Azonnali segítségért hívja gyorsszolgálatunkat:
+36 70 672 0299

Társasházak, irodaházak, ipari területek karbantartása

Budapesten, illetve Pest és Fejér megyében - 0-24 elérhető gyorsszolgálat

társasházak karbantartása

Ezért érdemes minket választania:


  • Szerződéskötés után állandó 0-24 órás, ingyenes ügyeletet vállalunk
  • Teljes körű szolgáltatást biztosítunk vízzel kapcsolatos problémák megoldásában
  • A javítási munkálatok után visszaállítjuk az eredeti állapotot
  • Szolgáltatásaink: víz- és fűtésszerelés, duguláselhárítás, szivárgás bemérés, csőtörés elhárítás, szennyvízcső kamerázás
  • Előzetes felmérést készítünk a rendszerek állapotáról
  • A feltárt problémák megoldására előre tervezett felújítási tervet készítünk
  • A megvalósítást ütemezzük: előre vesszük a sűrgősebb javításokat a társasház karbantartás során
  • Elvégezzük a szükséges hibamegelőzéseket a társasház karbantartás alkalmával
  • Minden felszerelést magunkkal viszünk, a javítások során keletkező hulladékot speciális lerakóhelyre szállítjuk, amely a tásasház karbantartás során keletkezik
Társasház karbantartás profi szakemberekkel

Köszönjük ügyfeleink bizalmát:


5 csillag

DBM Facility Management Kft.

"A céget csak ajánlani tudom, gyorsak, precízek, mindig kifogástalan munkát végeznek!"

5 csillag

Dr. Ambrus Sándorné, házkezelő

"Megelégedettségemet szeretném kifejezni az elvégzett munkáért. 25 éve vagyok házkezelő és ilyen precíz, pontos munkát még nem tapasztaltam vállalkozó részéről. Először is a telefonhívásomkor megbeszélt időpontban percre pontosan megjelent a munkát elvégezni.

A munka felmérése után kérés és unszolás nélkül rögtön közölte a tervezhető költségeket, és ezt minden esetben olyan pontosan meg tudta saccolni, hogy nem volt számottevő eltérés a tervezett és tényleges végső ár között. A közölt elkészülési időt pontosan betartotta. A munkára garanciát is vállalt és kérés nélkül kiállította a számlát. Maga után kérés nélkül eltakarította a szemetet,

Szóval ilyen precíz, pontos, megbízható és hozzáértést tanúsító szakemberrel a 25 éves házkezelői munkám alatt még nem találkoztam. Eddig minden szakmunkánál előfordult valamilyen hiányosság PL: a munka felmérése után eltűnt anyagért menve, a munkák folyamán felmerültek váratlan kiadások, soha nem a megbeszélt időben jöttek, gond volt a számla kiadása. Sétáló utca révén volt aki ki sem akart jönni, vagy felárat számolt.  A munka nem a megbeszélt időre készült el  stb. stb.  A Dénes Csaba kft nél semmilyen probléma nem merült fel. A teljes megelégedettségem jeléül a Társasházunk egyéb munkáival is megbíztam és minden esetben tökéletes munkát végeztek.

Ajánlom mindenkinek, hogy bátran végeztessenek Velük a munkát nem fognak csalódni."

Áraink


Pontos árajánlatot az irodaház és társasház karbantartás kapcsán személyes egyeztetés és előzetes felmérés alapján tudunk biztosítani. Keressen minket alábbi elérhetőségeinken:

+36 70 672 0299

denesepitoipari@gmail.com

Előzze meg a bajt a társasház karbantartás segítségével!


A legtöbb társasház 30-40 évvel ezelőtt épült, de nem ritka a jóval öregebb épület sem. Az elöregedett vízhálózatok például számos nem kívánt problémát okozhatnak, csak úgy, mint a csőtörés vagy a makacs dugulások. Azonban még az újonnan felépült lakóotthonok esetében is szükség van a rendszeres karbantartásra annak érdekében, hogy megelőzzük a későbbi problémák kialakulását. Cégünknél teljes körű szolgáltatással vesszük le Önről a terhet és biztosítjuk a lakók teljes nyugalmát. Legyen szó víz- és fűtésszerelésről, általános állapotfelmérésről, vízkőtelenítésről, vagy csak új bojlerek felszereléséről, egy jó szakember nem ismer akadályt.

Szerződjön a Dénes Építőipari Kft. csapatával

Cégünk hosszú távú és mindkét fél számára előnyös szerződési lehetőségeket kínál, a társasház víz- és fűtésszereléssel kapcsolatos problémáinak megoldására és a karbantartási munkálatok folyamatos és szakszerű ellátására. Szerződött ügyfeleink esetében célunk a felügyeletünk alá tartozó társasházak karbantartása és akadálymentes működtetése. A csapatunkban dolgozó szakemberek alaposan felkészültek a társasházakban előforduló leggyakoribb víz- és fűtésszereléssel kapcsolatos problémák szakszerű megoldására. 

irodaház és társasház karbantartás 0-24 elérhető szolgálattal
Társasház karbantartás: Egy csapásra megoldjuk vízvezeték szereléssel kapcsolatos gondjait!

Társasház karbantartás: egy szolgáltatás, amivel mindenki jól járhat!


A társasház karbantartás az egyik legkomplexebb vízvezeték szereléssel kapcsolatos szolgáltatás, hiszen sok esetben egy probléma több másik lakást is érinthet. A lakók biztonsága és bizalma szempontjából viszont az egyik leghálásabb szolgáltatás. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a társasházban lakók a vízvezeték szereléssel kapcsolatos gondjaik miatt gyakran szoronganak, hiszen nem mindig kapják meg időben a kellő segítséget.  Az említett példánál maradva, ha szerződést kötünk egy vérprofi vízvezeték szereléssel foglalkozó céggel, akkor egészen biztosan nem kell majd ettől tartanunk.

A Dénes Építőipari Kft. csapata sokéves szakmai múltra tekint vissza, és számos sikeres együttműködést tudhat már a háta mögött, így biztos lehet benne, hogy a lakók nem maradnak sokáig víz vagy fűtés nélkül. Innentől kezdve egy felmerülő probléma vagy javítani való dolog kapcsán, nem kell minden egyes munkához külön szerelőt hívnia, hiszen mindent egy kézben látunk majd el. A társasházi lakók is tudni fogják, hogy ki a társasház megbízott partnere, így nyugodt szívvel bízzák majd lakásukat a mesteremberekre, illetve engedik be őket otthonukba. Ezen felül pedig a költségvetés miatt sem egy utolsó szempont a társasház karbantartás igénybevétele, hiszen jóval kedvezőbb díjszabásra számíthatunk, mintha minden egyes feladathoz külön szakembert keresgélnénk.

Gyorsszolgáltatással a zökkenőmentes mindennapokért 


A legnagyobb bajok sokszor a legváratlanabb pillanatokban üthetik fel a fejüket, például egy hirtelen jött csőtörés az éjszaka közepén, amely rövidesen nem csak a mi lakásunkat fogja eláztatni, hanem az alattunk lakóét is. Ilyen esetben általában kétségbeesetten nyúlunk a telefon után, de nem ritka, amikor a segítség helyett csak zárt kapukra lelünk. A több, mint 20 éves vízvezeték szerelői tapasztalatunkra építve, sikerült kialakítanunk egy olyan rendszert, amelynek köszönhetően akár az éjszaka kellős közepén is ki tudunk küldeni egy kollégát az esetleges problémák elhárítására. Pontosan jól tudjuk, hogy a vízvezeték szereléssel kapcsolatos ügyes-bajok dolgok sok esetben egyáltalán nem várhatnak, így kiemelt figyelmet fordítottunk egy 0-24 órában elérhető szolgáltatás kialakítására. Az éjjel-nappal elérhető gyorsszolgálatunk, nem csak Budapesten belül érvényes, de Pest és Fejér megyében is egyaránt. A telefonhívást követően, kollégáink rendkívül gyorsan kiérkeznek a helyszínre, és profizmusuknak hála, ugyanilyen gyorsan is hárítanak el bármilyen vízvezeték szereléssel kapcsolatos problémát.
 

Szívesen várjuk hívását:
 

+36 70 672 0299

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!