Gyors csapcsere, profi eszközökkel

2020. december 18.
2599
csaptelep csere profi eszközökkel

Habár napjainkban már könnyedén beszerezhetünk jó minőségű és hosszú élettartamú fürdőszobai illetve konyhai kiegészítőket, olykor előfordulhat, hogy valamilyen oknál fogva mégis le kell cserélnünk a meglévő csaptelepünket. Ilyen okok lehetnek a csaptelepet érő hirtelen-és hosszan tartó víznyomásváltozás, ami miatt a csaptelep csere elkerülhetetlenné válik a csöpögések, és az esetleges repedések megjelenése miatt. Ha csaptelep csere vagy csap szerelés a cél, akkor keresve sem találhatna jobb helyet, mint a Dénesépítőipari Kft., profi vízvezeték szerelő csapata!

Megfizethető áron dolgozunk Önnek kedvezve:

Csapcsere 25.000 Ft +anyag + ÁFA

Minden felszerelést viszünk magunkkal és rendet rakunk a szerelés után! A csapcsere során a csaptelep pótlását is tudjuk biztosítani: kollégáink amellett, hogy segítenek Önnek az új berendezés kiválasztásában, be is szerzik azt, és a csaptelep szerelés feladatait is ellátják! A csap szerelés végeztével a régi berendezés speciális lerakóhelyre szállítását is elvégezzük. Önnek semmire nincs gondja! 

Hívjon minket bizalommal ha csaptelep szerelés munkálataihoz keres szakembert:
+36 70 672 0299

1 órán belül megérkezünk Önhöz a csapcsere elvégzéséhez Budapest, Pest és Fejér megye területén!

Milyen esetekben lehet szükség a csaptelep cseréjére?


Meghibásodás

Csapot többféle okból is cserélhetünk. Egy új konyhai vagy fürdőszobai csaptelep cseréje általában akkor következik be, ha a régi meghibásodott, nem zár jól, elöregedett vagy szivárog. Amikor a meglévő csaptelepünkkel valami probléma lép fel, akkor általában a csaptelep cseréje mellett érdemes döntenünk, hiszen olykor a már meglévő csap javítása nem gazdaságos. A csaptelep csere elkerülhetetlen például, ha túl kemény a víz a rendszerben, és a vízkő a nem megfelelő minőségű csaptelep belsejében az egyenetlenségekben megtelepedik, eltömíti azt, így az használhatatlanná válik. A szennyeződések nemcsak a csaptelepben, de a kifolyónyílást jelentő perlátorban, és a  csaptelep szerelvényeiben is megtelepedhetnek, egy hirtelen víznyomás változás pedig csöpögéshez, vagy töréshez is vezethet! Előzze meg a vízkárokat, hívjon minket időpontért a csap szerelés feladatára! A csapszere szakember által kivitelezve egy viszonylag gyors eljárás, amellyel biztosíthatja otthona biztonságát. 

vízköves csaptelep perlátor csapcsere előtt

Megelőzhetjük a csapcsere végrehajtását - ha időben szembeszállunk a vízkő pusztító hatásával!

Ezekből a tünetekből tudhatja, hogy a csaptelepe szakemberi felügyeletet igényel:

- a csaptelep testén repedés található, amelyből csöpög a víz (akkor azonnali csapcsere ajánlott);
- ha a csaptelepből a megfelelő beállítás ellenére is nem a megfelelő hőmérsékletű víz folyik; 

- ha a csaptelep nyikorog forgatás közben; 
- lassan folyik ki a víz a csapból? Akkor a perlátor vízkövesedése miatt annak cseréjére van szükség;
Előzze meg a későbbi problémákat, és a csapcsere folyamatát - kérjen időpontot a csap szerelés feladatára! +36 70 672 0299

kád csaptelep cseréje
A vízkő rendszeres eltávolítása nélkül a csaptelep cseréje hosszútávon elkerülhetetlenné válik!

Felújítás

A csaptelep csere hátterében nem mindig csak meghibásodás állhat, de akár egy stílusváltást is: kisbaba született a családba? Akkor a csaptelep cseréje a megváltozott igényeket is tükrözi! Lakáskiadáson töri a fejét? A csaptelep cseréje kívánatosabbá teheti a lakását az ingatlanpiacon a leendő lakók szemében! Új otthonba költözik? Az új álomotthon belső kinézetének megálmodásához tartozik az is, ha új csaptelepeket vásárolunk! A csaptelep cseréje az anyagi beruházás költségei, és a jelenlegi vízrendszer kiépítésének, átépítési lehetőségeinek megfontolása mellett kell, hogy megtörténjen. A csap szerelés munkálatainak idejét, és alapigényét is befolyásolja, hogy egy egykaros mosdócsaptelep, vagy egy termosztátos csaptelep cseréjéről/beépítéséról van-a szó? Még több előkészülést igényel a csapcsere folyamán, ha egy nagyméretű fürdőszoba, térben álló kádjához szeretnénk padlón álló kád csaptelepet beszereltetni. A csap szerelés munkálatait kollégáink mindig a legmagasabb professzionalizmussal végzik, legyen szó bármilyen típusú csaptelep szerelés munkálatairól! 

Kihúzható kifolyós csaptelepet a konyhába!

A konyhai mosogatást nagyon sokan nem szeretjük-de milyen sokat segíthet a megannyi hasznos funkcióval bíró csaptelep beszerelése! A csapcsere kívánságlistán ügyfeleink között az elsők között szerepelnek a kihúzható kifolyós csaptelepek, amelyek megnövelik a csaptelep hatósugarát. Viszont a csapcsere folyamán oda kell figyelnünk, hogy a gégecsőre erősített ellensúlyt szereljünk, amelynek köszönhetően a kifolyó egyenletesen, könnyedén, úgymond szinte magától siklik vissza a kifolyószárba!  Kollégáink a csapcsere folyamán az ilyen jellegű szerelési munkálatokkal is gond nélkül megbirkóznak, 

Csapcsere, amely megváltoztathatja a helyiség hangulatát!

A csapcsere sokszor tükrözi az aktuális lakberendezési trendeket is: az alacsony egykaros retro megjelenésű konyhai csaptelepet, egy modern, változtatható kifolyócső magasságot biztosító, akár színes kifolyócsővel rendelkező csaptelepre cserélhetjük, amely a mosogatás során a szükséges oldalra forgatható. Ma már sok háztartásban találkozunk a csap szerelés során a megszokott klasszikus króm csaptelep mellett, a full fekete kivitelű verziókkal, vagy a színes kifolyócsővel rendelkező darabokkal! Zöld? Rózsaszín? Sárga? Piros? Igen, ma a csapcsere már ilyen színekkel gazdagított csaptelepekkel is megálmodható!

gyors csaptelep csere
A csapcsere és a csap szerelés ma már erősen befolyásolja a lakáskultúrát!

Tudta?
Ma már elektronikus csaptelepek is széles spektrumban kaphatóak, amelyek a szenzortechnológiának köszönhetően érintés nélküli vízhasználatot tesznek lehetővé! Ha szeretné biztonságban tudni a családját az influenza szezon közepén is, a csapcsere egy ilyen modern csapteleppel tökéletes megoldást nyújthat!

Rossz minőség

Új csaptelep, de milyet vásároljunk? Érdemes ilyenkor a pénztárcába nyúlnunk, mivel a magasabb árú, és nehezebb darabok azok, amelyek megfelelő minőségű alapanyagokból készülnek, és amelyek belső kiképzése is lehetővé teszi a hosszútávú használatot. A csaptelep csere elkerülhető, ha olyan márka mellett tesszük le a voksunkat, amely garanciát is vállal a termékére! Ha egy garanciával rendelkező csapteleppel akadna később probléma, akkor a csaptelep csere ilyen esetben a csaptelep gyártója által biztosított feltételekkel zajlik, amellyel természetesen Ön is jól jár anyagilag! Mi biztosítjuk a csaptelep szerelés munkálataihoz a szakértelmet-és kérdés esetén segítünk tapasztalatainkkal a csaptelep csere folyamán a megfelelő darab kiválasztásában, a márkát, a megjelenést is illetően 

csaptelep szerelés ár
A csaptelep cseréje elengedhetetlen ha nem megfelelően működik-különben a potenciális vízkár lehetőségét kockáztatjuk!

Milyen gondot okozhat még a kései csapcsere?
Teljesen mindegy, hogy végül mi miatt döntünk egy csaptelep csere mellett, nem csak az új termék esetében érdemes az igazán minőségi darabokban gondolkodnunk, de a cserét végző szakember kiválasztása során sem árt körültekintőnek lennünk. Csapcsere esetén mindenképpen egy nívósabb darab kiválasztását tűzzünk ki célul, ugyanis számos olyan gyanúsan olcsó termék van a piacon, amelyek még csak az alapvető követelményeknek sem felelnek meg. Ilyenkor érdemes lehet az új terméket gondosan kiválasztanunk annak érdekében, hogy sokáig gondtalanul használhassuk, és egy igazán időtálló darab kerülhessen beépítésre. Különösen igaz ez a nagyobb igénybevételnek kitett helyiségekben, ahol bölcsebb egy jobb minőségű csaptelepben gondolkodni, ha el akarjuk kerülni a gyakori csapcserét.

Ne feledje: a kései csapcsere nemcsak a csaptelep költségét rejtheti magában, de a csöpögések miatt tönkrement fürdőszobai bútorok, a felázott falak helyrehozatalát is, a szomszédoknak okozta vízkárokról nem is beszélve! Spórolja meg magának a bosszúságot a csapcsere során: válasszon minőségi, garanciát is nyújtó csaptelepet! A csaptelep szerelés munkálatai során mindig figyelembe vesszük az adott helyiség vízfelvételi igényeit, hogy hányan használják az csaptelepet naponta, így biztos, hogy egy hosszútávon is biztonságosan üzemelő darab kerül az otthonába! 

Miért bízzuk inkább szakértői kezekre a csaptelep szerelés és csapcsere folyamatát?


A csapcsere habár elsőre nem bizonyul egy komoly kihívásnak otthonunkban, sok esetben feladják a leckét még a legrutinosabb ezermestereknek is. A csaptelep szerelés nem pusztán a régi csap leszerelését és az új beszerelését takarja, hanem komolyabb szakmai rálátást is igényelhet.

Alacsony a víznyomás a lakásban?

A csapcsere folyamán sokszor szembesülünk azzal a problémával, hogy a pl. a konyha távolabb helyezkedik el a melegvíz-ellátástól. Ilyenkor gyakran egy kisebb bojlert vagy egy -természetesen- energiatakarékos átfolyós vízmelegítőt is érdemes elhelyezni a mosogató alá. Ilyen eszközök azonban csakis alacsony nyomású rendszerre optimalizált csaptelephez alkalmazhatóak - ezen az egyszerű példán keresztül láthatjuk, hogy a csapcsere egy komplex munkafolyamat, amelyet érdemes szakértő kezekre bízni!

Így tehát, a csaptelep csere akár otthon egyedül is megoldható, de a biztonság és a hosszú távú élettartam érdekében, bölcsebb egy szakembert megbízni a csap szerelés folyamatával. Elég egy rosszul felszerelt csaptelep ahhoz, hogy a későbbiekben számos bosszúsággal szembesüljünk. Ha meghibásodott a csaptelepünk, akkor ne halogassuk sokáig a dolgot, ugyanis egy csöpögő csap nagyon hamar felpörgetheti a vízszámlánkat, és akár napi több tíz liter víz is elfolyhat!

csaptelep csere meghibásodás esetén
Egy ideje csöpög már a csap? Ne kockáztasson! Gyors csapcsere és csap szerelés a legkiválóbb szakemberek bevonásával!

A csaptelep cseréje nem játék! A csaptelep szerelés közben nagyon könnyen eltörhet a csap, vagy találkozhatunk olyan nem várt akadályokkal, amelyek nagyban megnehezítik a munkát. Így tehát aki nem biztos a dolgában, vagy nem szeretne egy ideje korán bekövetkezett meghibásodással számolni, az mindig kérje ki egy szakember segítségét!

Ha a gyors és problémamentes csapcsere a cél, akkor bízza magát vízszerelő csapatunkra!


A csap szerelés- és csere folyamatát nem csak kedvező áron végezzük el otthonában, de a lehető leggyorsabban is! Pontosan jól tudjuk, hogy egy nem működő csap a komfortérzetünket is befolyásolhatja, hiszen nem tudunk hol kezet mosni, vagy csak lehetetlenné válnak olyan alapvető dolgok, mint a mosogatás vagy a mosás. Ne késlekedjen felvenni velünk a kapcsolatot, ha bármiféle problémát észlel a csaptelepek körül, vagy csak a régi csaptelepét szeretné egy korszerűbb darabra cserélni! Ha a lehető legrövidebb időn belül szeretné ezeket a problémákat megoldani, akkor akár már ma kiszállunk otthonába, mindezt a legprofibb eszközökkel és csapattal a hátunk mögött!

Túl sok időt venne el a csaptelep cseréje? Nincsenek meg otthon a megfelelő szerszámok a csap szerelés különféle lépéseihez? Keressen minket bizalommal! Ha Dénesépítőipari Kft., akkor villámgyors csaptelep szerelés és javítás!

+36 70 672 0299

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása