Most is elérhetőek vagyunk! Hívjon profi segítséget!
+36 70 672 0299

Csőtörés elhárítás azonnal, pontos beméréssel

Budapesten, illetve Pest és Fejér megyében - 0-24 elérhető

csőtörés elhárítás

Ezért érdemes minket választania:


  • Bármilyen vezeték - víznyomó, szennyvízcső, gerincvezeték - javítását vállaljuk otthoni és ipari környezetben egyaránt
  • 1 órán belül kiérkezünk éjjel-nappal a teljes körzetben
  • A biztosítónak átadható számlarészletezőt készítünk, szakvéleményt adunk a  csőtörés elhárítás munkálatait illetően is
  • A csőtörés elhárítás feladatának ellátásához szükséges minden felszerelést viszünk magunkkal
  • A csőtörés javítás előtt bontás nélkül pontosan felmérjük hol található a sérülés és csak a csőtörés meghatározott helyén kerül sor ténylegesen bontásra
  • A visszajavítási munkálatokat is elvégezzük (betonozást beleértve)
  • Nem hagyjuk abba addig a munkát, amíg nem használható a víz
  • A csőtörés elhárítás után rendet rakunk magunk után és a keletkezett hulladékot speciális lerakóhelyre szállítjuk
  • Javítási garanciát vállalunk 1 évre arra a szakaszra, amit a csőtörés elhárítás során cseréltünk
  • Komplex szolgáltatást biztosítunk minden téren (csőtörés bemérés, csőtörés javítás, vízszerelés és visszajavítás)

Hívjon minket most!

+36 70 672 0299

csőtörés bemérés és elhárítás

Köszönjük ügyfeleink bizalmát:


Andrea véleménye a csőtörés elhárítás szolgáltatásunkról

Andrea

„Ajánlom a Dénes Építőipari Kft.-t, mert gyorsan, pontosan és megbízhatóan dolgoznak. A munkájuk során a tisztaságra és a lehető legteljesebb helyreállításra törekednek. Szimpatikus szakemberek, köszönjük a gyors segítséget!”

Gábor véleménye a csőtörés elhárítás szolgáltatásunkról

Gábor

"A Dénes Építőipari Kft.-re a nap bármely időszakában lehet számítani. Pontosan, precízen és magasszínvonalon dolgoznak. Bárkinek jó szívvel ajánlom a céget."

Eszter véleménye a csőtörés elhárítás szolgáltatásunkról

Eszter

"Minden Társasházamban  dolgoztak már a fiúk. Nincs olyan, amin ne tudnának segíteni. Ha az összes szerelő csődöt mondott Ők akkor is jönnek és megoldást találnak. Az még nagyon pozitív nekem, hogy a kommunikáció nagyon szuper, mindig higgadtan és szépen tudunk megbeszélni mindent.

Ha egy munkára egyszer kijönnek az biztos, hogy minőségi szolgáltatásban van elvégezve, ha kell az éjszaka közepén. Mindig számíthatok rájuk. Megbízható, precíz, pontos és a csőtörés javítás ár is kedvező! Köszönöm, hogy vagytok nekem."

Áraink csőtörés elhárításra


Pontos árajánlatot a csőtörés javítás és csőtörés elhárítás munkafolyamataira, kizárólag a helyszínen tudunk adni a csőtörés helyétől, érintett vezetékek hosszától függően. A már egyszer közölt csőtörés javítás ár ajánlatunkon nem változtatunk, ha az előzetes kalkuláció téves és több anyagra van szükség a helyreállításhoz, akkor az a mi költségünk.

Az elvégzett szolgáltatásról minden esetben számlát állítunk ki. A biztosító számára átadható számlarészletezőt is készítünk, melyben külön részletezzük a munkafolyamatokat, és hogy hol, milyen körülmények között található a csőtörés, illetve, hogy mennyi volt a csőtörés javítás ár a munkálatok végeztével. A csőtörés javítás feladatát követően szakvéleményt állítunk ki, amelynek segítségével érvényesítheti követelését a biztosító felé. Profi és azonnali csőtörés elhárítás Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén, éjjel-nappal hívható szolgáltatással!

Társasházak számára egyedi ajánlatot biztosítunk , amely nagyobb rendelkezésre állást kínál.
Ajánljon minket a közös képviselőnek!

Pontos csőtörés bemérés bontás nélkül


A legelső lépés a hatékony és eredményes javításhoz a csőtörés helyének megállapítása . A mai profi épületgépészeti eszközöknek köszönhetően a csőtörés keresés sokkal rövidebb idő alatt lehetséges. Az általunk alkalmazott módszerek: szennyvízcső kamerázás, akusztikus műszeres bemérés segítségével, pontosan meg tudjuk határozni, hogy hol található a sérülés anélkül, hogy néhány téglát megbontanánk. A szennyvízcső kamerázással az 50-estől az ipari méretekig meg tudjuk vizsgálni a csövek állapotát.
Sajnos a csőtörés javítás bontás nélkül már kevésbé kivitelezhető, hiszen a sérült csövet cserélni kell. De a pontos bemérésnek köszönhetően elegendő egy kisebb szakaszt megbontani, melynek a helyreállítását kollégáink a csőtörés javítás után el is végzik . vagyis a csőtörés javítás feladatát elvégezve lakását tökéletesen működőképes állapotban hagyják el munkatársaink.

Már megtörtént a baj? Ne essen kétségbe, hiszen profi vízvezetékszerelő csapatunk azonnal a megmentésére siet és elvégzi a csőtörés javítás és csőtörés elhárítás munkafolyamatait! Ha Dénes Építőipari Kft., akkor csőtörés elhárítás azonnal, mindezt a nap 24 órájában elérhető rapid szolgáltatással!

Mennyi idő alatt hárítjuk el a csőtörést?


A legrövidebb idő alatt, de maximum 12 óra alatt végzünk a munkálatokkal. Addig nem hagyjuk abba a munkát, amíg nem használható a víz, ha szükséges ideiglenes megoldást alkalmazunk. A vízelzárás várható feloldásának idejéről táblát helyezünk ki, a megadott időpontra minden esetben végzünk.
A csőtörés bemérés és hibaelhárítás mellett a visszajavításokat is elvégezzük, eredeti állapotába kerül visszaállításra a kibontott fal vagy padló egység.

csőtörés javítás keresés és bemérés szakszerűen
Már megtörtént a baj? Csőtörés elhárítás azonnal!
Villámgyors és szakszerű csőtörés elhárítás Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén!

Egy csőtörés - súlyosságától függően - akár egész otthonát veszélyeztetheti. Átáznak a falak, a padlóburkolat felvizesedik, bútorai, féltett berendezési tárgyai sincsenek biztonságban. A kertben előforduló csőtörések is komoly károkat okoznak, melynek helyreállítása magas költségekkel járhat. Minél több víz folyik el, annál nagyobb az anyagi kár. Több jel is utalhat csőtörésre, ha bármi gyanúsat tapasztal, akkor azt javasoljuk, hogy hívja fel gyorsszolgálatunkat, mondja el, hogy miket tapasztalt és ez alapján szakembereink segítenek a helyzet felmérésében, hogy valóban szükséges-e a csőtörés javítás igénybevétele. A csőtörés műszeres bemérés vagy szennyvízcső kamerázás segítségével pedig már pontosan azonosítható otthona vízvezeték rendszerében. Habár a csőtörés javítás bontás nélkül, aligha valósulhatna meg, a profi csőtörés kereső mérőműszereink segítségével, pillanatok alatt feltérképezzük a csöveinek állapotát, így csak azt a csőszakaszt kell majd megbontani, ahol megtörtént a baj!

Csőtörés elhárítás Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén.

Hívjon minket most!

+36 70 672 0299

Mit jelent a rapid szolgáltatás?


Vannak olyan vízvezeték szereléssel kapcsolatos feladatok, amelyek ideig-óráig várhatnak, azonban léteznek olyanok is, amelyeknél minden egyes perc számít: ilyen szolgáltatások lehetnek a csőtörés javítás és csőtörés elhárítás is. Ha vízszivárgásra gyanakszik otthonában, akkor azt tanácsoljuk, hogy minél előbb kérje ki egy szakértő tanácsát és méresse fel csöveinek állapotát . Ha ezt nem tesszük meg és mégis egy csőtörés gyanúja állna fent otthonunkban, akkor biztosak lehetünk benne, hogy előbb- vagy utóbb, de még a legkisebb repedésből is végül egy nem várt csőtörés fogja magát kinőni. ​​​​​​​

A csőtörés elhárítás és csőtörés javítás azok a vízvezetékszereléssel kapcsolatos szolgáltatások, ahol minden egyes perc számít. Ha már megtörtént a baj és ömlik a víz, akkor mindig az adott vízvezetékszerelő csapat gyorsaságán és rátermettségén fog múlni az, hogy mekkora károk fognak keletkezni a csőtörés miatt. Cégünknél, a telefonhívást követően, csakis a legkiválóbb szakembereinket indítjuk útnak, így biztos lehet benne, hogy a 0-24 órában elérhető rapid szolgáltatásunkkal, a lehető leghamarabb kezelésbe vesszük a problémát! Ha Dénes Építőipari Kft., akkor csőtörés elhárítás azonnal, hiszen minden perc számít! És Önnek van már profi csőtörés elhárítás és csőtörés javítás szakembere? Csőtörés elhárítás Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén, akár éjjel, akár nappal!

Csőtörés elhárítás a gyakorlatban


csőtörés elhárítás referencia

csőtörés elhárítás referencia

csőtörés elhárítás referencia

csőtörés elhárítás referencia

csőtörés elhárítás referencia​​​​​​​

csőtörés elhárítás referencia​​​​​​​

Egy kis segítség:


Csőtörés elhárítás előtt mit kell tennem, amíg a szakemberek megérkeznek?

Ha csőtörést tapasztalunk először is el kell zárni a vizet (a központi vízcsapot), hogy ne folyjon el még több, még nagyobb kárt okozva. Emellett érdemes kikapcsolni a bojlert és a csőtörés okozta átázás által veszélyeztetett műszaki berendezéseket biztonságba helyezni otthonunkban. A kiérkező szakemberek számára biztosítsunk akadálymentes bejárást a vizes blokkokhoz (fürdő és mosdó helyiségekbe), illetve a csőtörés helyéhez (ha van egyértelműen azonosítható jele).

A telefonban mondjon el kollégáinknak minden részletet az észlelt probléma kapcsán, így szükség esetén további ajánlásokkal segítik Önt a helyzet megfelelő kezelésében.
Miután szakembereink megérkeztek Önhöz az első lépés a csőtörés helyének megállapítása, ez a profi csőtörés bemérés eszközöknek köszönhetően pontosan meghatározható bontás nélkül is, rövid időn belül. Ezután már pontos ütemezés állítható fel arra vonatkozóan, hogy a csőtörés javítás várhatóan meddig fog tartani. Kollégáink minden folyamatról részletesen tájékoztatják, és az elvégzett feladatról szakvéleményt írnak, amivel a biztosító számára jelezheti kártérítési igényét.

​​​​​​Mi lehet az oka, miért következett be a csőtörés?

Több okból kifolyólag alakulhat ki csőtörés, de ezek a legjellemzőbbek:

Az idő.
Sajnos egy bizonyos idő után a csövek elöregedésével kell számolnunk, aminek a következtében lehetnek előbb apróbb sérülések, később nagyobb repedések a csövek felületén, amelyek szivárgáshoz, súlyosabb esetben csőtöréshez vezetnek.

A rossz minőségű csövek.
A csövek idő előtt elöregedhetnek, ha nem megfelelő minőségüknek köszönhetően alacsonyabb a teherbírásuk.

Az időjárás.
A kedvezőtlen időjárási viszonyok például hosszabb távon fennálló fagy megviselheti a csöveket, megrongálhatja a felületüket, így apróbb sérülések keletkezhetnek rajtuk, amelyek csőtörést eredményezhetnek.

A megelőzés érdekében érdemes bizonyos időközönként felülvizsgáltatni a csövek állapotát. A csőtörés műszeres bemérés eszközei és szennyvízcső kamerázás segítségével könnyen azonosíthatóak az apróbb sérülések is. Így a sérült csövek cserélhetőek még azelőtt, hogy komolyabb szivárgás vagy vízelfolyás keletkezne a rendszerben.

Hogyan ismerjem fel hamarabb a csőtörést?

Vannak egyértelműbb és kevésbé egyértelmű, máshoz is köthető jelei a csőtörésnek. De ha az alábbiakat tapasztalja, akkor előfordulhat, hogy rövid időn belül csőtörés elhárítás szükséges otthonában:

-  vizes, átázott felület, akár a falon, a mennyezeten vagy a padlón,
-  alacsony víznyomás egyszerre az egész otthonában,
-  a szokásostól magasabb víz számlát kap azonosítható ok nélkül,
-  folyamatosan fennálló kellemetlen szag, párásodás, penészesedés.

a csőtörés elhárítás szükségességének több előjele is lehet
Az egyszerre jelentkező víznyomás csökkenés is jelezheti a bajt otthonában. Ilyenkor a csőtörés elhárítás azonnal javasolt!

A csőtörés javítás utáni helyreállítást ki végzi?

A legtöbb esetben a csőtörés javítás bontás nélkül sajnos nem kivitelezhető, de a csőtörés keresés modern mérési eszközeinek köszönhetően csak a sérült csövek pontosan meghatározott helyén kell bontást végezni. Az elhárítás után szakembereink a szükséges visszajavítási, helyreállítási munkálatokat is elvégzik, emellett a keletkezett hulladékot a megfelelő lerakóhelyre szállítjuk. Így Önnek ezzel nem kell foglalkoznia, szolgáltatásunk teljes körű. Így tehát, ha a csőtörés javítás bontás nélkül nem is valósulhatna meg, a teljes visszajavítási munkálatok (beleértve a padló- és falburkolatokat és a betonozást is), illetve a tökéletes tisztaságban hagyott lakás, már annál inkább! A javítás után Önnek semmi más dolga nem marad majd, csak sokáig élvezni a csőtörés mentes, gondtalan mindennapokat!

A biztosítónak mit kell átadnom?

Az elvégzett szolgáltatásról munkatársaink részletes szakvéleményt, számlarészletezőt írnak, amely tartalmazza a csőtörés pontos helyét, fontos körülményeit és minden munkafolyamatot. A biztosító felé ezzel a szakvéleménnyel érvényesítheti követelését.

Reméljük a fentiekkel Önnek is választ adtunk néhány kérdésére. Ha csőtörést tapasztal otthonában, vagy csak úgy gondolja, hogy fennáll a kockázata, akkor hívjon minket és segítünk a megoldásban. Ahogy már többször is hivatkoztunk rá, a csőtörés bemérés a szennyvízcső kamerázásnak és akusztikus mérő eszközöknek köszönhetően már jóval pontosabb, így minimális bontással és felfordulással elhárítható a probléma otthonában. Már csak a csőtörés javítás ár érdekli? Hívjon bennünket!

csőtörés elhárítás referencia

csőtörés elhárítás referencia

csőtörés elhárítás referencia

csőtörés elhárítás referencia​​​​​​​

csőtörés elhárítás referencia​​​​​​​

csőtörés elhárítás referencia​​​​​​​

Hívja 0-24 elérhető gyorsszolgálatunkat:

+36 70 672 0299

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!