Duguláselhárítás mikor válik elkerülhetetlenné?

2020. július 10.
349
Mikor érdemes szakemberhez forúlni a duguláselhárításért.

Teljesen mindegy, hogy a dugulás egy hirtelen jött, akut probléma forrásából származik, vagy már régebb óta gyűlik a szennyeződés a csövekben és csak nem figyeltünk fel az dugulás árulkodó jeleire, ez a feladat minden esetben egy gyors és szakszerű segítségét igényel.

Mi okozhatja a dugulást?


A mindennapi tevékenységeinknek köszönhetően egy dugulást sokféle lerakódás, tárgy vagy szennyeződés okozhat, de könnyen előfordulhat az is, hogy egy közeledő csőtörés baljós jeleire próbálja meg felhívni a figyelmünket. Dugulást okozhatnak a fürdőszobában a különböző kozmetikai szerek, pl. sűrű állagú, balzsamos samponok, tusfürdők, szappanok, vagy egy nagy adag hajszál, a konyhában pedig a különböző vegyi anyagok, ételmaradékok, zsírok, kávézacc és egyéb szennyeződések. Ezek szépen lassan, észrevétlenül rakódhatnak le a vízvezetékek falán, és ennek hatására eleinte csak részlegesen, majd végül teljesen el is dugulhatnak.

Egy dugulás során szinte megáll az élet és az egész fürdőszobai, konyhai tevékenység egy szempillantás alatt ellehetetlenül és rémálomba torkollik: nem csak szabotálhatja az alapvető és mindennapi szükségleteink elvégzését, de ráadásképpen a dugulást kísérő nem túl kellemes szagok is tovább fokozhatják a helyzet súlyosságát. Így tehát a duguláselhárítás elkerülhetetlenné válik, és nem lehet tovább halogatni abban az esetben, ha WC-ből, fürdőkádból, zuhanytálcából vagy a mosogatóból, többszöri kísérlet után sem folyik le a víz.

Mit tehetünk, ha már bekövetkezett a baj?


A megfelelő házi felszerelések hiányában, egy dugulás bekövetkeztével általában fejvesztve menekülünk a legközelebb lévő áruházba, hogy beszerezzük a legfontosabb kellékeket, majd egy WC pumpa, egy ígéretes dugulás elhárító szer illetve egy adag szerencse kíséretében csak reménykedünk a legjobbakban. Ha úgy gondoljuk, hogy valóban csak egy egyszeri problémáról volt szó, és általánosságban elmondhatjuk, hogy ügyelünk vízvezetékekkel kapcsolatos eszközeink (WC, fürdőkád, zuhanytálca, mosogató stb.) helyes használatára, még akkor is érdemes rendszeresen ellenőriztetni a vízvezetékek épségét egy szakember bevonásával.

A nem szakszerű tisztítás ronthat a dugulás súlyosságán.
Ne súlyosbítsa tovább a helyzetet! Kérjen azonnali és gyors segítséget, hisz szakembereink 1 órán belül a helyszínre sietnek!

Meglehet, hogy egy egyszeri problémáról van szó csupán, amit hősiesen sikerül saját kezűleg megoldanunk, azonban ne dőljünk nyugodtan hátra, hiszen a valóságban, ahol egyszer már előfordult dugulás, ott sajnos másodjára is elő fog. Egy könnyebb dugulás esetén ugyan ideig-óráig segíthetnek a házi praktikák, azonban nem kecsegtetnek tartós megoldással és ahhoz, hogy a probléma hosszútávon se térjen vissza, érdemes szakember segítségéhez folyamodni. Az áruház duguláselhárító készletének felvásárlásával pedig nem csak, hogy anyagilag terhelhetjük meg magunkat feleslegesen, de szakszerű hozzáértés nélkül még nagyobb kárt okozhatunk, mint ami egyébként is van. Egy szakember a megfelelő eszközök kíséretében, a dugulás helyének gyors és pontos felmérése után a dugulás közvetlen gyökerére hat, így pénzt és időt megspórolva, véglegesen szünteti meg a problémát.

Így tehát ha már a tarsolyunkban lévő, jól bevált házi praktikák sem segítenek a duguláselhárítás folyamatában, ha a mindennapi élettevékenységünk is csorbát szenved a hirtelen fellépő dugulás miatt, vagy csak sehogy sem tudunk egyről a kettőre jutni az egyre csak a felszínre törő vízmennyiséggel otthonunkban, ott már szakember segítséghez kell folyamodnunk.

Engedje meg, hogy profi csapatunk küzdjön meg Ön helyett még a legkellemetlenebb dugulással is! Duguláselhárítás azonnal!


A Dénesépítőipari Kft. csapata minden esetben pénztárca kímélő módon, a legmodernebb eszközökkel, és drasztikus megoldások nélkül hárítja el még a legmakacsabb dugulást is otthonában! A profi Rothenberger gépeknek köszönhetően, bontás nélkül és a lehető legprecízebben mérjük fel a dugulás pontos helyét, legyen szó gerincvezeték, kagyló, mosogató vagy csak WC dugulásról, majd a szakszerű tudás birtokában a leggyorsabb segítséget nyújtjuk.

További információért és azonnali, gyors segítségért hívja az alábbi telefonszámot:

+36 70 672 0299

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!