Pontos szivárgás bemérés bontás nélkül

Budapesten, illetve Pest és Fejér megyében - 0-24 elérhető

Nagy a baj? Azonnali segítségért hívjon minket most!

szivárgás bemérés

Egyre szaporábban csöpögő csövek, átvizesedett falak, indokolatlanul túlpörgött vízóra, vagy csak egy rémálomba illően elázott lakás? Egy biztos: a vízszivárgás jelensége nem játék, így a még nagyobb károk bekövetkezése előtt szakember segítségéhez kell folyamodnunk, és elvégeztetni a vízszivárgás bemérés, vagy más néven csőtörés keresés folyamatát! Ha profi csőtörés bemérés és vízszivárgás bemérés a cél, akkor a Dénes Építőipari Kft. vízvezetékszerelő csapata az Ön legjobb választása!

Ezért érdemes minket választania:


  • Akusztikus mérőeszközzel bontás nélkül, 1-1,5 méteren belül be tudjuk mérni a szivárgás pontos helyét
  • Garantáltan 1 órán belül kiérkezünk a helyszínre éjjel-nappal
  • Minden felszerelést magunkkal viszünk
  • Javítás, cső csere esetén a szükséges helyreállítási munkálatokat is elvégezzük

Társasházak számára egyedi ajánlatot biztosítunk , amely nagyobb rendelkezésre állást kínál.
Ajánljon minket a közös képviselőjének!

A vízszivárgás bemérés vagy más néven csőtörés bemérés esetében már egy rövid telefonos érdeklődés után is megközelítően pontos árral tudunk szolgálni, de fontos kiemelni, hogy a vízszivárgás keresés ára a bemérni kívánt terület nagyságától függően növekedhet .

Ezzel ellenben egy konkrét csősérülés esetén lényeges kérdés, hogy csak egy elrepedt csőről van szó, vagy egy nagyobb munkálatot igénylő csőtöréssel állunk szemben. Éppen ezért egy sérült cső javítása során csak a helyszínen tudunk pontos árat mondani ügyfeleinknek, hiszen nem mindegy, hogy hol található a törés, illetve mekkora területre terjed ki. Addig is, ha előre érdeklődni szeretne, akkor telefonon hívhat minket, ahol egy hozzátevőleges árat tudunk mondani, ami alapján kalkulálhat. Az elvégzett szolgáltatásról minden esetben számlát biztosítunk . Cégünknél kiemelkedően fontos, hogy ügyfeleink meg tudják maguknak engedi az általunk nyújtott, magas színvonalú szolgáltatásokat, így a vízszivárgás bemérés és csőtörés bemérés árak minden esetben a lehető legkedvezőbb formában kerülnek kialakításra. Ha megfizethető csőtörés bemérés árak után keresgél, akkor cégünknél jó helyen jár!

csőtörés bemérés árak megállapítása

Aggódik a vízvezetékek állapota miatt? Csőtörés bemérés 1 órán belül! Ha Dénes Építőipari Kft. akkor szuper gyors szivárgásvizsgálat!

Mennyi idő a szivárgás bemérés?


Egy csőtörés, és az azt megelőző vízszivárgás bemérés ugyanolyan szakszerű és gyors munkafolyamatot kíván meg, akárcsak egy dugulás elhárítás. Ezek azok a vízszereléssel kapcsolatos leggyakoribb problémák, amelyek egyáltalán nem várhatnak, így ilyenkor kiemelkedően fontos a gyorsaság és a gyors problémafelismerő képesség szakembereink részéről. Szakmai csapatunk és ezzel együtt a munkatempónk is úgy lett kialakítva, hogy ügyfeleinknek minden esetben egy rapid, 0-24 órában elérhető szolgáltatást kaphassanak. Ez azt jelenti, hogy a vízszivárgás bemérés és csőtörés bemérés szolgáltatásaink esetében is, a kapcsolatfelvételt követően a lehető leghamarabb fogunk majd a helyszínre érkezni.  A szivárgás bemérés során változó időtartammal számolhatunk, de átlagosan 1 órán belül beazonosítjuk a szivárgás pontos helyét. Lakáson belül ez akár 10 perc is lehet, kültéren viszont több időt is igénybe vehet.

Ha a csőtörés lehetősége fennáll, azonnal telefonáljon! Minden perc számít! Ha fontos, hogy a profin elvégzett munka mellett a csőtörés bemérés árak is megfizethetőek legyenek, akkor a Dénes Építőipari Kft. csőtörés műszeres bemérés szolgáltatása egy szuper választásnak bizonyulhat majd!

+36 70 672 0299

Szivárgás bemérés a gyakorlatban


szivárgás bemérés referencia

szivárgás bemérés referencia

szivárgás bemérés referencia

szivárgás bemérés referencia

szivárgás bemérés referencia

szivárgás bemérés referencia

Egy kis segítség:


Műszeres vízvezeték szivárgás vizsgálat: Hogyan zajlik, mennyire hatékony?

Régebben, ha szivárgásvizsgálat került terítékre, akkor szinte mindent szét kellett túrni vagy éppen bontani ahhoz, hogy megtalálják azt az egyetlen csőszakaszt, amelyik a ludas. Ma már szerencsére többféle modern módszer létezik a csőtörés bemérés és vízszivárgás bemérés folyamatára , így cégüknél is csakis a legkorszerűbb technológiák használatával dolgozunk. Mivel a vízszivárgás nem játék és a csőtörés bemérés nagyon nem mindegy, hogy milyen minőségben valósul meg, így a csőtörés helyének megállapítása minden esetben egy nagy szakértelmet igénylő feladat. Egy jól felszerelt és felkészült szakember a vízszivárgás helyét bontás nélkül meg tudja találni.

Szakképzett kollégáink arra törekednek, hogy a szivárgás minél pontosabb műszeres lokalizációjával, végül a lehető legkevesebb bontással szüntessék meg az esetleges csőrepedést.  Ha Dénes Építőipari Kft., akkor innovatív technológiák, pontos csőtörés műszeres bemérés, precíz munkavégzés, és megfizethető csőtörés bemérés árak!

Az egyik ilyen modern módszer az akusztikus szivárgás és csőtörés keresés , melynek során a szivárgó víz által generált hanghullámok alapján képes a mérőműszer behatárolni a fennakadás pontos helyét, mindezt bármiféle felesleges burkolatbontás nélkül. Az akusztikus csőtörés keresés, avagy a csőtörés bemérés módszer egyik legnagyobb előnye, hogy nem csak időt takaríthatunk meg vele, de pénzt is, hiszen, ha ténylegesen csőtörésről van szó, akkor elegendő egy kisebb szakaszt megbontani a javítási folyamatok elvégzéséhez. Így tehát ez az innovatív csőtörés műszeres bemérés minimálisra csökkenti a tényleges hibaelhárításhoz szükséges bontási folyamatot és a vízszivárgás keresés ára is jóval kedvezőbb, mint más megoldások esetében.

Csőtörés műszeres bemérés megfizethető áron! Keressen minket bizalommal!

Egyéb típusú vízvezeték szivárgás vizsgálat

Az akusztikus szivárgás vizsgálat mellett, mint azt említettük, léteznek egyéb módszerek is a vízszivárgás bemérése céljából. A fűtőrendszerek meghibásodásának gyanúja során gyakran alkalmazott eljárás a hőkamerás vízszivárgás keresés, mely padlófűtés, központi fűtés esetében jelenthet megoldást. Szintén a fűtőrendszereknél szokás bevetni a jelzőgázos vízszivárgás keresés módszerét, ezt azonban olyan kül-, vagy beltéri rendszereknél érdemes alkalmazni, ahol a nyomvonal nem ismert, vagy nehezen hozzáférhető.

Az akusztikus vízvezeték szivárgás vizsgálat rokon műfaja az úgynevezett korrelációs vizsgálat, amelynek során a vizsgált szakasz két pontján érzékelőket helyezünk el, a műszerek pedig a szivárgó víz által keltett hang közötti különbség alapján segít meghatározni a szivárgás helyét. Tulajdonképpen az akusztikus hullámok sebességének mérésével meghatározható a cső állapota. 

Mindazonáltal az akusztikus vízszivárgás keresés az egyik legmegbízhatóbb és leggyorsabb megoldás, melyet a hiba helyének pontos megállapítása céljából alkalmazhatunk. A vízszivárgás keresés ára természetesen az alkalmazott módszertől is függ. Az akusztikus vízvezeték szivárgás vizsgálat kedvező áru szolgáltatás, mely magas szintű precizitással párosul.

Ha a gyors, pontos, megbízható munkavégzés mellett ugyan olyan fontos Önnek a vízszivárgás keresés ára is, akkor válassza a Dénes Építőipari Kft csapatát!

Mi okozhatja a vízszivárgást, majd később a csőtörést?

Természetes folyamat, hogy a csövek elöregednek, meggyengülnek és idővel a felületi sérülések akár csőtöréshez is vezetnek. A csőtörés általában először egy parányi lyukkal indul, ami a használatból eredő nyomásingadozások hatására (hol használjuk a vizet, hol nem), idővel egyre nagyobb réssé alakul át. Ha a vízszivárgás sokáig fennáll, komolyabb károkat is okozhat otthonában, mint amire számít. Azt javasoljuk, hogy minél előbb kérje ki egy szakember véleményét!

Csőtörés bemérés felesleges bontási munkálatok és rejtett költségek nélkül! Érdeklik a csőtörés bemérés árak? Hívjon minket: +36 70 672 0299

Csőtörés bemérés felesleges bontási munkálatok és rejtett költségek nélkül! Érdeklik a csőtörés bemérés árak? Hívjon minket: +36 70 672 0299

A vízvezetékek szinte a nap minden órájában szolgáltatják számunkra a megfelelő vízellátást : ha éppen nem az esti fürdővizünkhöz engedjük ki a vizet, akkor a mosógéphez, mosogatógéphez és egyéb háztartási gépekhez biztosítanak kifogástalan állapotú vízmennyiséget. Így tehát a legtöbb esetben a vízvezetékeink csak akkor pihenhetnek meg néhány órára, amikor leszáll az est, és mi magunk is nyugovóra térünk. A vízvezetékek emiatt számos stressz hatásnak vannak kitéve , csak úgy, mint a nyomás- vagy hőmérséklet-ingadozás vagy éppen a földmozgások viszontagságai.  Így teljesen mindegy, hogy egy új ingatlan kulcsát vettük át vagy már több évtizede lakunk ugyanabban a házban, a csövek elöregedése, és ezzel együtt a csőrepedés, csőtörés kialakulásának veszélye évről-évre nő. A csövek természetes öregedési folyamata mellett szóba jöhetnek olyan rizikó faktorok is, mint a már alapból rossz minőségű csövek beépítése, a különböző szerelési hibák vagy csak a nem megfelelő anyagválasztás. Vízszivárgásra gyanakszik otthonában? Azt javasoljuk, hogy ne várja meg egy esetleges katasztrófa bekövetkezését, és válassza a profi, gyors és szakszerű csőtörés műszeres bemérés szolgáltatásunkat!

Mik lehetnek a vízszivárgás és csőtörés jelei?

Tévedés azt gondolni, hogy a csőrepedésnek és a csőtörésnek csakis egy horror filmbe illő jelei lehetnek. Természetesen előfordulhat olyan előrehaladott állapot, amikor egy fárasztó nap után a lakásunkba belépve egy teljesen elázott lakással és óriási felfordulással találjuk magunkat szembe, azonban a valóságban már idejekorán észrevehetünk olyan jeleket, amelyek egyértelműen egy jövőbeli csőrepedés vagy csőtörés kirobbanására utalhatnak. Gyakori eset az is, amikor szinte hónapok is eltelhetnek, ahhoz, hogy egyáltalán rájöjjünk, hogy valahol szivárog a víz, mivel a kiszökő vízmennyiség még nem elég szembetűnő a felhasználó számára. És mivel a legnagyobb ellenségünk itt is az idő, minél később vesszük észre a szivárgás jeleit, annál nagyobb anyagi kár és egészségkárosító hatás érhet minket.

A vízszivárgás bemérése olyan feladat, melyet egyáltalán nem halogathatunk hosszú ideig. Sokan inkább kivárnak, reménykednek a probléma megszűnésében, vagy saját kezűleg próbálják megoldani a helyzetet, mivel nem szeretnének költekezni. Mindazonáltal egy átfogó vízszivárgás keresés ára mérföldekkel olcsóbb, mint a csőtörés következményeinek a helyrehozatala. 

A teljesség igénye nélkül, az alábbi esetekben érdemes elkezdeni gyanakodnunk, és azonnali csőtörés bemérés vizsgálatot kérni:

Szemmel láthatóan csöpög vagy szivárog a víz valahol .

A vízszámlán megugrott összeg, igencsak kételyekre adhat okot. Ha csak nem töltöttük fel naponta a kerti úszómedencénket, vagy nem zuhanyoztattunk le egy egész focicsapatnyi embert a fürdőszobánkban, akkor a megnövekedett vízszámla lehet az első intőjel a szivárgás gyanújára. Ha eddig nem tartottuk számon vízfogyasztásunkat, akkor innentől kezdve érdemes egy nyilvántartást vezetni, vagy heti rendszerességgel leolvasni a vízórát, így egyértelműen látni fogjuk, hogy valahol bizony szökésnek indult a víz.

Ha éppen sehol nem használjuk a vizet, ámde a vízóra előtt elsétálva egyszer csak arra leszünk figyelmesek, hogy a kis csillag alakú kerék a vízórán folyamatos köröket ró le, vagy érezhetően, semmi különösebb előzmény nélkül, tartósan csökken a víznyomás .  Ezek a jelenségek sajnos csak tovább igazolhatják a szivárgást otthonunkban és érdemes minél előbb egy szakembert felkeresni szivárgásvizsgálat gyanújával.

Az előzőleg teljesen problémamentes fürdőszobai falakon, burkolaton vizesedést, átnedvesedést vagy megnövekedett pára képződést tapasztalunk , vagy ugyanabban a helyiségben, a sarkokban megbújó penésztelepekre leszünk figyelmesek.

Amikor leszáll az este, és elcsendesedik a ház, egy különös zúgásszerű hang ra leszünk figyelmesek, amelyet nem tudunk pontosan megállapítani, hogy honnan ered, de folyamatosan halljuk.

Ha rendelkezünk kerthelyiséggel és folyamatosan vizes területeket, sarat észlelünk , vagy a szokásos zuhanyzás utáni padlófeltörlés ellenére is összegyűlt vízfolttal találjuk magunkat szembe.

A vízszivárgás nem játék, előzze meg a nagyobb károkat! Profi szivárgásvizsgálat modern mérőeszközök segítségével! Érdeklik a csőtörés bemérés árak? Keressen minket bizalommal!

A vízszivárgás nem játék, előzze meg a nagyobb károkat! Profi szivárgásvizsgálat modern mérőeszközök segítségével! Érdeklik a csőtörés bemérés árak? Keressen minket bizalommal!


+36 70 672 0299

Műszeres vízszivárgás keresés a pontos lokalizációhoz


Ezek az intő jelek segítségünkre vannak ugyan, hiszen a meghibásodás kezdeti fázisára hívják fel a figyelmet, így gyorsan intézkedhetünk a nagyobb gondok megelőzése érdekében. Mindazonáltal a probléma pontos helyét ennyiből nem tudjuk megállapítani, szükséges a vízvezeték szivárgás vizsgálat, amely megmutatja, hogy hol kell megbontani a falat, padlót, ezzel minimálisra faragva a felfordulást, a munkavégzés idejét és a kiadásokat. 

Miért fontos a vízszivárgás bemérés?

Ha a csőtörésnek egyelőre nincsenek szemmel látható jelei, avagy nem állunk bokáig a vízben, de már megszólalt bennünk az első pici vészcsengő, akkor is életmentő lehet egy vízszivárgás bemérés folyamata. Ha idejében felfigyelünk az árulkodó jelekre és azonnal szakember segítségéhez folyamadunk, akkor a csőtörés műszeres bemérés segítségével nem csak felesleges bontás nélkül állapíthatjuk meg a hibaforrás pontos helyét, de gyorsan ki is javíthatóak lesznek, mielőtt valami nagyobb káresemény érne minket.

De mi történik abban az esetben, ha mégsem szentelünk ennek annyi figyelmet, folyamatosan elmarad a vízszivárgás bemérése? Télen például egyáltalán nem szerencsés egy csőtöréssel szembesülnünk otthonunkban. A kifolyt víz a zimankós időjárásban megfagyhat, szétveszítve ezzel az azt körülvevő szerkezeti elemeket és újabb csöveket. De nem csak télen, hanem nyáron is ugyanúgy nagyméretű károkat okozhat egy csőtörés miatti elázás. A gondos munkával elültetett veteményeink és növényeink mellett az azt körülvevő föld is teljesen elázhat, a belső zárt terekben pedig a szerkezeti károkat is okozó, átvizesedett falak kiváló táptalajt szolgáltatnak az egészségre ártalmas penészgombák elszaporodásának.

A vízszivárgás bemérése nem könnyű feladat

Ne feledjük, a vízszivárgás nem játék és egy csőtörés szinte bárhol kialakulhat, teljesen mindegy, hogy a falakban, a padlószigetelésben vagy a föld alatt futó csövekről van szó. Lehetünk mi akármilyen szemfülesek, vagy hallgatózhatunk napokig a vízszivárgást kutatva, sokszor nagyon nehéz behatárolni a probléma pontos helyét. A szivárgásvizsgálat és az esetleges problémák elhárítása minden esetben egy magasan képzett szakember jelenlétét kívánják meg, hiszen az általuk birtokolt háttértudás és szakmai rálátás, illetve a tarsolyukban lévő technikák és eszközök semmi mással nem pótolhatóak.

Mitévők legyünk, ha vízszivárgásra gyanakszunk?

Semmiféleképpen nem szabad véka alá rejteni a problémát és ajánlott szakember segítségét kérni, méghozzá minél előbb. Még a legkisebbnek tűnő vízcsepegésből is idővel egy nagyobb csőtörés alakulhat ki, így ha szeretnénk magunkat megkímélni a jelentős anyagi károktól, otthonunkat pedig a beázástól és az azzal járó teljes felfordulástól, akkor ne üljünk sokáig a babérjainkon, ha úgy érezzük megérett az idő a vízvezeték szivárgás vizsgálat elvégzésére! A Dénes Építőipari Kft.-nél mi magunk is jól tudjuk, hogy egy ilyen probléma nem tűr halasztást és a lehető leggyorsabb segítségnyújtást kívánja meg. A vízvezeték szereléssel foglalkozó szakemberek is tisztában vannak ezzel, így a probléma súlyosságától függetlenül egy rapid szervizszolgáltatással rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy szakemberünk a legrövidebb időn belül az Ön segítségére siet és a lehető legjobb tudása szerint próbálja meg elhárítani a problémát és megakadályozni a még nagyobb károk bekövetkeztét.

Amíg szakemberünkre várakozunk otthonunkban, a további balesetek elkerülése érdekében áramtalanítsuk a lakást, ne próbáljunk meg hozzányúlni a sérült részhez, és mindenképpen zárjuk el a vizet az érintett szakaszon.

Érdekli a csőtörés keresés folyamata vagy a vízszivárgás keresés ára? Ne habozzon velünk felvenni a kapcsolatot a +36 70 672 0299-es telefonszámon. Ne mondjon búcsút a fáradtságos munkával kialakított falburkolatának, és ne aggódjon a csőtörés bemérés miatt járó felfordulással és kosszal, hiszen a lehető legnagyobb tisztasággal, bármiféle bontás nélkül végzik el szakembereink!

+36 70 672 0299

Kapcsolat
Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!

Szivárgást tapasztal otthonában?


Korábban, ha valahol szivárgott a víz, akkor gyakorlatilag mindent szét kellett bontani vagy túrni ahhoz, hogy megtalálják a szakemberek a sérült csőszakaszt. Ma már szerencsére több módszer is rendelkezésére áll ezen problémák pontos és gyors felderítésére. Az egyik ilyen módszer az akusztikus szivárgás bemérés módszere is, amelyet profi szakembereink végeznek el az Ön otthonában! 

szivárgásvizsgálat Budapest
Szivárgásvizsgálat, hogy időbe elhárításra kerüljön a probléma

A vízszivárgás látható vagy éppen kevésbé látható jelei


A vízvezetékek gyakorlatilag egész nap használatba vannak véve. Ennek eredményeként idővel elöregednek, veszítenek tartásukból, és különféle sérülések jelenhetnek meg rajtuk. Gondoljunk csak bele, hogy még a legapróbb vízvezetéknek is ki kell bírnia a folyamatos hőmérséklet- vagy nyomásingadozást, arról nem is beszélve, hogy ha már alapból gyengébb minőségű csövek kerültek beépítésre, vagy éppen nem megfelelően lettek kivitelezve. 

A vízszivárgás az egyik legalattomosabb vízvezeték szereléssel kapcsolatos problémakörbe tartozik, hiszen sokáig lehetne vitatkozni azon, hogy melyik a rosszabb: ha a csőtérésnek/sérülésnek már szemmel látható jelei vannak, vagy ha még nincsenek. Ha pedig a szivárgás sokáig fennáll, akkor komoly károkat okozhat otthonunkban. Társasházi lakások esetén ez leginkább a fürdőszobában fordul elő, vagy ott, ahol a vízvezetékek futnak (pl. a vizes helyiségekkel határos falakban). A kertes házak esetében pedig már a kerti csap, vagy a vízóra aknában lévő kötések is melegágyai lehetnek a vízszivárgás kialakulásának. A szivárgás szemmel látható jelei lehetnek a vízcsöpögés, a szomszédos falakon vagy padlón megjelenő vizes foltok, a megnövekedett páratartalom, a penészképződés, vagy a kerthelyiségek vizesedése is. A rejtett jelek közül érdemes megemlíteni például a furcsa mód megnövekedett vízszámlát, a különösebb előzmények nélkül csökkenő víznyomást, vagy a különös zúgásszerű hangot, amely rendszerint éjszaka hallható.

Hívjon minket most!

+36 70 672 0299

Hogyan működik a vízszivárgás bemérés?


A vízszivárgás bemérése kapcsán már rengeteg szó esett, de mégis hogyan történik mindez, hogyan tudja a műszer lokalizálni a problémát?

A rejtett csősérüléseket, csőtöréseket a cégünk alkalmazásában álló profi szakembereink már bontás nélkül is meg tudják találni, mindezt a lehető legrövidebb időn belül. Cégünknél az akusztikus vízszivárgás bemérés módszerét alkalmazzuk, amely egy nagyon érzékeny audio szenzor segítségével képes bemérni a szivárgás pontos helyét már 1-1,5 méteren belül is. A csőből kiáramló víz hangját érzékeli a műszer, mely által a vízvezeték szerelő szakember meg tudja találni a sérült csőszakaszt. A vízszivárgás keresés ezen módszere alkalmas többek között a csőből kiáramló gáz hangjának felderítésére is.

A szivárgás bemérése azon vízvezetékszereléssel kapcsolatos feladatok közé tartozik, amelyhez 0-24 órában hívható segítséget szolgáltatunk. Mivel elsőre sosem lehetünk elég biztosak abban, hogy mi rejtőzik pontosan a felszín alatt (pl. egy csőtörés, amely egyáltalán nem várhat), így garantáltan 1 órán belül kiérkezünk a helyszínre – még akár az éjszaka középen is.


azonnali segítség szivárgásvizsgálat esetén
Vízszivárgás az otthonában? Azonnali segítséget nyújtunk!

Akusztikus vízszivárgás keresés: A felesleges bontási munkálatok miatt sem kell aggódnia!


Ha a most gyönyörűen kialakított fürdőszoba vagy éppen konyhaburkolatunkra nézünk, akkor a legutolsó dolog, amire gondolni szeretnénk az valószínűleg az lenne, hogy hamarosan le kell bontani az egészet. Hisz ki szeretné feleslegesen megbontani az előzőleg kialakított burkolatokat egy vízvezeték szereléssel kapcsolatos probléma miatt? A szivárgás pontos bemérésének segítségével rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg magunknak, hiszen megspórolhatjuk a teljes újraburkolással járó idegeskedést, koszt, felfordulást és természetesen az ezzel járó felesleges költségeket is. Abban az esetben, ha valóban csőtőrés húzódik meg a vízszivárgás mögött, akkor elkerülhetetlen lesz a burkolat megbontása, azonban elég csak a pici, érintett szakaszt megbontani. Ebben az akusztikus vízszivárgás keresés van segítésünkre.

A vízszivárgás bemérése során a munkafolyamat időtartama miatt sem kell aggódnia, hiszen a vízszivárgás bemérése nálunk már egy rutineljárásnak bizonyul, így szakképzett kollégáink nem fognak sokáig zavarni otthonában. A bemérés során változó időtartammal számolhatunk, hiszen mindig lényeges kérdés, hogy egy komplett csőtörésről van szó, vagy csak egy finoman sérült csőszakaszról. Általánosságban azt lehet mondani, hogy ez mindösszesen 1 órát vesz igénybe. Lakáson belül akár egy 15 perces időtartamra is lefaragható, míg egy kertesház kültéri helyszíne esetében 1 óránál több is lehet.

Hívjon minket most!

+36 70 672 0299

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása