Azonnali segítségért hívja gyorsszolgálatunkat:
+36 70 672 0299

Profi vízvezeték szerelés

Budapesten, illetve Pest és Fejér megyében - 0-24 elérhető

vízszerelés

Ezért érdemes minket választania:


  • Panel, családi és társasházak vízszerelés megbízásait egyaránt vállaljuk
  • 1 órán belül kiérkezünk éjjel-nappal
  • Profi vízvezeték szerelő csapatunk garancia a minőségi és gyors munkavégzésre
  • Minden felszerelést viszünk magunkkal
  • Kérhető szolgáltatásaink: berendezések, bojlerek felszerelése, csapcsere, duguláselhárítás, szennyvízcső kamerázás, szivárgás bemérés, csőtörés javítás, egyéb vízvezeték szerelés
  • Pótlást is tudunk biztosítani, kollégáink amellett, hogy segítenek Önnek az új berendezés kiválasztásában, be is szerzik és szakszerűen fel is szerelik otthonában
  • A vízszerelés után rendet rakunk magunk után és a keletkezett hulladékot speciális lerakóhelyre szállítjuk

ikonok

Köszönjük ügyfeleink bizalmát:


5 csillag

Andrea

„Ajánlom a Dénes Építőipari Kft.-t, mert gyorsan, pontosan és megbízhatóan dolgoznak. A munkájuk során a tisztaságra és a lehető legteljesebb helyreállításra törekednek. Szimpatikus szakemberek, köszönjük a gyors segítséget!”

5 csillag

Gábor

"A Dénes Építőipari Kft.-re a nap bármely időszakában lehet számítani. Pontosan, precízen és magasszínvonalon dolgoznak. Bárkinek jó szívvel ajánlom a céget."

5 csillag

Eszter

"Minden Társasházamban  dolgoztak már a fiúk. Nincs olyan, amin ne tudnának segíteni. Ha az összes szerelő csődöt mondott Ők akkor is jönnek és megoldást találnak. Az még nagyon pozitív nekem, hogy a kommunikáció nagyon szuper, mindig higgadtan és szépen tudunk megbeszélni mindent.

Ha egy munkára egyszer kijönnek az biztos, hogy minőségi szolgáltatásban van elvégezve, ha kell az éjszaka közepén. Mindig számíthatok rájuk. Megbízható, precíz, pontos! Köszönöm, hogy vagytok nekem."

Ahogy már említettük panel, családi és társasházakban egyaránt biztosítjuk minden konyhai és fürdőszobai használati berendezés, belső és külső vízvezetékekhez kötődő javítások, felújítások, cserék maximális precízitással történő felmérését és kivitelezését. A vízvezeték szerelés árak elsősorban attól függnek, hogy az észlelt probléma

  • hol található (könnyen vagy nehezebben elérhető helyeken),
  • milyen felszereltséget igényel (eszközöket, berendezéseket), és
  • mennyi idő alatt hárítható el, oldható meg profi szakemberek által.

Társasházak számára egyedi ajánlatot biztosítunk , amely nagyobb rendelkezésre állást kínál.
Ajánljon minket a közös képviselőjének!

Ha ezektől eltérő probléma megoldására keres vízvezeték szerelő szakembert, akkor a helyzet leírása alapján telefonon tudunk tájékoztatást adni a vízszerelés munkadíj várható összegéről . Cégünknél kiemelkedően fontos szempont számunkra, hogy az ügyfeleink meg tudják maguknak engedni a vízszerelés kapcsán felmerülő szolgáltatásokat, így nálunk igazán korrekt áron találhat magának megfelelő vízvezeték szerelő szakembert. Nincsenek rejtett költségek sem, így az árajánlat adása során egy nagyon részletes tájékoztatót adunk át Önnek annak érdekében, hogy a vízvezeték szerelés végeztével semmiféle meglepetés ne érje majd. Tisztán és átláthatóan, pontokba szedve részletezzük majd a vízvezeték szerelés kapcsán felmerülő munkafolyamatokat is. A legjobbat keresi? Korrekt és gyors vízvezeték szerelés Budapest és profi vízvezeték szerelő Székesfehérvár városaiban is! 

Várjuk hívását az alábbi telefonszámon:

Vízszerelő Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén:

+36 70 672 0299

Mennyi idő a vízszerelés?


Ez attól függ, hogy vízvezeték szerelő munkatársaink milyen komplexitású feladattal találkoznak otthonában, de bátran kijelenthetjük, hogy a legtöbb szerelési munkálattal 1 órán belül végzünk . Nincs túl sok ideje a várakozásra? Jó hírekkel szolgálhatunk! A vízszerelő csapatunkban tevékenykedő szakemberek mindegyike több éves vagy éppen évtizedes szakmai múlttal rendelkezik, és számos vízszereléssel kapcsolatos projektet tudhat már maga mögött Ennek köszönhetően szinte nincs olyan megmérettetés, amin fennakadnának kollégáink, így a lehető leggyorsabban végeznek majd otthonában. 

A helyszíni felmérés után azonban már pontos időtartamot is meg tudunk határozni.
Abban az esetben, ha komolyabb probléma áll fenn, például csőtörés, akkor a sérült rész pontos bemérése után attól függően, hol található a sérülés, a vízszerelés jóval hosszabb időt vesz igénybe. Erről kollégáink minden esetben részletes tájékoztatást adnak.

Vízszerelés profi szakemberekkel - Budapest, Pest és Fejér megye
Villámgyors vízvezeték szerelés Budapest városában? Nekünk ez sem probléma!
Ha Dénes Építőipari Kft., akkor profi vízszerelés Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén! 

Keressen minket bátran!


Megbízható, 20 éves szakmai múlttal rendelkező szakemberekkel dolgozunk, akik garantálják a profi megoldást otthonában tapasztalt problémákra. Ennek tükrében könnyűszerrel orvosolunk bármilyen vízvezeték szerelés és azzal kapcsolatos feladatot otthonában. A kapcsolatfelvételt követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállunk Önhöz és az innovatív eszközeinknek és gépparkunknak hála, precíz és minőségi munkával garantáljuk majd megelégedettségét. 

A szolgáltatásunk teljes körű! Időpontért hívja vízszerelő munkatársainkat most!

Vízvezeték szerelő Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén:

+36 70 672 0299

Vízszerelő Budapest? Vízvezeték szerelő Székesfehérvár? Non stop elérhető vízszerelő szolgáltatásunk Pest és Fejér megye teljes területén igénybe vehető.
Ha az Ön által tapasztaltakra vagy az Ön által igénybe venni kívánt vízvezeték szerelés szolgáltatásra, tevékenységre nem tértünk ki a fentiekben, akkor érdeklődjön telefonon, kollégáink részletesen tájékoztatják a nálunk elérhető vízszerelés árak kapcsán.

Vízvezeték szerelés a gyakorlatban:


vízvezeték szerelő referencia

vízvezeték szerelő referencia

vízvezeték szerelő referencia

vízvezeték szerelő referencia

vízvezeték szerelő referencia

vízvezeték szerelő referencia

vízszerelő referencia

vízszerelő referencia

vízszerelő referencia

Az alábbi esetekben érdemes minél előbb felvennie a kapcsolatot vízvezeték szerelő szakemberrel:


Átnedvesedett, vizes falak, mennyezet vagy padló

Ha bárhol vizesedést tapasztal otthonában az egyértelműen annak a jele, hogy valahol vízelfolyás van. Célszerű ebben az esetben ellenőrizni a vízórát, ha jelenleg egy csap, vizesblokk sincs kinyitva otthonában, de mégis pörög a vízóra, akkor érdemes azonnal elzárnia, ugyanis hatalmas kára keletkezhet abból, ha még több víz elfolyik. Nemcsak a vízszámlája lesz magas, hanem otthonában is jelentős állapotromlások keletkezhetnek, melynek a helyreállítása is nagyobb kiadás lehet.
Társasházak, panellakások esetén a vízóra ellenőrzése után érdemes azonosítani, hogy más lakás érintett lehet-e az észlelt vizesedés, átázás kapcsán. Ha igen, vegye fel velük a kapcsolatot, mert lehet, hogy náluk indult el a vízelfolyás, de észrevették és elhárították a problémát. Ebben az esetben a felmerülő kárrendezésről állapodjon meg velük, mielőtt vízvezeték szerelés szolgáltatást vesz igénybe.

Professzionális vízszerelés 0-24. Hívjon minket és 1 órán belül érkezünk.
Az általunk elvégzett munkákra minden esetben garanciát vállalunk! Megbízható vízvezeték szerelés Budapest városában! 


Ha probléma eredete ismeretlen vagy Önnél áll fenn a vízelfolyás, hívja kollégáinkat, mondja el részletesen, hogy mit tapasztal, és azonnal segítséget kap a vizesedés problémájának gyors elhárításában és a további károk megelőzésében. Azonnali kiszállással vízszerelés Budapest mellett Pest és Fejér megye teljes területén!

Alacsony víznyomást tapasztal vagy túl magas a vízszámla

Ha otthonában több vizesblokkban egyszerre jelentkezik az alacsony víznyomás, és ennek nincs egyértelmű oka, akkor ez valószínűleg annak a jele, hogy csőtörés keletkezett a rendszerben. Itt is érvényes az a szabály, hogy minél előbb kezeljük a problémát, annál kevesebb kárral számolhatunk.
Ha a vízhasználatunk nem változott jelentősen, de a kapott vízszámla jóval magasabb az átlagosnál, az is utalhat csőtörésre. Mindkét esetben azt javasoljuk, hogy forduljon vízszerelő szakemberhez, aki segít a sérülés pontos helyének bemérésében és a javítási munkálatok elvégzésében. A profi vízszivárgás bemérő és csőtörés kereső műszereink segítségével pillanatok alatt feltárjuk a hiba pontos helyét, mindezt felesleges bontási munkálatok nélkül, az Ön lakását teljes mértékben megkímélve. Vízvezeték szerelő Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén: Dénes Építőipari Kft.

Kellemetlen szag árad a lefolyókból vagy lassan folyik le a víz

A makacs dugulások legfőbb ismérvei a kellemetlen szagok és a víz lassú lefolyási sebessége. Először megpróbálkozhatunk otthoni, házi praktikákkal is a lefolyó kitisztítására, hogy elkerüljük a dugulást. De ha ennek ellenére újra tapasztaljuk a kellemetlen szagokat és a lassú lefolyást, vagy csak biztosra szeretnénk menni, érdemes bevonni egy szakembert, aki profi felszereléssel rendelkezik és könnyedén áttisztítja és ellenőrzi a lefolyók állapotát.

Azonnali vészhelyzet

Ezen a ponton talán nincs is nagyon mit taglalni. Bokáig tapicskol a vízben, mert egy hirtelen jött csőtörés miatt egy elázott lakás fogadta a munkából hazatérve? Eldugult a WC és a többszöri próbálkozás ellenére sem megy le rajta a víz? Egyik sem egy túl kellemes dolog, tekintve, hogy az ilyen esetekben nem csak az egész család alapvető szükségletei lehetnek szabotálva, de a lakásunk és egyéb értékeink is veszélybe kerülhetnek. A legkellemetlenebb helyzetek valahogy mindig pont a legrosszabb időpontokban ütik fel a fejüket, így hétvégén vagy akár az éjszaka kellős közepén is bekövetkezhet a csapás. Ma már szerencsére a nagyobb városokban lehetőség nyílik non-stop elérhető vízvezeték szerelés igénybevételére, így bármikor is emelje fel a kagylót, biztos segítségre találhat! Ha Dénes Építőipari Kft., akkor 0-24 órában elérhető vízszerelés Budapest teljes területén!

Ha a fentiek közül bármelyiket tapasztalja, keresse kollégáinkat bizalommal.
Nálunk a vízvezeték szerelő Budapest árak és vízvezeték szerelés árak Pest és Fejér megye teljes körzetében azonosak.

Vízvezeték szerelő Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén:

+36 70 672 0299

További esetek, amikor egy profi vízszerelő szakember segíthet:


Semmiségnek tűnő problémák, amiket kár lenne még ennél is tovább halogatni

A vizes rendszerek fokozottan ki vannak téve a vízkövesedés és rozsdásodás lassú halálának. Egyre hangosabban zörgő bojler, alacsony teljesítmény, de magas hóvégi számla? A bojler vízkövesedése nem játék, már azért sem, mert amellett, hogy havi szinten jelentős összegeket dobhatunk ki az ablakon a rossz hatásfokú üzemeltetés miatt, végül a berendezésünk életének végét is jelentheti. Gondolta volna?! Szakembereink bojler vízkőtelenítéssel is foglalkoznak, mindezt a lehető legprofibb és leggyorsabb módon!

Vannak olyan apróbb problémák, amelyeket akár mi is tudunk otthon orvosolni, vagy úgy gondoljuk, hogy ez mind semmiség és ráér az még. Ilyen lehet egy csöpögő csap is. Ha rászánjuk magunkat és évente legalább egyszer átnézetjük a vízvezeték rendszereinket és az ahhoz szorosan kapcsolódó berendezéseket, csaptelepeket, akkor máris sokat tehetünk azért, hogy később ne torkolljunk bele egy sokkal nagyobb problémába. 

Vízvezeték szerelő Budapest és vonzáskörzetében
Ne vívjon egyedül szélmalomharcot, nem hagyjuk magára! Korrekt áron történő és minőségi vízszerelés Budapest teljes területén elérhető rapid szolgáltatással!

Általános állapotfelmérés

Talán kevesen gondolnák, de egy általános állapotfelmérés néha aranyat érhet. Teljesen érthető oknál fogva, sokan ódzkodnak szakemberhez folyamodni olyan esetben, amikor nincs különösebb látható meghibásodás (már, ami a vízvezetékek állapotát vagy az egyéb vízvezeték szerelés témaköreit érinthetik). Fontos megemlíteni, hogy egy jó szakember nem fog mindenáron javítandó problémát találni és súlyos összegeket lehúzni rólunk abban az esetben, ha látja, hogy az ügyfél nem ért a vízvezeték szerelés szakterületéhez. Ha ennek ellenére se bízik a szakemberében, akkor érdemes kikérni egy másik szerelő véleményét is. Vízvezeték szerelő Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén: Dénes Építőipari Kft.

Korszerűsítés, új eszközök beszerelése

​​​​​​​ Sokszor még egy új mosogatógép beszerelése is feladhatja nekünk a leckét, hiszen soha nem elég csak magát a készüléket megvenni, valamilyen szinten érteni is kell hozzá. Azonban ennél azért jóval fejtörősebb feladatok is léteznek, ha új berendezések beszereléséről van szó. Gondoljunk csak egy bojler cserére, vagy egy radiátor cserére, de akár szó lehet olyan átalakításokról is otthonunkban (pl. konyhabútor csere), amely a vízvezetékeket is erősen érinti. Ezek pedig mind-mind olyan feladatok, ahol igencsak elkélhet a szakember segítsége. Az ilyen esetekben már olyan szakemberre lesz szükségünk, aki képes egy kézben tartani a feladatokat és logikusan átlátni az egész rendszert. 

Gondolta volna?! A vizes rendszereket igénylő háztartási gépek esetében a gyártók sokszor szinte megkövetelik, hogy profi vízszerelő szerelje be azokat, vagy különben elvész a garancia. Itt fontos kiemelni, hogy akármilyen ezermesterek is vagyunk, mindig akadhat nem várt probléma, így akkor is érdemes vízszerelő szakember segítségéhez folyamodunk, ha úgy ítéljük meg, hogy egyedül is képesek vagyunk megbirkózni az elénk háruló feladattal. Az ilyen beszerelési munkálatok jellemzően 1-2 óra alatt lezavarhatóak, így nem kell sokáig kerülgetnünk otthonunkban szakemberünket. Ezen felül pedig egy megbízható vízszerelő garanciát is vállal az elvégzett munkájára, így egy esetleges probléma esetén biztosan nem zárt kapukat döngetünk majd. 

Csöpög a csap, eldugult a lefolyó, vagy csak egy új berendezés beszerelésén gondolkodik? Ránk mindenben számíthat majd! A Dénes Építőipari Kft. profi vízvezeték szerelő csapata megoldja otthonában bárminemű vízszereléssel kapcsolatos gondját-baját! Minőségi vízvezeték szerelés Budapest teljes területén, illetve profi vízvezeték szerelő Székesfehérvár városában is! Máris gondja akadt? Ne késlekedjen velünk felvenni a kapcsolatot!

Vízvezeték szerelő Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén:

+36 70 672 0299

Nincs még megbízható vízvezeték szerelője?


Profi vízvezeték szerelés Budapest városában, illetve Fejér és Pest megye teljes területén!

Egy megbízható vízvezeték szerelő telefonszámára minden esetben szükségünk lehet, hiszen legyen az egy váratlan meghibásodás vagy egy előre megtervezett javítás, a bizalmunk elengedhetetlen lesz. Ön szívesen engedne be a lakásába olyan vízvezeték szerelő szakembert, akiben nem bízik meg? Mi egészen biztosan nem! Egy vízvezeték szerelés szolgáltatáson belül számos kisebb-nagyobb projekt merülhet fel, így előfordulhatnak olyan esetek, amikor a szakembereknek a vártnál tovább kell tartózkodniuk otthonában, vagy akár vissza is kell térniük. Pont ezért fontos az, hogy a vízszerelő, akit választunk olyan legyen, akire nyugodt szívvel bízhatjuk otthonunkat. Egy kellő tapasztalattal rendelkező és vérprofi vízvezeték szerelő már csupán egy előzetes telefonos hívásnál, félmondatokból is azonnal megérti a problémát, és a kiérkezésig javaslatokkal és hasznos tanácsokkal tudja ellátni. Az általunk elvégzett vízvezeték szerelés Budapest városában, illetve Pest és Fejér megye egész területén 0-24-ben elérhető!

Vízvezeték szerelő Budapest Pest és Fejér megye területén 0-24 elérhető
Nem talált még megfelelő szakembert a vízvezeték szereléssel kapcsolatos ügyes-bajos dolgaira?
Ne keresgéljen tovább! Dénes Építőipari Kft.: korrekt árak, megbízható szakemberek, profi vízszerelés Budapest városában!

Ha nincs még bevált vízvezeték szerelő a noteszában vagy a telefonjában, azonban szeretné teljes biztonságban tudni otthonát és értékeit, és vele együtt az elvégzett munka sikerességét is, akkor a Dénes Építőipari Kft. profi vízvezeték szerelő csapatával egy időre letudhatja a szakember választás gondját! Korrekt és megbízható vízvezeték szerelő Budapest városában, illetve Fejér és Pest megye teljes területén!

Hívjon minket most! Vízvezeték szerelő Budapest, Pest és Fejér megye teljes területén:

+36 70 672 0299

Kapcsolat
Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!

Ezeket a munkákat érdemes vízvezeték szerelőre bízni


Egyre szaporábban csöpögő csapok, komplett vízvezeték kiépítés vagy csak egy egyszerű csaptelep csere? A vízszereléssel kapcsolatos munkálatok, a könnyed feladatoktól, egészen a komoly szakértelmet igénylő munkálatokig is kiterjedhetnek: így habár vannak olyan rutin javítások, amelyeket akár mi magunk is elvégezhetünk otthon, akad azonban jó néhány olyan feladat is, amelyet már jobb vízvezeték szerelőre bízni. Ha Dénesépítőipari Kft., akkor profi vízvezeték szerelő Budapest területén!

vízszerelő profi vízszerelés budapest
Vízvezeték szerelés Budapest területén jól felszerelt, tapasztalt csapattal

Hívni, vagy nem hívni?!


Mielőtt elgondolkodnánk azon, hogy saját kézbe vegyünk egy vízszereléssel kapcsolatos projektet, érdemes átgondolnunk, hogy megvan-e hozzá a kellő szakértelmünk és szükséges eszköztárunk. Ha esetleg nincsenek meg a szereléshez nélkülözhetetlen szerszámok, akkor érdemes egy gyors mérlegelést is végezni az ügyben: vajon megéri-e ezeket beszerezni, vagy könnyebb egy szakembert hívni? Még, ha az előbbi felé is billen a mérleg, fontos kiemelnünk, hogy vannak olyan vízszereléssel kapcsolatos munkák, amelyek habár elsőre egyszerűnek tűnnek, de különféle veszélyforrásokat is rejthetnek magukban. Egy balul elsült javítás eredményeként pedig sokkal nagyobb bajt okozhatunk, mint ami eredetileg volt. Így tehát elmondható, hogy a legtöbb vízszereléssel kapcsolatos munkálat nem gyerekjáték és csakis profik kezébe való! Az alábbiakban felsorolunk néhány példát, amin nagyon nem éri meg spórolni és ahol már nem csak érdemes, de kifejezetten ajánlott egy vízvezeték szerelőt segítségül hívni.

Vízvezeték szerelő Budapest területén és Fejér megye környékén? Profi vízvezeték szerelő csapatunk a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezik és leveszi Önről a terhet, legyen szó szinte bármilyen vízszereléssel kapcsolatos megrendelésről!

Szivárgás keresés


Vízszivárgásra gyanakszik otthonában? Sokan talán nem is gondolnák, hogy a vízszivárgás általában egy apró sérülés mentén indul meg a cső belsejében. Ez aztán a folyamatos nyomás hatására nem csak, hogy egyre nagyobb lyukat képez a felületen, de végeredményben egy teljes csőtöréshez is vezethet. Ha már megszólalt bennünk az első vészcsengő, akkor ne üljünk sokat a babérjainkon! Cégünknél jelenleg két féle innovatív módszer áll rendelkezésünkre a gyors és profi beméréshez: a kamerás csővizsgálat során egy apró kamerát vezetünk a cső belsejébe, amelyen keresztül kristály tisztán feltérképezhető az adott vízvezeték belső állapota. Az akusztikus bemérés során pedig a szivárgó víz hanghullámai alapján képes a műszer beazonosítani annak pontos helyét, mindezt felesleges bontási munkálatok nélkül.

Vízvezeték szerelő Budapest területén
Döntsön okosan és válassza a megbízható segítséget!

Duguláselhárítás


Eldugult a mosogatótálca vagy többszöri próbálkozás után sem megy le a víz a WC-n? Sokan elodázzák a dugulások témakörét, és mindenféle, interneten olvasott házi praktika segítségével próbálják megoldani a problémát. Tény és való, egy egyszeri és kisebb dugulásnál valóban működhet a dolog, de sok esetben olyan komoly problémák húzódhatnak meg a háttérben (akárcsak egy csőrepedés), amellyel már egyenes út vezethet, egy rémálomba illő csőtöréshez. Cégünk a pontos felmérés után kevesebb, mint 1 óra alatt hárítja el otthonában a dugulást, bármiféle drasztikus beavatkozás nélkül!

Csőtörés javítás


Még a legnagyobb jó indulattal is azt mondhatjuk, hogy a csőtörés az egyik olyan vízszereléssel kapcsolatos probléma, ahol gyakorlatilag minden perc számít, és azonnali, szakszerű segítségre lesz szükség. Egy csőtörés gyakorlatilag bárhol lecsaphat ránk: a szemközti falakban, a talpunk alatt, vagy akár a kerti vízhálózat rendszerben is, tornádóként végigsöpörve és nem kis anyagi károkat maga mögött hagyva. Cégüknél a csőtöréses esetekre egy rapid szolgáltatásként tekintünk, így azonnal a helyszínre sietünk, és profi segítséget nyújtunk! Amíg otthonában várakozik, zárja el a központi vízcsapot, tegye hozzáférhetővé a vizesblokkokat, és óvja meg elektromos berendezéseit a beázástól!

A listát még tovább lehetne sorolni, azonban száz szónak is egy a vége…

Ne bízza a véletlenre a vízszereléssel kapcsolatos magánakcióit!


Cégünk vízszerelésre szakosodott csapatának tagjai, nem csak nagy szakmai múlttal, de komoly referenciával is rendelkeznek, így az imént felsorolt munkálatok mellett, gyakorlatilag bármilyen vízszereléssel kapcsolatos megrendelésben otthon vannak. Döntsön felelősségteljesen és a vízszereléssel kapcsolatos munkákat bízza mindig szakértői kezekre, a saját és Önnel együtt élők biztonsága érdekében! Profi vízvezeték szerelő Budapest környékén és Fejér megyében!

+36 70 672 0299

Egy új lakásnál milyen vízszerelési munkák vannak


Egy építkezés vagy csak egy lakásfelújítás során, a vízszerelés munkafolyamata mindig is egy központi kérdés marad, hiszen alapvető fontosságú minden egyes háztartásban. Így tehát egy megbízható vízszerelő telefonszámának mindig érdemes a zsebünkben lapulnia.

vízszerelés vízvezeték szerelő budapest területén
Vízszerelés megfeleő szerszámokkal, hatékonyan

Bízza otthonát szakértői kezekre!


Egy fürdőszobában szinte minden kapcsolatban áll a vízzel, de még egy konyha esetében is ott vannak a mindennapi élettevékenységünkhöz nélkülözhetetlen mosogató blokkok vagy akár egy vizet használó mosogatógép. Egy házépítés vagy lakásfelújítás során a vízszerelés ütemezése kulcsfontosságú kérdés, és a legelső momentumtól a legvégsőig szükségünk lesz a vízszerelőnkre. Egy teljes vízhálózat kiépítése például az egyik legbonyolultabb vízszereléssel kapcsolatos munkafolyamat, így a vizesblokkok későbbi élettartamát, használhatóságát, nagyban meghatározza az a döntésünk, hogy végül kit bízunk meg ezzel a nemes feladattal. De ugyanez igaz azokra a munkafolyamatokra is, ahol a kinézet kerül előtérbe. Így tehát mindegy, hogy az alapoktól kezdve építjük fel álmaink lakását, vagy a már meglévőt szeretnénk otthonosabbá vagy szebbé tenni, egy kiváló vízszerelőre mindenképpen szükségünk lesz.

És Önnek van már jól bevált vízszerelője? Ha még nincs, akkor sincs ok a pánikra, hiszen a Dénes Építőipari Kft. vízszerelő csapata azonnal a rendelkezésére áll szinte bármilyen vízszereléssel kapcsolatos megbízásnál!

+36 70 672 0299

Valósítsa meg velünk álmai fürdőszobáját, konyháját!


A vizesblokkok kialakítása során a praktikusság és a költséghatékonyság mellett egyre jobban előtérbe kerül azok esztétikussága is, így ha egy nap úgy döntünk, hogy lakásfelújításra adjuk a fejünket, akkor ez általában a különféle gépészeti elemek lecserélését is magával hordozza. Habár egy berendezés vagy egy szimpla csapcsere elsőre nem tűnhet olyan nagy változtatásnak egy új fürdőszobai vagy konyhai csempe lecseréléséhez képest, azonban az ilyen apróságok is ugyanúgy szerves részét képzik annak a történetnek, hogy az egész látvány végül egy kerek egésszé formálódjon át. Cégüknél a különböző vízszereléssel kapcsolatos berendezések, bojlerek és csapok felszerelésében is rendelkezésére állunk, mindezt úgy, hogy nem csak a megfelelő darab kiválasztásában látjuk majd el szakmai tanácsokkal, de a beszerzésében és profi beszerelésében/felszerelésében is maximálisan számíthat majd ránk!

vízszerelés budapest gyorsszolgálat
Ha Dénes Építőipari Kft., akkor kivitelezésben az első! Profi vízszerelés és azzal kapcsolatos munkálatok a legjobb szakemberek bevonásával!

Vízhálózat kiépítése a tervezéstől egészen a kivitelezésig!


Amikor valamilyen oknál fogva szélesíteni szeretnénk a jelenlegi életterünket, akkor gyakran egy újabb fürdőszobával bővül a már meglévő lakásunk. Egy vizesblokk áthelyezése vagy egy új egység létrehozása minden esetben magas szakmai hozzáértést igényel, hiszen ilyenkor teljesen új vízvezetékeket kell bekötni, vagy a régieket megfelelőképpen áthelyezni. Nagy fejtörést okozhat a már meglévő vezetékekhez, csővezetékekhez történő igazodás is, hiszen nagyon nem mindegy, hogy azok végül hol fognak majd futni. Különösen igaz ez egy újonnan épülő ház esetében: ilyenkor egy szimpla tervezési időszak is feladja a leckét a szakembereknek, hiszen egy új vízhálózat építése során a többi bonyodalom mellett számos, igen szigorú előírásnak kell megfelelni.

Kár lenne egy gyönyörűen felújított burkolatot megbontani egy későbbi vízvezeték csere miatt. Egy lakásfelújítás során a már meglévő, régi vagy elhasználódott csövek cseréjére is szükség lehet, így ha biztosra szeretnénk menni és egy nap nem szeretnénk egy elöregedett cső miatti csőtöréssel szembesülni, akkor érdemes lehet ezt is belevenni a felújítási folyamatba. Az ilyen esetekre is biztos megoldást kínálunk, hiszen az új vízhálózatok építése mellett a már meglévő csövek cseréjében is otthonosan mozgunk!

Gondolkodjon hosszútávon és fordítson figyelmet a megelőzésre is!


Ha egy új lakásba költözünk be, vagy csak felújítási munkálatokba kezdünk, akkor kiemelkedően fontos lehet egy megfelelő szakemberrel felméretni a jelenlegi cső-és csatornahálózatok állapotát. Ez azért is nagyon lényeges lépés, mivel egy általános állapotfelméréssel nem csak könnyedén kiküszöbölhetjük az esetleges jövőbeli problémákat, de a korábbi kivitelezési paramétereket is feltérképezhetjük vele. Éppen ezért az ilyen esetekben kamerás csővizsgálatot végzünk, ahol bármiféle bontási munkálat nélkül mérhetjük fel csöveink és csatornahálózatunk jelenlegi állapotát, mindezt egy szempillantás alatt!

+36 70 672 0299

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása