyorsan dolgoznak, precízen és igényesen! Ráadásul szakértelmükkel segítenek az újabb dugulások megelőzésében is!

A lerakódás mennyiségétől és mélységtől függően fél és ¾ óra alatt jellemzően megszüntetjük a dugulást. Duguláselhárítás Budapest vagy duguláselhárítás Szigetszentmiklós városaiban? Ez még nem minden! Villámgyors duguláselhárítás Fejér megye teljes területén is!

A dugulás többször megismétlődik?


Fontos felhívnunk a figyelmét arra, hogy mielőtt egy dugulás megjelenik nagy valószínűséggel csőtörés, csőrepedés van a rendszerben. Ha a dugulás többször jelentkezik, akkor az esetek 90%-ában biztosan csőtörés okozza. Ekkor először megszüntetjük a dugulást, majd kamerázással végzünk egy diagnosztikát, hogy felderítsük a csőtörés pontos helyét. A csatorna kamerázás során nagyon hatékonyan járunk el, hiszen egy pici kamerafejet indítunk el az érintett csővezetékben, és folyamatosan nyomon követjük annak útját. Ezáltal igen rövid idő alatt kiértékelhető eredményt kapunk, és a dugulás pontos helyét cm pontosan fel tudjuk mérni otthonában. Ezt az eljárást nagyon szeretik ügyfeleink, hiszen egy esetleges csőtörés során nem kell feleslegesen megbontanunk egy egész burkolatot ahhoz, hogy megtaláljuk a hiba lokációját. Ezt követően egyeztetünk egy időpontot rövid időn belül, amikor cseréljük a sérült csövet. Profi eszközeink segítségével pontosan meg tudjuk határozni azt a szakaszt, ahol bontani kell. A javítást követő helyreállítási munkálatokat is elvégezzük - a padló- és falburkolást is beleértve. Komplex és teljes körű szolgáltatást biztosítunk Önnek. Profi duguláselhárítás Budapest városában is!

Hívjon most!

+36 70 672 0299

Duguláselhárítás Budapest? Duguláselhárítás Szigetszentmiklós? Kiemelt szolgáltatásunk a duguláselhárítás Fejér megye és Pest megye teljes területén igénybe vehető. Keressen minket bizalommal és rövid időn belül kiérkezünk Önhöz.

Duguláselhárítás a gyakorlatban


duguláselhárítás referencia

duguláselhárítás referencia

duguláselhárítás referencia

duguláselhárítás referencia

duguláselhárítás referencia

duguláselhárítás referencia

Egy kis segítség:


Mikor érdemes szakemberhez fordulni?

Rendszerint három okból érdemes felkeresni egy profi duguláselhárító szakembert:

  1. a makacs, otthoni módszerekkel és házi praktikákkal visszafordíthatatlan dugulások megelőzése érdekében;
  2. ha a dugulás előjeleit észleljük;
  3. ha már a dugulás egyértelműen azonosítható pl. eldugult WC vagy eldugult lefolyó formájában.

A legtöbb esetben a lefolyó dugulás vagy WC dugulás hosszabb idő alatt alakul ki, így ha rendszeres időközönként felülvizsgáltatjuk a csövek állapotát, akkor a teljes elzáródást elkerülhetjük. Ma már profi eszközökkel könnyedén, bontás nélkül is meg tudjuk vizsgálni a csövek minőségét, lejtését, hogy nem-e kontráz valahol vagy nem-e található rajtuk sérülés. Ha már a dugulás vészjósló előjeleivel találkozunk vagy ha már bekövetkezett a baj és az eldugult lefolyó vagy eldugult WC helyzetével állunk szemben, akkor minél előbb érdemes profi szakember segítségét kérni és alapos tisztítást végeztetni. Nálunk a duguláselhárítás non-stop elérhető szolgáltatás, most is kereshet minket, ha szüksége van szakemberre. Ha Dénes Építőipari Kft. akkor biztos lehet benne, hogy a duguláselhárítás azonnal megtörténik, mindezt a duguláselhárítás 0-24 órában elérhető szolgáltatásával! Duguláselhárítás Budapest vagy duguláselhárítás Szigetszentmiklós városaiban? Profi duguláselhárítás Fejér megye teljes területén is!


duguláselhárítás budapest akár azonnal 0-24

Duguláselhárítás azonnal, profi segítséggel! Hívja 0-24 elérhető gyorsszolgálatunkat!

Mit mondjunk el a kiérkező duguláselhárítónak?

Súlyos esetben a duguláselhárítás azonnal megoldást igényel, így fontos, hogy felkészülten várjuk a kihívott szakembert, hogy egyből elkezdhesse a szükséges munkálatok elvégzését. Az alábbi fontos kérdések merülnek fel, ha eldugult lefolyó vagy WC dugulás tapasztalható otthonában:

-  hol tapasztalja a dugulást? pl. mosdókagyló, mosogató, WC
-  van-e valamilyen egyértelmű oka a dugulásnak? pl. lefolyóba, WC-be került tárgy, észrevehetően eldugult lefolyó
-  mikor jelentkeztek először a probléma jelei?
-  mivel próbálkozott a dugulás megszüntetésére?

Fontos információ az is, hogy mikor épült fel a ház, mennyi idősek lehetnek a csövek, mert sok esetben a csövek elöregedése is okozhat ilyen jellegű problémát, kritikusabb esetekben csőtörés is állhat a háttérben. Profi duguláselhárítás Budapest teljes területén, mindezt a duguláselhárítás 0-24 órában hívható rapid szolgáltatásának erejével!

Hogyan ismerjem fel a dugulás előjeleit?

Van néhány egyszerű és szembetűnő előjel, amelyet könnyedén felismerhetünk, és egyértelműen eldugult lefolyó vagy szennyvízcső okoz. Ha az alábbiakat tapasztaljuk, akkor érdemes dugulásra gyanakodni:

Kellemetlen szag árad a lefolyóból.
Ez nem egy megszokott állapot, valószínűleg lerakódás van a csőben, amely egy idő után erősebb szagot áraszthat és folyamatosan szélesedhet a lefolyó használata során, ezáltal idővel akár teljes elzáródást, makacs dugulást okozva.
Lassan folyik le a víz otthona egy vagy több pontján.
Ha a víz lefolyási sebessége lassul, az szintén arra utal, hogy lerakódás van a csőben, amely fékezi a víz áramlását. Abban az esetben, ha ezt több helyen is tapasztaljuk otthonunkban például konyha, fürdőszoba, akkor valószínűleg az átfolyást korlátozó akadály a gerincvezetékben van.

A fenti eseteket tapasztalva érdemes szakember segítségét kérni a probléma megoldásában. Ugyanis ha a duguláselhárítás azonnal nem történik meg, akkor a későbbiekben komolyabb elzáródással és károkkal számolhatunk. Egy eldugult lefolyó vagy egy WC dugulás szabotálja mindennapi élettevékenységeit? Duguláselhárítás Budapest és duguláselhárítás Szigetszentmiklós városaiban! Nincs többé mitől tartania, hiszen a duguláselhárítás 0-24 órában elérhető szolgáltatásával azonnal útnak indulunk majd!

dugulaselharitas02
Már megtörtént a baj? Duguláselhárítás Budapest teljes területén, a duguláselhárítás 0-24 órában hívható kényelmével!

A duguláselhárítás fix áron történik?

Nálunk igen, fentebb láthatóak díjazásaink. Attól függően, hol tapasztalható a dugulás, az elhárítás nehézsége és időigénye is változik, ez alapján határoztuk meg árainkat. Például a WC duguláselhárítás komplexebb feladat elé állítja kollégáinkat a mosogatóban tapasztalt dugulásnál.

Tehetek valamit, hogy megelőzzem a következő makacs dugulást?

Van néhány apróságnak tűnő, ám mégis hasznos otthoni praktika, amelyek betartásával elősegíthetjük lefolyónk tisztaságának megőrzését.

Az alábbiakra érdemes figyelni a dugulás elkerülése érdekében:

- Rendszeres tisztítsuk a lefolyókat.
Már önmagában a forróvíz is képes a zsírosabb lerakódások feloldására. Havi-kéthavi rendszerességgel érdemes alkalmazni és egész éjszakára öblítés nélkül hagyni a klasszikus receptet: 1 pohár szódabikarbóna és 1 pohár ecet egymás után történő lefolyóba öntését. Használhatunk különböző tisztítószereket, kemikáliákat, de ezek alkalmazásával vigyázzunk, próbáljunk környezetbarát termékeket választani.

- A lefolyó szűrőket csak indokolt esetben használjuk pl. hajmosás.
Az apró réseken történő átfolyás korlátozza a víz áramlási sebességét, így a csövek tisztulására sem hat olyan erővel.

- Az ételmaradékokat ne a lefolyóba, WC-be dobjuk, így könnyedén elkerülhetjük egy eldugult lefolyó kialakulását.

- A mosogatószerek közül használjuk az átlátszóbbakat, ne a sűrűbb, balzsamos készítményeket.

- Ha mosogatógépben tablettát használunk, akkor váltsuk le néha folyékony mosogatószerre egy rövid időre, akár egy-két mosogatás erejéig.

- Bizonyos időközönként ellenőriztessük a csövek állapotát.

Reméljük, hogy a fentiekkel segítettünk Önnek, amennyiben további kérdése van vagy a duguláselhárítás azonnal szükséges otthonába, hívjon minket az alábbi telefonszámon:

+36 70 672 0299

Nekünk nem akadály a duguláselhárítás Budapest, duguláselhárítás Szigetszentmiklós vagy duguláselhárítás Fejér megye és Pest megye teljes területén, szolgáltatásunk 0-24 elérhető.

A jó szakember ismérvei: hogyan válasszak? 


Egy jó vízvezeték szerelőre mindenkinek szüksége lesz hiszen, ha nem is azonnal, de előbb-utóbb biztosan lesz majd olyan feladat otthonunkban, amikor elfér a biztos segítség. Dugulás lépett fel otthonában és nem tudja, hogy kihez forduljon? Nincs még jól bevált vízvezeték szerelője, vagy csak valamilyen oknál fogva nem vált be az előző? Legyen körültekintő a választás során!

Ár

Teljesen természetes dolog, hogyha nem ajánlás útján érkezik meg hozzánk a vízvezeték szerelő, akkor sokan elsőre az adott szolgáltatás ára alapján hozzák meg végső döntésüket. Az ár azonban nem minden. Hiába szeretnénk a lehető legolcsóbban megúszni az ilyesfajta szolgáltatásokat, egyáltalán nem érdemes ebben az esetben kizárólag az árra hagyatkozni. Aki gyanúsan olcsón vállalja el az eldugult lefolyó és az ehhez hasonló vagy akár jóval komolyabb feladatokat, ott általában valami turpisság is lehet a dologban. Ön hallott már az úgynevezett rejtett költségekről? Lehet, hogy például valaki jóval a piaci ár alatt végez el az otthonában egy vízvezeték szereléssel kapcsolatos projektet, azonban horribilis árat kér majd el a kiszállási díjért. Arról az apróságról nem is beszélve, hogy mi van, ha nem lehet majd rá számítani, nem lesz semmiféle garancia a munkájára, vagy csak az elvégzett munka minősége fog az olcsóság rovására menni. Az ár mellett érdemes odafigyelni a kapott szolgáltatás minőségére is! Ha valaki garanciát vállal az általa elvégzett munkára, akkor nyugodtabb szívvel dönthetünk mellette.

A Dénes Építőipari Kft.-nél nincsenek rejtett költségek, olyannyira, hogy ha az előre meghatározott árakban időközben változás állna be (pl. elszámoltuk magunkat, és több időre, anyagra stb. lenne szükség) akkor azt teljesen egészében mi álljuk majd! Minden esetben díjmentesen szállunk ki otthonába, minden szükséges eszközt, felszerelést magunkkal viszünk és természetesen garanciát vállalunk az elvégzett munkáinkra! Profi duguláselhárítás Budapest és azonnali duguláselhárítás Szigetszentmiklós városaiban!

Azonnali segítség

A vízvezeték szereléssel kapcsolatos ügyes-bajos dolgok azon szolgáltatások körébe tartoznak, ahol a gyorsaság és az azonnali rendelkezésre állásnak a fontossága, nagyjából egy szinten mozog az elvégzett munka minőségével. És hogy miért is gondoljuk ezt így? Léteznek olyan vízvezeték szereléssel kapcsolatos problémák (pl. azonnali csőtörés, eldugult lefolyó), ahol gyakorlatilag minden perc számít, hiszen nem csak az otthon lakók alapvető élettere lesz gátolva, de a lakás és egyéb értékek biztonsága is kockán foroghat. Azonnali duguláselhárítás Budapest városában? Nem lehetetlen küldetés! Ha a duguláselhárítás azonnal szükséges, akkor kiemelkedően fontos szempont, hogy egy profi és szakszerű segítség mindig elérhető legyen és mielőbb útnak induljon. Egy jó szakember egyik legfőbb ismérve, hogy fáradtságot nem ismerve akár munkaidőn túl vagy hétvégén is rendelkezésünkre áll, hiszen a vízvezeték szerelési szakma nem csak egy kötelesség a számára, hanem maga a nagybetűs hivatás. A Dénes Építőipari Kft.-nél az ügyfeleink érdekei kiemelt prioritást élveznek, így a vízvezeték szereléssel kapcsolatos gondjaival 0-24 órában számíthat ránk , ami azt jelenti, hogy még az éjszaka közepén is felhívhat minket! Duguláselhárítás azonnal! Duguláselhárítás 0-24 órában hívható szolgáltatással!

Duguláselhárítás 0-24 elérhető szolgáltatással
Eldugult lefolyó? Nem kell sokat várnia! Duguláselhárítás 0-24 órás rapid szolgáltatással!

Gyors munkavégzés

A mai rohanó világunkban az emberek nagytöbbsége szinte örül annak, ha végre fáradtan haza eshet a munkából és neki kezdhet otthoni teendőinek mielőtt nyugovóra térne. Éppen ezért, egy vízvezeték szereléssel kapcsolatos javítás során általában senki nem örül annak, ha a szakembereket akár órákig kell kerülgetni a lakásában, akadályozva ezzel az alapvető emberi szükségleteket, vagy egyszerűen csak a természetes életterünket. Arról nem is beszélve, hogy a rengeteg elfoglaltság mellett örülhetünk, ha találunk a naptárunkban egy olyan szabadka órát, amikor végre fogadhatjuk otthonunkban a vízszerelőt és időt szakíthatunk a problémák megoldására (kivéve persze, ha valamilyen sürgős esetről van szó).

Valamilyen duguláselhárítással kapcsolatos problémája akadt, de nagyon elfoglalt? Szeretné, ha lakása a lehető legrövidebb idő alatt újra használható lenne? Csakis Ön dönt, hogy mikor telefonál! Duguláselhárítás azonnal, vagy duguláselhárítás 0-24 órában! A Dénes Építőipari Kft. profi vízvezeték szerelő csapatának tagjai sokéves szakmai múltra tekintenek vissza, így a szolgáltatásainkon belül elvégzett feladatok szinte már rutin eljárásnak bizonyulnak. Így tehát a duguláselhárítás Budapest városában nem csak villámgyorsan megy majd végbe, de a munka végeztével kifogástalan állapotban adjuk át majd a helyszínt, hiszen mindent eltakarítunk magunk után! Dőljön kényelmesen hátra és élvezze a problémamentes mindennapokat!

Részletes árajánlat

Önnel előfordult már, hogy kifizetett egy vízvezeték szereléssel kapcsolatos szolgáltatást, azonban mindig csak a végösszeget látta, és fogalma sem volt, hogy mire számoltak fel ennyi pénzt? Egy jól átlátható árajánlat nem csak korrekt lépés a szakemberek részéről, de rendkívül szimpatikus is tud lenni az ügyfelek felé. Cégünknél kiemelkedően fontos, hogy az ügyfeleink tisztában legyenek az általunk elvégzett munkálatok pontos részleteivel. Ennek érdekében, minden esetben egy részletes számlát biztosítunk Önnek, amiben pontokra szedve, átlátható módon tekintheti majd meg a munkafolyamatokat, felhasznált anyagokat stb. 

Ha szeretné tudni, hogy pontosan milyen költségekkel kell majd számolnia az elvégzett szolgáltatásoknál, akkor cégünknél jó helyen jár! A Dénes Építőipari Kft-nél semmilyen meglepetés nem fogja érni a munka befejeztével, így a rejtett költségekkel sem kell számolnia! A legtöbb vízvezeték szereléssel kapcsolatos szolgáltatásunknál pontos árajánlattal tudunk szolgálni akár már egy rövid telefonos elbeszélgetés után is, így nincs ez másként egy eldugult lefolyó estében sem. A csőtörés elhárítás egy olyan feladatkört foglal magába, ahol az árat nagyban befolyásolja a csőtörés helye és mértéke is, így azt pontosan a helyszínen tudjuk kiszámolni. Ha Dénes Építőipari Kft., akkor a lehető legkorrektebb árajánlat és duguláselhárítás 0-24 órában!

Minőségi munka

Ezen a kritériumon talán nincs is nagyon mit taglalni. Az elvégzett munka minősége az egyik legfontosabb szempont a vízvezeték szereléssel kapcsolatos munkafolyamatok során. Ha ez nem valósul meg, akkor a vízvezeték szerelésre költött összeg gyakorlatilag az ablakon kidobott pénz lesz, hiszen a problémánk nagy valószínűséggel visszatérő lesz majd. Ha Ön sem szeretne ilyen kellemetlen helyzetbe kerülni és szeretné teljes biztonságban tudni családja, és ezzel együtt a lakása biztonságát, akkor csakis profi szakemberek mellett tegye le a voksát! A Dénes Építőipari Kft. csapatának sokéves szakmai múltja egyben a garancia is a kiváló minőségben elvégzett munkálatokra! Profi duguláselhárítás Budapest városában, illetve duguláselhárítás Fejér megye és Pest megye teljes területén!

Ajánlások

A megfelelő szakembert megtalálni nem egyszerű feladat. A választásban sokat segíthetnek az ismerősök, családtagok általi ajánlások is, hiszen ezeken keresztül egy megbízható képet kaphatunk az adott szakmai csapatról. Így, ha az ismerőseinek vagy családunk körében van olyan, aki nemrégiben vett igénybe valamilyen vízvezeték szereléssel kapcsolatos szolgáltatást, vagy csak évek óta megvan már a jól bevált szakembere, akkor sokkal könnyebb helyzetből indulunk. Ha nem vagyunk ilyen szerencsés helyzetben, akkor sem kell kétségbe esnünk, hiszen a vízvezeték szereléses cégek weboldalán számos ügyfél véleményre és referenciára is lelhetünk. És Ön körülnézett már a cégünk weboldalán? Ismerje meg referenciáinkat vagy merüljön el az ügyfeleink által hagyott legfrissebb véleményekben!

Profi duguláselhárítás Budapest városában, illetve duguláselhárítás Fejér megye és Pest megye teljes területén! Hívjon minket bizalommal!

+36 70 672 0299

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!