Egy új lakásnál milyen vízszerelési munkák vannak

2020. augusztus 21.
406
vízszerelés munkafolyamat

Egy építkezés vagy csak egy lakásfelújítás során, a vízszerelés munkafolyamata mindig is egy központi kérdés marad, hiszen alapvető fontosságú minden egyes háztartásban. Így tehát egy megbízható vízszerelő telefonszámának mindig érdemes a zsebünkben lapulnia.

Bízza otthonát szakértői kezekre!


Egy fürdőszobában szinte minden kapcsolatban áll a vízzel, de még egy konyha esetében is ott vannak a mindennapi élettevékenységünkhöz nélkülözhetetlen mosogató blokkok vagy akár egy vizet használó mosogatógép. Egy házépítés vagy lakásfelújítás során a vízszerelés ütemezése kulcsfontosságú kérdés, és a legelső momentumtól a legvégsőig szükségünk lesz a vízszerelőnkre. Egy teljes vízhálózat kiépítése például az egyik legbonyolultabb vízszereléssel kapcsolatos munkafolyamat, így a vizesblokkok későbbi élettartamát, használhatóságát, nagyban meghatározza az a döntésünk, hogy végül kit bízunk meg ezzel a nemes feladattal. De ugyanez igaz azokra a munkafolyamatokra is, ahol a kinézet kerül előtérbe. Így tehát mindegy, hogy az alapoktól kezdve építjük fel álmaink lakását, vagy a már meglévőt szeretnénk otthonosabbá vagy szebbé tenni, egy kiváló vízszerelőre mindenképpen szükségünk lesz.

És Önnek van már jól bevált vízszerelője? Ha még nincs, akkor sincs ok a pánikra, hiszen a Dénes Építőipari Kft. vízszerelő csapata azonnal a rendelkezésére áll szinte bármilyen vízszereléssel kapcsolatos megbízásnál!

+36 70 672 0299

Valósítsa meg velünk álmai fürdőszobáját, konyháját!


A vizesblokkok kialakítása során a praktikusság és a költséghatékonyság mellett egyre jobban előtérbe kerül azok esztétikussága is, így ha egy nap úgy döntünk, hogy lakásfelújításra adjuk a fejünket, akkor ez általában a különféle gépészeti elemek lecserélését is magával hordozza. Habár egy berendezés vagy egy szimpla csapcsere elsőre nem tűnhet olyan nagy változtatásnak egy új fürdőszobai vagy konyhai csempe lecseréléséhez képest, azonban az ilyen apróságok is ugyanúgy szerves részét képzik annak a történetnek, hogy az egész látvány végül egy kerek egésszé formálódjon át. Cégüknél a különböző vízszereléssel kapcsolatos berendezések, bojlerek és csapok felszerelésében is rendelkezésére állunk, mindezt úgy, hogy nem csak a megfelelő darab kiválasztásában látjuk majd el szakmai tanácsokkal, de a beszerzésében és profi beszerelésében/felszerelésében is maximálisan számíthat majd ránk!
 

vízhálózat kiépítése és tervezése
Ha Dénes Építőipari Kft., akkor kivitelezésben az első! Profi vízszerelés és azzal kapcsolatos munkálatok a legjobb szakemberek bevonásával!

Vízhálózat kiépítése a tervezéstől egészen a kivitelezésig!


Amikor valamilyen oknál fogva szélesíteni szeretnénk a jelenlegi életterünket, akkor gyakran egy újabb fürdőszobával bővül a már meglévő lakásunk. Egy vizesblokk áthelyezése vagy egy új egység létrehozása minden esetben magas szakmai hozzáértést igényel, hiszen ilyenkor teljesen új vízvezetékeket kell bekötni, vagy a régieket megfelelőképpen áthelyezni. Nagy fejtörést okozhat a már meglévő vezetékekhez, csővezetékekhez történő igazodás is, hiszen nagyon nem mindegy, hogy azok végül hol fognak majd futni. Különösen igaz ez egy újonnan épülő ház esetében: ilyenkor egy szimpla tervezési időszak is feladja a leckét a szakembereknek, hiszen egy új vízhálózat építése során a többi bonyodalom mellett számos, igen szigorú előírásnak kell megfelelni.

Kár lenne egy gyönyörűen felújított burkolatot megbontani egy későbbi vízvezeték csere miatt. Egy lakásfelújítás során a már meglévő, régi vagy elhasználódott csövek cseréjére is szükség lehet, így ha biztosra szeretnénk menni és egy nap nem szeretnénk egy elöregedett cső miatti csőtöréssel szembesülni, akkor érdemes lehet ezt is belevenni a felújítási folyamatba. Az ilyen esetekre is biztos megoldást kínálunk, hiszen az új vízhálózatok építése mellett a már meglévő csövek cseréjében is otthonosan mozgunk!

Gondolkodjon hosszútávon és fordítson figyelmet a megelőzésre is!


Ha egy új lakásba költözünk be, vagy csak felújítási munkálatokba kezdünk, akkor kiemelkedően fontos lehet egy megfelelő szakemberrel felméretni a jelenlegi cső-és csatornahálózatok állapotát. Ez azért is nagyon lényeges lépés, mivel egy általános állapotfelméréssel nem csak könnyedén kiküszöbölhetjük az esetleges jövőbeli problémákat, de a korábbi kivitelezési paramétereket is feltérképezhetjük vele. Éppen ezért az ilyen esetekben kamerás csővizsgálatot végzünk, ahol bármiféle bontási munkálat nélkül mérhetjük fel csöveink és csatornahálózatunk jelenlegi állapotát, mindezt egy szempillantás alatt!

+36 70 672 0299

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!