Azonnali segítségért hívja gyorsszolgálatunkat:
+36 70 672 0299

Új gépészeti munkálatok elvégzése

Budapesten, illetve Pest és Fejér megyében

új gépészeti munkálatok elvégzése

Ezért érdemes minket választania:


 • Új vízhálózat, szennyvízhálózat rendszer kiépítését vállaljuk
 • Ipari és magán környezetben is
 • Profi berendezéssel, 20 év szakmai tapasztalatával dolgozunk
 • Igény esetén segítünk a nyomvonal kivizsgálásban és új rajzot is tudunk készíteni a rendszerről
 • Vállaljuk a vízhálózat ár megállapítását gyorsan, precízen, mindenre kiterjedően ipari és magán környezetben is

Milyen árakon dolgozunk?


Pontos árajánlatot vízhálózat kiépítése esetén is személyes egyeztetés és előzetes felmérés, előzetes alapvezeték rajz alapján tudunk biztosítani.

Milyen tényezők határozzák meg a munkavégzés árát?

 • egy régi, vagy sérült vezetéket kell csak kicserélni?
 • vagy egy komplett vízhálózat kiépítés ár az, amelynek összegét meg kell állapítanunk?
 • magán, vagy ipari környezetben kell dolgoznunk?

A vízhálózat kiépítése ár meghatározása során sok műszaki jellegű információval is rendelkeznünk kell, amelyeknek Ön, mint megbízó nem biztos, hogy tudatában van, hiszen nem véletlenül keres szakértői segítséget. Munkatársaink azonban rögtön a rendelkezésére állnak! Az előzetes telefonos kapcsolatfelvétel során feljegyezzük a vízhálózat kiépítése ár megállapításához fontos paramétereket, a hiányzó adatokat a helyszínre kiszállva pontosítjuk

Milyen kérdésekkel kerülünk szembe a vízhálózat kiépítése ár megállapításakor?

 • Az egyik legfontosabb kérdés, hogy hol, és mennyi vizesblokk került korábban kiépítésre az adott épületben. Szükség lenne ezek számának csökkentésére, vagy növelésére?
 • Mekkora lesz várhatóan a munkavégzés helyszínén a vízfogyasztás? Magasabb, vagy alacsonyabb lesz a jelenlegi szintnél? 
 • Közművesített-e a telek, vagy nem? Ipari épületek vízhálózat kiépítése ár megállapítása során fontos, hogy megtudjuk: hol van a vízelnyelési hely, illetve, hogy mennyi vizet tudunk majd felvenni?
 • Hogyan kerül elvezetésre majd a szennyvíz? Hogyan feleltethetjük meg az épület vízhálózat kiépítése ár összegét a szennyvízcsatorna rendszerek általános kialakításának egységes műszaki előírásaival? 
   

Ingyenes helyszíni felméréssel biztosítjuk a hosszútávon stabilan működtethető vízhálózat kiépítést!
Kérje profi helyszíni felmérésünket, ahol nemcsak a vízhálózat kiépítése ár összegéről tudhat meg többet, de az otthona, a bérelt lakása aktuális vízügyi helyzetéről is! 
 

vízhálózat kiépítés ár részletesen, hogy tisztán lássunk

Egy új vízhálózat tervezés vagy a régi vízvezeték cseréje egy nagy szakértelmet megkívánó, összetett munkafolyamat, így mindig egy nagy múltú vízszerelőt válasszon! Vízhálózat kiépítése ár? Csak költséghatékonyan!

+36 70 672 0299

Hogyan zajlik a helyszíni felmérés?


A DÍJTALAN helyszíni felmérés során felmérjük a problémás vízvezetékeket, és teljesen új vízhálózat kiépítése esetén a helyszín környezeti adottságait, amelyek alapján a vízhálózat kiépítése ár megállapítható. A szennyvízcsatorna kiépítése során például fontos tudnunk a csatorna lejtésének a szögét, és a földben elvezetett csövek állapotát, hogy nem sérültek-e, nem szorulnak-e cserére, vagy, hogy egyéb környezeti tényezők, mint egy fa gyökérzete, nem nyomja-e meg a leendő vagy meglévő vezetéket?
 

FIX árajánlatot adunk a helyszíni felmérést követően!
Az ingyenes helyszíni felméréssel egybekötött személyes konzultáció után már sokkal többet tudunk mondani, és a részletek átbeszélése után, releváns árajánlatot tudunk Önnek készíteni. Ez az árajánlat fix, ami azt jelenti, hogy a vízhálózat kiépítése ár a felújítás során nem fog változni, még akkor sem, ha végül egy magasabb költséggel végezzük el a munkafolyamatot. 
Egy új vízhálózat tervezés vagy a régi vízvezeték cseréje egy nagy szakértelmet megkívánó, összetett munkafolyamat, így fontos, hogy egy referenciákkal rendelkező, leinformálható vízszerelőt válasszon! Vízhálózat kiépítése ár? Járjon el körültekintően!

Milyen esetekben kerülhet sor egy új víz- vagy szennyvízhálózat rendszer kiépítésére vagy cseréjére?


Egy új vízhálózat vagy vízvezeték kiépítése több esetben is indokolttá válhat:
●    A leggyakoribb eset az, amikor az alapoktól kezdve építjük fel új otthonunk, így az épülőben lévő ház megkívánja ezt a munkafolyamatot. 
●    Egy másik szintén gyakori eset, amikor valamilyen oknál fogva a régi vízvezeték cseréje egyszer csak indokolttá válik: ilyen kellemetlen helyzet velejárója lehet egy csőtörés, amikor nem csak az előzőleg kialakított falat vagy burkolatot kell megbontani, de a tönkrement csövek is egy komplett cserére szorulnak majd. 
●    A harmadik leggyakoribb eset pedig, amikor egy nagyobb felújításra/átalakításra adjuk a fejünket, és a vizesblokkok vagy teljes mértékben cserélve lesznek, vagy újak születnek meg, egészen más helyeken. Az újonnan felépülő otthonoknál hasonló a helyzet a szennyvízcsatorna hálózat esetében is, hiszen amíg a korábbi háztartások nagytöbbsége már átesett a hálózatra való csatlakozáson, addig az újaknál a szennyvíz-, vízhálózat kiépítése is esedékes.

vízhálózat kiépítése ár tervezéssel

Vízhálózat tervezés munkálatokhoz keres megbízható partnert? Szeretne többet megtudni a vízhálózat kiépítése ár részleteiről? Keressen meg bennünket bizalommal: 
 

+36 70 672 0299

Hogyan zajlik egy vízhálózat kiépítése ár megállapítása?


A vízhálózat kiépítése egy komplex feladat: a mesterséges környezeti (városi) akadályok mellett, a terepviszonyokra is gondolnunk kell.
A kiépítést és/vagy fejlesztést minden esetben egy nagyon pontos vízhálózat tervezés előz meg, hiszen meg kell terveznünk a vízvezetékek futását, ki kell választani a megfelelő alapanyagokat.
Meg kell kérnünk a szükséges építési engedélyeket, és meg kell felelnünk az éppen hatályos előírásoknak is, mindezt az épület egyedi sajátosságainak figyelembevételével.

Nemcsak a vízhálózat megtervezésében, de a kivitelezésében is számíthat ránk! 
Ha a rendelkezésre álló terep, és az ügyfél egyéni igényeinek felmérése után sikerült megállapítani, hogy milyen típusú csövek kerülnek majd beépítésre, akkor egy lépéssel közelebb vagyunk az igényeknek megfelelő vízhálózat kiépítéséhez. Cégünk, a Dénes Építőipari Kft. a vízhálózat kiépítésének minden egyes momentumában rendelkezésére áll majd! Nem csak a kiépítéséhez szükséges profi berendezéseket biztosítjuk a vízvezeték kiépítése és a régi vízvezeték cseréje során, de az ehhez szükséges alapanyagok beszerzésében is számíthat majd ránk!  

 

régi vízvezeték cseréje teljes körű felújítással

Vízhálózat kiépítése ár? Bízzon a minőségben, bízzon a legprofibb szakembereinkben! Ha Dénes Építőipari Kft., akkor több évtizede az ügyfeleink szolgálatában!

Milyen szempontok határozzák meg a beépítendő csövek kiválasztását?


A beépítendő alapanyagok minősége és milyensége függhet a jövőbeli vízfogyasztás mennyiségétől, a vizesblokkok számától és azok elhelyezkedésétől is. 
Alaposan fel kell térképezni a ház belső szerkezetét is, hiszen nem mindegy, hogy a kiépítendő vízvezetékeket hol szeretnénk majd elhelyezni illetve, hogy merre fognak majd futni. 
Az új vízvezeték kiépítése vagy csak a régi vízvezeték cseréje mind olyan feladatok, amelyeket bölcsebb dolog egy komoly hozzáértéssel rendelkező szakemberre bízni. Vízhálózat kiépítése ár kalkulációt biztosítunk, csakis az Ön egyedi igényei alapján!

Szakszerű és jól átfontolt tervező munka és gondos kivitelezés = Dénes Építőipari Kft.
Szakembereink minden esetben nagyon körültekintően, az ide vonatkozó előírásokat teljesen mértékben betartva járnak el, így hosszútávon is egy problémamentes és biztonságos üzemeltetést tesznek lehetővé.  
A Dénes Építőipari Kft. vízvezeték szerelő csapata nem csak a szükséges anyagok beszerzésében áll majd rendelkezésére, de a több évtizedes szakmai múlttal rendelkező szakembereink, profi gépparkkal és a legkorszerűbb eszközökkel a tarsolyukban érkeznek meg otthonába! Így Önnek semmit sem kell előre megvásárolnia, beszereznie, csak az előre megbeszélt időpontban, otthonában várnia a szerelő csapatunkat. 

Keressen minket alábbi elérhetőségeinken!

+36 70 672 0299

denesepitoipari@gmail.com

Láthatóan lassul a vízelnyelés a wc kagylóban, vagy a mosdóban? Forduljon szakemberhez, mielőtt nagyobb lesz a baj!


Tudjuk, hogy ha bármi probléma van a lakásban, vagy az irodaépületünkben, akkor mindenki az interneten keresi a megoldást, de meg kell értenünk, hogy egyes munkafolyamatokat nem lehet, és nem szabad otthoni „sufni tuninggal” megoldani, mert csak rontunk a helyzeten. Így egy dugulás könnyen csőtörést okozhat, ami már nemcsak a mi lakásunk állapotát veszélyezteti, hanem a szomszéd lakókét is! Ha ipari épületben okoznak gondot a vízügyek, akkor akár a termelés leállására is sor kerülhet, így további anyagi kárt szenvedhetünk. Akadályozza meg a hosszútávú problémákat, és hívjon időben SZAKEMBERT a vízvezetékek állapotának felméréséhez, és a problémák javításához! 


Azonnali segítségért hívja gyorsszolgálatunkat!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!