Gyors csapcsere, profi eszközökkel

2020. december 18.
126
0
csaptelep csere profi eszközökkel

Habár napjainkban már könnyedén beszerezhetünk jó minőségű és hosszú élettartamú fürdőszobai illetve konyhai kiegészítőket, olykor előfordulhat, hogy valamilyen oknál fogva mégis le kell cserélnünk a meglévő csaptelepünket. Ha csaptelep csere vagy csap szerelés a cél, akkor keresve sem találhatna jobb helyet, mint a Dénesépítőipari Kft., profi vízvezeték szerelő csapata!

FIX áron dolgozunk Önnek kedvezve:

Csapcsere 20-25.000 Ft+ÁFA

Minden felszerelést viszünk magunkkal és rendet rakunk a szerelés után! Pótlást is tudunk biztosítani: kollégáink amellett, hogy segítenek Önnek az új berendezés kiválasztásában, be is szerzik és szakszerűen fel is szerelik otthonában. A régi berendezés speciális lerakóhelyre szállítását is elvégezzük. Önnek semmire nincs gondja!

Hívjon minket bizalommal:
+36 70 672 0299

1 órán belül megérkezünk Önhöz Budapest, Pest és Fejér megye területén!

Milyen esetekben lehet szükség a csaptelep cseréjére?


Meghibásodás

Csapot többféle okból is cserélhetünk. Egy új konyhai vagy fürdőszobai csaptelep cseréje általában akkor következik be, ha a régi meghibásodott, nem zár jól, elöregedett vagy szivárog. Amikor a meglévő csaptelepünkkel valami probléma lép fel, akkor általában a csaptelep cseréje mellett érdemes döntenünk, hiszen olykor a már meglévő csap javítása nem gazdaságos.

Felújítás

Azonban egy csaptelep csere hátterében nem mindig csak meghibásodás állhat, hanem egy egyszerű stílus váltás is. A csaptelep cseréje során, sok esetben csak egy design váltásról, vagy korszerűsítésről van szó, amikor megunjuk a régi, ámde működő csapokat. Ilyen lehet egy fürdőszoba vagy konyha felújítása is, ahol egy modernebb és praktikusabb kivitelre cseréljük a már meglévő csapokat, vagy egy újonnan épülő ház belső kinézetének megálmodása is, ahol új csaptelepeket vásárolunk.

Rossz minőség

Új csaptelep, de milyet? Teljesen mindegy, hogy végül mi miatt döntünk egy csaptelep csere mellett, nem csak az új termék esetében érdemes az igazán minőségi darabokban gondolkodnunk, de a cserét végző szakember kiválasztása során sem árt körültekintőnek lennünk. Csapcsere esetén mindenképpen egy nívósabb darab kiválasztását tűzzünk ki célul, ugyanis számos olyan gyanúsan olcsó termék van a piacon, amelyek még csak az alapvető követelményeknek sem felelnek meg. Ilyenkor érdemes lehet az új terméket gondosan kiválasztanunk annak érdekében, hogy sokáig gondtalanul használhassuk, és egy igazán időtálló darab kerülhessen beépítésre. Különösen igaz ez a nagyobb igénybevételnek kitett helyiségekben, ahol bölcsebb egy jobb minőségű csaptelepben gondolkodni, ha el akarjuk kerülni a gyakori csapcserét.

Miért bízzuk inkább szakértői kezekre a csaptelep szerelés és csapcsere folyamatát?


A csapcsere habár elsőre nem bizonyul egy komoly kihívásnak otthonunkban, sok esetben feladják a leckét még a legrutinosabb ezermestereknek is. A csaptelep szerelés nem pusztán a régi csap leszerelését és az új beszerelését takarja, hanem komolyabb szakmai rálátást is igényelhet. Így tehát, a csaptelep csere akár otthon egyedül is megoldható, de a biztonság és a hosszú távú élettartam érdekében, bölcsebb egy szakembert megbízni a csap szerelés folyamatával. Elég egy rosszul felszerelt csaptelep ahhoz, hogy a későbbiekben számos bosszúsággal szembesüljünk. Ha meghibásodott a csaptelepünk, akkor ne halogassuk sokáig a dolgot, ugyanis egy csöpögő csap nagyon hamar felpörgetheti a vízszámlánkat, és akár napi több tíz liter víz is elfolyhat!

csaptelep csere meghibásodás esetén
Egy ideje csöpög már a csap? Ne kockáztasson! Gyors csapcsere és csap szerelés a legkiválóbb szakemberek bevonásával!

A csaptelep cseréje nem játék! A csaptelep szerelés közben nagyon könnyen eltörhet a csap, vagy találkozhatunk olyan nem várt akadályokkal, amelyek nagyban megnehezítik a munkát. Így tehát aki nem biztos a dolgában, vagy nem szeretne egy ideje korán bekövetkezett meghibásodással számolni, az mindig kérje ki egy szakember segítségét!

Ha a gyors és problémamentes csapcsere a cél, akkor bízza magát vízszerelő csapatunkra!


A csap szerelés- és csere folyamatát nem csak kedvező áron végezzük el otthonában, de a lehető leggyorsabban is! Pontosan jól tudjuk, hogy egy nem működő csap a komfortérzetünket is befolyásolhatja, hiszen nem tudunk hol kezet mosni, vagy csak lehetetlenné válnak olyan alapvető dolgok, mint a mosogatás vagy a mosás. Ne késlekedjen felvenni velünk a kapcsolatot, ha bármiféle problémát észlel a csaptelepek körül, vagy csak a régi csaptelepét szeretné egy korszerűbb darabra cserélni! Ha a lehető legrövidebb időn belül szeretné ezeket a problémákat megoldani, akkor akár már ma kiszállunk otthonába, mindezt a legprofibb eszközökkel és csapattal a hátunk mögött!

Túl sok időt venne el a csaptelep cseréje? Nincsenek meg otthon a megfelelő szerszámok a csap szerelés különféle lépéseihez? Keressen minket bizalommal! Ha Dénesépítőipari Kft., akkor villámgyors csaptelep szerelés és javítás!

+36 70 672 0299

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!