Azonnali segítségért hívja gyorsszolgálatunkat:
+36 70 672 0299

Profi vízvezeték szerelés

Budapesten, illetve Pest és Fejér megyében - 0-24 elérhető

vízszerelés

Ezért érdemes minket választania:


  • Panel, családi és társasházak vízszerelés megbízásait egyaránt vállaljuk
  • 1 órán belül kiérkezünk éjjel-nappal
  • Profi vízvezeték szerelő csapatunk garancia a minőségi és gyors munkavégzésre
  • Minden felszerelést viszünk magunkkal
  • Kérhető szolgáltatásaink: berendezések, bojlerek felszerelése, csapcsere, duguláselhárítás, szennyvízcső kamerázás, szivárgás bemérés, csőtörés javítás, egyéb vízvezeték szerelés
  • Pótlást is tudunk biztosítani, kollégáink amellett, hogy segítenek Önnek az új berendezés kiválasztásában, be is szerzik és szakszerűen fel is szerelik otthonában
  • A vízszerelés után rendet rakunk magunk után és a keletkezett hulladékot speciális lerakóhelyre szállítjuk

ikonok

Köszönjük ügyfeleink bizalmát:


5 csillag

Andrea

„Ajánlom a Dénes Építőipari Kft.-t, mert gyorsan, pontosan és megbízhatóan dolgoznak. A munkájuk során a tisztaságra és a lehető legteljesebb helyreállításra törekednek. Szimpatikus szakemberek, köszönjük a gyors segítséget!”

5 csillag

Gábor

"A Dénes Építőipari Kft.-re a nap bármely időszakában lehet számítani. Pontosan, precízen és magasszínvonalon dolgoznak. Bárkinek jó szívvel ajánlom a céget."

5 csillag

Eszter

"Minden Társasházamban  dolgoztak már a fiúk. Nincs olyan, amin ne tudnának segíteni. Ha az összes szerelő csődöt mondott Ők akkor is jönnek és megoldást találnak. Az még nagyon pozitív nekem, hogy a kommunikáció nagyon szuper, mindig higgadtan és szépen tudunk megbeszélni mindent.

Ha egy munkára egyszer kijönnek az biztos, hogy minőségi szolgáltatásban van elvégezve, ha kell az éjszaka közepén. Mindig számíthatok rájuk. Megbízható, precíz, pontos! Köszönöm, hogy vagytok nekem."

Vízszerelés árak:


Ahogy már említettük panel, családi és társasházakban egyaránt biztosítjuk minden konyhai és fürdőszobai használati berendezés, belső és külső vízvezetékekhez kötődő javítások, felújítások, cserék maximális precízitással történő felmérését és kivitelezését. A vízvezeték szerelés árak elsősorban attól függnek, hogy az észlelt probléma

  • hol található (könnyen vagy nehezebben elérhető helyeken),
  • milyen felszereltséget igényel (eszközöket, berendezéseket), és
  • mennyi idő alatt hárítható el, oldható meg profi szakemberek által.

Társasházak számára egyedi ajánlatot biztosítunk , amely nagyobb rendelkezésre állást kínál.
Ajánljon minket a közös képviselőnek!

Ha ezektől eltérő probléma megoldására keres vízvezeték szerelő szakembert, akkor a helyzet leírása alapján telefonon tudunk tájékoztatást adni a vízszerelés munkadíj várható összegéről . Cégünknél kiemelkedően fontos szempont számunkra, hogy az ügyfeleink meg tudják maguknak engedni a vízszerelés kapcsán felmerülő szolgáltatásokat, így nálunk igazán korrekt áron találhat magának megfelelő vízvezeték szerelő szakembert. Nincsenek rejtett költségek sem, így az árajánlat adása során egy nagyon részletes tájékoztatót adunk át Önnek annak érdekében, hogy a vízvezeték szerelés végeztével semmiféle meglepetés ne érje majd. Tisztán és átláthatóan, pontokba szedve részletezzük majd a vízvezeték szerelés kapcsán felmerülő munkafolyamatokat is. A legjobbat keresi? Korrekt és gyors vízvezeték szerelés Budapest és profi vízvezeték szerelő Székesfehérvár városaiban is! 

Várjuk hívását az alábbi telefonszámon:

Vízszerelő Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén:

+36 70 672 0299

Mennyi idő a vízszerelés?


Ez attól függ, hogy vízvezeték szerelő munkatársaink milyen komplexitású feladattal találkoznak otthonában, de bátran kijelenthetjük, hogy a legtöbb szerelési munkálattal 1 órán belül végzünk . Nincs túl sok ideje a várakozásra? Jó hírekkel szolgálhatunk! A vízszerelő csapatunkban tevékenykedő szakemberek mindegyike több éves vagy éppen évtizedes szakmai múlttal rendelkezik, és számos vízszereléssel kapcsolatos projektet tudhat már maga mögött Ennek köszönhetően szinte nincs olyan megmérettetés, amin fennakadnának kollégáink, így a lehető leggyorsabban végeznek majd otthonában. 

A helyszíni felmérés után azonban már pontos időtartamot is meg tudunk határozni.
Abban az esetben, ha komolyabb probléma áll fenn, például csőtörés, akkor a sérült rész pontos bemérése után attól függően, hol található a sérülés, a vízszerelés jóval hosszabb időt vesz igénybe. Erről kollégáink minden esetben részletes tájékoztatást adnak.

Vízszerelés profi szakemberekkel - Budapest, Pest és Fejér megye
Villámgyors vízvezeték szerelés Budapest városában? Nekünk ez sem probléma!
Ha Dénes Építőipari Kft., akkor profi vízszerelés Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén! 

Keressen minket bátran!


Megbízható, 20 éves szakmai múlttal rendelkező szakemberekkel dolgozunk, akik garantálják a profi megoldást otthonában tapasztalt problémákra.   Ennek tükrében könnyűszerrel orvosolunk bármilyen vízvezeték szerelés és azzal kapcsolatos feladatot otthonában. A kapcsolatfelvételt követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállunk Önhöz és az innovatív eszközeinknek és gépparkunknak hála, precíz és minőségi munkával garantáljuk majd megelégedettségét. 

A szolgáltatásunk teljes körű! Időpontért hívja vízszerelő munkatársainkat most!
 

Vízvezeték szerelő Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén:

+36 70 672 0299

  

Vízszerelő Budapest? Vízvezeték szerelő Székesfehérvár? Non stop elérhető vízszerelő szolgáltatásunk Pest és Fejér megye teljes területén igénybe vehető.
Ha az Ön által tapasztaltakra vagy az Ön által igénybe venni kívánt vízvezeték szerelés szolgáltatásra, tevékenységre nem tértünk ki a fentiekben, akkor érdeklődjön telefonon, kollégáink részletesen tájékoztatják a nálunk elérhető vízszerelés árak kapcsán.

Vízvezeték szerelés a gyakorlatban:


vízvezeték szerelő referencia

vízvezeték szerelő referencia

vízvezeték szerelő referencia

vízvezeték szerelő referencia

vízvezeték szerelő referencia

vízvezeték szerelő referencia​​​​​​​

vízszerelő referencia​​​​​​​

vízszerelő referencia

vízszerelő referencia​​​​​​​

Az alábbi esetekben érdemes minél előbb felvennie a kapcsolatot vízvezeték szerelő szakemberrel: ​​​​​​​


Átnedvesedett, vizes falak, mennyezet vagy padló

Ha bárhol vizesedést tapasztal otthonában az egyértelműen annak a jele, hogy valahol vízelfolyás van. Célszerű ebben az esetben ellenőrizni a vízórát, ha jelenleg egy csap, vizesblokk sincs kinyitva otthonában, de mégis pörög a vízóra, akkor érdemes azonnal elzárnia, ugyanis hatalmas kára keletkezhet abból, ha még több víz elfolyik. Nemcsak a vízszámlája lesz magas, hanem otthonában is jelentős állapotromlások keletkezhetnek, melynek a helyreállítása is nagyobb kiadás lehet.
Társasházak, panellakások esetén a vízóra ellenőrzése után érdemes azonosítani, hogy más lakás érintett lehet-e az észlelt vizesedés, átázás kapcsán. Ha igen, vegye fel velük a kapcsolatot, mert lehet, hogy náluk indult el a vízelfolyás, de észrevették és elhárították a problémát. Ebben az esetben a felmerülő kárrendezésről állapodjon meg velük, mielőtt vízvezeték szerelés szolgáltatást vesz igénybe.

Professzionális vízszerelés 0-24. Hívjon minket és 1 órán belül érkezünk.
Az általunk elvégzett munkákra minden esetben garanciát vállalunk! Megbízható vízvezeték szerelés Budapest városában! 


Ha probléma eredete ismeretlen vagy Önnél áll fenn a vízelfolyás, hívja kollégáinkat, mondja el részletesen, hogy mit tapasztal, és azonnal segítséget kap a vizesedés problémájának gyors elhárításában és a további károk megelőzésében. Azonnali kiszállással vízszerelés Budapest mellett Pest és Fejér megye teljes területén! ​​​​​​​

Alacsony víznyomást tapasztal vagy túl magas a vízszámla

Ha otthonában több vizesblokkban egyszerre jelentkezik az alacsony víznyomás, és ennek nincs egyértelmű oka, akkor ez valószínűleg annak a jele, hogy csőtörés keletkezett a rendszerben. Itt is érvényes az a szabály, hogy minél előbb kezeljük a problémát, annál kevesebb kárral számolhatunk.
Ha a vízhasználatunk nem változott jelentősen, de a kapott vízszámla jóval magasabb az átlagosnál, az is utalhat csőtörésre. Mindkét esetben azt javasoljuk, hogy forduljon vízszerelő szakemberhez, aki segít a sérülés pontos helyének bemérésében és a javítási munkálatok elvégzésében. A profi vízszivárgás bemérő és csőtörés kereső műszereink segítségével pillanatok alatt feltárjuk a hiba pontos helyét, mindezt felesleges bontási munkálatok nélkül, az Ön lakását teljes mértékben megkímélve. Vízvezeték szerelő Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén: Dénes Építőipari Kft.

Kellemetlen szag árad a lefolyókból vagy lassan folyik le a víz

A makacs dugulások legfőbb ismérvei a kellemetlen szagok és a víz lassú lefolyási sebessége. Először megpróbálkozhatunk otthoni, házi praktikákkal is a lefolyó kitisztítására, hogy elkerüljük a dugulást. De ha ennek ellenére újra tapasztaljuk a kellemetlen szagokat és a lassú lefolyást, vagy csak biztosra szeretnénk menni, érdemes bevonni egy szakembert, aki profi felszereléssel rendelkezik és könnyedén áttisztítja és ellenőrzi a lefolyók állapotát.

Azonnali vészhelyzet

Ezen a ponton talán nincs is nagyon mit taglalni. Bokáig tapicskol a vízben, mert egy hirtelen jött csőtörés miatt egy elázott lakás fogadta a munkából hazatérve? Eldugult a WC és a többszöri próbálkozás ellenére sem megy le rajta a víz? Egyik sem egy túl kellemes dolog, tekintve, hogy az ilyen esetekben nem csak az egész család alapvető szükségletei lehetnek szabotálva, de a lakásunk és egyéb értékeink is veszélybe kerülhetnek. A legkellemetlenebb helyzetek valahogy mindig pont a legrosszabb időpontokban ütik fel a fejüket, így hétvégén vagy akár az éjszaka kellős közepén is bekövetkezhet a csapás. Ma már szerencsére a nagyobb városokban lehetőség nyílik non-stop elérhető vízvezeték szerelés igénybevételére, így bármikor is emelje fel a kagylót, biztos segítségre találhat! Ha Dénes Építőipari Kft., akkor 0-24 órában elérhető vízszerelés Budapest teljes területén!

 

Ha a fentiek közül bármelyiket tapasztalja, keresse kollégáinkat bizalommal.
Nálunk a vízvezeték szerelő Budapest árak és vízvezeték szerelés árak Pest és Fejér megye teljes körzetében azonosak.

Vízvezeték szerelő Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén:

+36 70 672 0299

További esetek, amikor egy profi vízszerelő szakember segíthet: ​​​​​​​


Semmiségnek tűnő problémák, amiket kár lenne még ennél is tovább halogatni

A vizes rendszerek fokozottan ki vannak téve a vízkövesedés és rozsdásodás lassú halálának. Egyre hangosabban zörgő bojler, alacsony teljesítmény, de magas hóvégi számla? A bojler vízkövesedése nem játék, már azért sem, mert amellett, hogy havi szinten jelentős összegeket dobhatunk ki az ablakon a rossz hatásfokú üzemeltetés miatt, végül a berendezésünk életének végét is jelentheti. Gondolta volna?! Szakembereink bojler vízkőtelenítéssel is foglalkoznak, mindezt a lehető legprofibb és leggyorsabb módon!

Vannak olyan apróbb problémák, amelyeket akár mi is tudunk otthon orvosolni, vagy úgy gondoljuk, hogy ez mind semmiség és ráér az még. Ilyen lehet egy csöpögő csap is. Ha rászánjuk magunkat és évente legalább egyszer átnézetjük a vízvezeték rendszereinket és az ahhoz szorosan kapcsolódó berendezéseket, csaptelepeket, akkor máris sokat tehetünk azért, hogy később ne torkolljunk bele egy sokkal nagyobb problémába. 

Vízvezeték szerelő Budapest és vonzáskörzetében
Ne vívjon egyedül szélmalomharcot, nem hagyjuk magára! Korrekt áron történő és minőségi vízszerelés Budapest teljes területén elérhető rapid szolgáltatással! ​​​​​​​​​​​​​​

Általános állapotfelmérés

Talán kevesen gondolnák, de egy általános állapotfelmérés néha aranyat érhet. Teljesen érthető oknál fogva, sokan ódzkodnak szakemberhez folyamodni olyan esetben, amikor nincs különösebb látható meghibásodás (már, ami a vízvezetékek állapotát vagy az egyéb vízvezeték szerelés témaköreit érinthetik). Fontos megemlíteni, hogy egy jó szakember nem fog mindenáron javítandó problémát találni és súlyos összegeket lehúzni rólunk abban az esetben, ha látja, hogy az ügyfél nem ért a vízvezeték szerelés szakterületéhez. Ha ennek ellenére se bízik a szakemberében, akkor érdemes kikérni egy másik szerelő véleményét is. Vízvezeték szerelő Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén: Dénes Építőipari Kft.

Korszerűsítés, új eszközök beszerelése

​​​​​​​ Sokszor még egy új mosogatógép beszerelése is feladhatja nekünk a leckét, hiszen soha nem elég csak magát a készüléket megvenni, valamilyen szinten érteni is kell hozzá. Azonban ennél azért jóval fejtörősebb feladatok is léteznek, ha új berendezések beszereléséről van szó. Gondoljunk csak egy bojler cserére, vagy egy radiátor cserére, de akár szó lehet olyan átalakításokról is otthonunkban (pl. konyhabútor csere), amely a vízvezetékeket is erősen érinti. Ezek pedig mind-mind olyan feladatok, ahol igencsak elkélhet a szakember segítsége. Az ilyen esetekben már olyan szakemberre lesz szükségünk, aki képes egy kézben tartani a feladatokat és logikusan átlátni az egész rendszert. 

Gondolta volna?! A vizes rendszereket igénylő háztartási gépek esetében a gyártók sokszor szinte megkövetelik, hogy profi vízszerelő szerelje be azokat, vagy különben elvész a garancia. Itt fontos kiemelni, hogy akármilyen ezermesterek is vagyunk, mindig akadhat nem várt probléma, így akkor is érdemes vízszerelő szakember segítségéhez folyamodunk, ha úgy ítéljük meg, hogy egyedül is képesek vagyunk megbirkózni az elénk háruló feladattal. Az ilyen beszerelési munkálatok jellemzően 1-2 óra alatt lezavarhatóak, így nem kell sokáig kerülgetnünk otthonunkban szakemberünket. Ezen felül pedig egy megbízható vízszerelő garanciát is vállal az elvégzett munkájára, így egy esetleges probléma esetén biztosan nem zárt kapukat döngetünk majd. 

Csöpög a csap, eldugult a lefolyó, vagy csak egy új berendezés beszerelésén gondolkodik? Ránk mindenben számíthat majd! A Dénes Építőipari Kft. profi vízvezeték szerelő csapata megoldja otthonában bárminemű vízszereléssel kapcsolatos gondját-baját! Minőségi vízvezeték szerelés Budapest teljes területén, illetve profi vízvezeték szerelő Székesfehérvár városában is! Máris gondja akadt? Ne késlekedjen velünk felvenni a kapcsolatot!
 

Vízvezeték szerelő Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén:

+36 70 672 0299

Nincs még megbízható vízvezeték szerelője?


Profi vízvezeték szerelés Budapest városában, illetve Fejér és Pest megye teljes területén!

Egy megbízható vízvezeték szerelő telefonszámára minden esetben szükségünk lehet, hiszen legyen az egy váratlan meghibásodás vagy egy előre megtervezett javítás, a bizalmunk elengedhetetlen lesz. Ön szívesen engedne be a lakásába olyan vízvezeték szerelő szakembert, akiben nem bízik meg? Mi egészen biztosan nem! Egy vízvezeték szerelés szolgáltatáson belül számos kisebb-nagyobb projekt merülhet fel, így előfordulhatnak olyan esetek, amikor a szakembereknek a vártnál tovább kell tartózkodniuk otthonában, vagy akár vissza is kell térniük. Pont ezért fontos az, hogy a vízszerelő, akit választunk olyan legyen, akire nyugodt szívvel bízhatjuk otthonunkat. Egy kellő tapasztalattal rendelkező és vérprofi vízvezeték szerelő már csupán egy előzetes telefonos hívásnál, félmondatokból is azonnal megérti a problémát, és a kiérkezésig javaslatokkal és hasznos tanácsokkal tudja ellátni. Az általunk elvégzett vízvezeték szerelés Budapest városában, illetve Pest és Fejér megye egész területén 0-24-ben elérhető!

Vízvezeték szerelő Budapest Pest és Fejér megye területén 0-24 elérhető
Nem talált még megfelelő szakembert a vízvezeték szereléssel kapcsolatos ügyes-bajos dolgaira?
Ne keresgéljen tovább! Dénes Építőipari Kft.: korrekt árak, megbízható szakemberek, profi vízszerelés Budapest városában!

Ha nincs még bevált vízvezeték szerelő a noteszában vagy a telefonjában, azonban szeretné teljes biztonságban tudni otthonát és értékeit, és vele együtt az elvégzett munka sikerességét is, akkor a Dénes Építőipari Kft. profi vízvezeték szerelő csapatával egy időre letudhatja a szakember választás gondját! Korrekt és megbízható vízvezeték szerelő Budapest városában, illetve Fejér és Pest megye teljes területén!

Hívjon minket most! Vízvezeték szerelő Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén:

+36 70 672 0299

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!