Azonnali segítségért hívja gyorsszolgálatunkat:
+36 70 672 0299

Gázszereléssel, valamint gázkészülékek javításával nem foglalkozunk, minden más, fűtéssel kapcsolatos probléma esetén keressen minket!

Profi fűtésszerelés

Budapesten, illetve Pest és Fejér megyében - 0-24 elérhető

fűtésszerelés

Egy megbízható, kiváló szakmai tapasztalattal felvértezett fűtésszerelő száma a telefonkönyvünkben legalább olyan életmentő lehet, akárcsak bármi más a mindennapi életünkben: ennek tudatában bármikor is köszöntsön be egy nem várt probléma, egészen biztosak lehetünk abban, hogy a lehető leggyorsabb segítséget kapjuk majd meg. Ha még nincs fűtésszerelője, nyugodt szívvel bízza magát a Dénesépítőipari Kft. fűtésszerelés csapatára!

Ezért érdemes minket választania:


  • Panel, családi és társasházak fűtésszerelés megbízásait egyaránt vállaljuk
  • Bármilyen fűtésrendszer típushibáit javítjuk
  • 1 órán belül kiérkezünk éjjel-nappal
  • Profi fűtésszerelő csapatunk garancia a minőségi és gyors munkavégzésre
  • Minden felszerelést viszünk magunkkal
  • Kérhető szolgáltatásaink: fűtésszerelés, radiátor szerelés, berendezések felszerelése, modernizálása, radiátorcsere,
  • Pótlást is tudunk biztosítani igény esetén: kollégáink amellett, hogy segítenek Önnek az új berendezés kiválasztásában, be is szerzik és szakszerűen fel is szerelik otthonában
  • A fűtésszerelés után rendet rakunk magunk után és a keletkezett hulladékot speciális lerakóhelyre szállítjuk

érvek, hogy minket válassz fűtés szerelés esetén

Fűtésszerelés árak :


Fűtésszerelés esetén pontos árajánlatot a javítandó berendezés vizsgálata után a helyszínen tudunk biztosítani , mely minden esetben a lehető legkorrektebb módon valósul meg. Ekkor derül ki az is, hogy körülbelül mennyi idő alatt tudjuk a szükséges javítást elvégezni. Érdeklődjön kollégáinktól telefonon! Ha megbízhatóan elvégzett és kiváló szakértelemmel felvértezett fűtésszerelés és radiátor szerelés a cél, akkor bátran bízza magát a Dénes Építőipari Kft. profi fűtésszerelő csapatára!

Társasházak számára egyedi ajánlatot biztosítunk , amely nagyobb rendelkezésre állást kínál.
Ajánljon minket a közös képviselőnek!

+36 70 672 0299

Gázszereléssel, valamint gázkészülékek javításával nem foglalkozunk, minden más, fűtéssel kapcsolatos probléma esetén keressen minket!

Problémája akadt? Keressen minket bizalommal!


Nem véletlenül mondják, hogy a hűvösebb idő beköszöntése előtt érdemes átnézetni a fűtésrendszerünket : csak így érhetjük el, hogy a téli szezonba már kifogástalan állapotú fűtés rendszerrel vethessük bele magunkat. Azonban az évenkénti ellenőrzés mellett bármikor előfordulhat olyan nem várt probléma, amely azonnali és precíz szakmai segítséget von maga után. Ilyen általános problémák lehetnek, ha például úgy érzékeljük, hogy már nem fűt olyan jól a radiátorunk vagy éppenséggel ki is lyukadt, légteleníteni kell a rendszerünket, vagy csak úgy látjuk, hogy elhasználódott valamelyik alkatrész a berendezéseinkben. Cégünknél nem csak a vízvezetékszereléssel kapcsolatos projektekben vagyunk otthon, de a fűtésszerelés munkafolyamataiban is!

A fűtésszerelés szolgáltatásunk minden esetben teljeskörűen megy végbe. Ide tartoznak a fűtésszerelés és radiátor szerelés munkafolyamatai, de még az új eszközök kiválasztásában, beszerzésében, felszerelésében és modernizálásában is számíthat ránk!

A Dénesépítőipari Kft.-nél teljesen mindegy, hogy magánszemélyként, egy cég tulajdonosaként vagy egy társasház gondnokaként keres fel minket fűtésszerelés vagy radiátor szerelés ügyben, hiszen bármilyen megbízás kapcsán azonnal a segítségére sietünk! Így hát, ha egy igazán profi szakemberre lenne szüksége a fűtésrendszere évenkénti ellenőrzésében, karbantartásában, megjavításában, vagy egyszerűen csak a fűtéssel összefüggő berendezésekkel kapcsolatos bármilyen teendőkben, ne felejtse el felvenni velünk a kapcsolatot a +36 70 672 0299 telefonszámon! Csapatunk fűtésszerelő szakemberei sok évtizede jártasak a fűtésszerelés és ezzel kapcsolatos teendők témakörében, így bármilyen projekt gördüljön is eléjük, egészen biztosan megoldják majd! Büszkén jelenthetjük ki, hogy a fűtésszerelő munkatársaink munkáját minden esetben a profi gépparkunk és eszközeink kísérik majd útjuk során. Ennek hála a lehető leggyorsabban és legprecízebben tudják elvégezni a fűtésszerelés valamennyi feladatát!

Fűtésszerelés, radiátorszerelés 0-24 Budapest, Pest, Fejér megye
Azonnali fűtés és radiátor szerelés, kifogások nélkül? Hívjon minket 0-24 óráig, bármikor!

Új berendezés beszerelésén gondolkodik vagy a már meglévőt újítaná fel?


Gondolta volna?! Nem csak a fűtés, radiátor szerelés és padlófűtés szerelés az, amiben otthon vagyunk, de a már meglévő készüléke lecserélésében vagy modernizálásában is! A fűtésrendszer teljes körű megtervezése és kivitelezése mellett, új készülék beszerzése kapcsán is megfelelő szakmai tanácsokkal tudjuk Önt ellátni , hiszen szakembereink a különböző berendezések és ahhoz kapcsolódó kiegészítők áraiban is jártasok.

E gy radiátorcsere otthoni megtervezése nem egyszerű feladat, már azért sem, mert először ki kell választatunk hozzá a megfelelő berendezést. Habár a szín, a design és a méret kiválasztása a legtöbb ember számára még nem is okoz olyan nagy fejtörést, azonban nagyon nem mindegy, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik majd a berendezés. Fontos tudnunk például, hogy a mostani fűtésrendszerhez jelenleg milyen alapanyagból készült radiátorok csatlakoznak. Egy másik fontos tényező a kívánt teljesítmény, ugyanis ez határozza majd meg, hogy milyen lesz a berendezés hő-leadási képessége. Később rosszabbul járhatunk, ha a szükségesnél nagyobb radiátort választottunk, de abban az esetben is, ha egy kisebb teljesítményű típus miatt alulfűtött marad a lakásunk. Továbbá az sem elhanyagolható szempont, hogy a már meglévő fűtésrendszer kialakítása milyen csatlakozási módot kíván meg.

Cégünk radiátor szerelés csapata az adott helyiség alapterületét és légköbméter adatait pontosan felmérve, ki tudják majd számolni Önnek, hogy a kívánt helyiségbe milyen típusú, milyen teljesítményű, illetve hány wattos radiátorok felelnek majd meg, így a kiválasztásban is segítenek majd! Ne vívjon egyedül szélmalomharcot, segítünk! Ha Dénes Építőipari Kft., akkor sok éves szakmai tapasztalat, gyors fűtésszerelés és radiátor szerelés, na és persze profi fűtésszerelő munkatársak várják majd!
 

Nem marad sokáig fűtés nélkül!


A fűtéssel kapcsolatos meghibásodások legalább olyannyira égető fontosságúak lehetnek, akárcsak egy csőtörés vagy dugulás elhárítás: a legnagyobb téli mínuszokban egy rohamosan az optimális hőmérséklet alá csökkenő szoba levegője azonnali frusztrációt okozhat bennünk. Rosszabb esetben ilyenkor akár napokat is várhatunk arra, amíg egy fűtésszerelő a helyszínre érkezik és felméri a probléma okát, vagy az is előfordulhat, hogy mivel először találjuk magunkat ilyennel szembe, hirtelen azt sem tudjuk, hogy kihez forduljunk.

Éppen ezért a hívás beérkezést követően extrém rövid időn belül a helyszínre érkezünk , így ha éppen este, a munkaidőn kívül vagy hétvégén történik meg a baj, akkor sem kell egy hosszú éjszakát vagy akár napokat várnia ahhoz, hogy egy szakember végre ránézzen a készülékére. Villámgyors fűtésszerelés és radiátor szerelés, mindezt egy 0-24-ben elérhető szolgáltatás kényelmével! Ha Dénes Építőipari Kft., akkor az Ön megbízható fűtésszerelő csapata!

fűtésszerelés referencia

fűtésszerelő referencia

radiátor szerelés referencia​​​​​​​

+36 70 672 0299

Gázszereléssel, valamint gázkészülékek javításával nem foglalkozunk, minden más, fűtéssel kapcsolatos probléma esetén keressen minket!

Miért bízza magát szakértői kezekre?


Habár léteznek olyan fűtéssel kapcsolatos problémák, amelyek akár otthon, saját kezűleg is orvosolhatóak, azonban a már nagyobb szaktudást igénylő feladatok minél precízebb és gyorsabb megoldásához, mindenképpen érdemes egy szakember segítségét kérni. Ha a kellő háttér ismeret hiányában bizonytalanok vagyunk a problémát illetően, egy jó fűtésszerelő pillanatok alatt képes lesz megállapítani, hogy a fűtés rendszerünkben csak egy egyszeri, akut probléma lépett fel, vagy az elavultság, elhasználódás miatt járatja velünk a bolondját . Egy megfelelő szakemberrel pedig hosszútávon nem csak pénzt spórolhatunk meg, de sokáig megőrizhetjük fűtésrendszerünk eredeti épségét is. Ne bízza a véletlenre a radiátor szerelés és fűtésszereléssel kapcsolatos ügyes-bajos dolgait! Ha Önnek még nincs megbízható fűtésszerelő szakembere, akkor tegye próbára a Dénes Építőipari Kft. csapatát!

Egy kiváló szakember nemcsak a megfelelő háttértudásával garantálja a lehető leggyorsabb és legprecízebb munkát, de a legújabb technológiák, fortélyok és esetlegesen megváltozott jogszabályok kellő szintű ismeretével, akár újabb előnyöket is kovácsolhat nekünk!

Fűtésszerelőt csak okosan!


Megfelelő fűtésszerelőt találni néha embert próbáló feladat, hiszen egy számunkra elsőre ismeretlen embert beengedi, vagy esetleg egyedül hagyni a lakásunkban, általában bizalmi alapú dolog. Ennek hiányában sokan azonnal az online teret hívják segítségül, és a növekvő frusztráció illetve időhiány miatt, a jó szerencsében bízva legtöbbször csak a keresőmotor első találatára böknek rá. Azonban érdemes olyan szakember mellett letenni a voksot, aki valóban ért is ahhoz, amit csinál, és pusztán az árlista alapján meghozott döntés helyett sokkal inkább az adott szakterületen eltöltött évek számát előtérbe helyezni: hiszen sem egy olcsón, sem egy drágán dolgozó szerelő nem garancia a megfelelően elvégzett munkára. Egy esetleges rossz választás eredményeként pedig az újabb szerelő felkutatása mellett az extra javíttatás költségeivel is számolnunk kell. Legyen körültekintető, bízza magát profi szakemberekre!

Fűtésszerelés 0-24 Budapest, Pest és Fejér megye környékén
Egy jó fűtésszerelő hosszútávon sokszorosan megtérülhet!
Tudta, hogy minden elvégzett munkánkra garanciát biztosítunk? 
Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot!

A Dénesépítőipari Kft. fűtésszerelés csapatára egészen nyugodtan rábízhatja nem csak a fűtéssel kapcsolatos felmerülő problémáit, de az otthona biztonságát is! Számtalan elégedett és visszatérő ügyféllel illetve több évtizedes múlttal a hátunk mögött, büszkén jelenthetjük ki, hogy bármilyen fűtésszereléssel kapcsolatos problémát a lehető leggondosabb és legalaposabb munkával oldunk meg, melyet a munkáinkra adott referenciák is hűen tükröznek.

Csapatunk tagjai egytől-egyig magasan kvalifikált szakemberek, akik legalább 15-20 éves tapasztalattal és rengeteg kiváló minőségben elvégzett munkával a tarsolyukban garantálják a legmagasabb ügyfél elégedettséget. A változatos megbízások miatti szerteágazó ismeretek mellett, kiváló eszközparkkal felszerelve érkeznek meg kollégáink az Ön otthonába.

Fűtésszerelés Budapest, Pest és Fejér megyében


A Dénesépítőipari Kft. szakemberei nem csak Pest, de Fejér megyében is teljes körűen vállalják a fűtésszerelés, vagy az azzal kapcsolatos munkálatokat, a berendezés márkájától teljesen függetlenül! Ha Ön is szakértői kezekre bízná készülékét, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot és hívja a +36 70 672 0299 telefonszámot, vagy írjon nekünk üzenetet a denesepitopari@gmail.com e-mail címre!

Hívás most:

+36 70 672 0299

Gázszereléssel, valamint gázkészülékek javításával nem foglalkozunk, minden más, fűtéssel kapcsolatos probléma esetén keressen minket!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!