Mennyibe kerül egy fürdőszoba felújítás?

2021. március 16.
5197
a fürdőszoba felújítás ár Önnek kedvez csapatunkkal

A fürdőszoba minden lakásban az a hely, ahol habár egy kis időre is, de elvonulhatunk a külvilág zajától és végre nyugalomra lelhetünk. Egy fürdőszoba átalakítás valamennyi lakástulajdonos legrégebben dédelgetett álmai közé tartozik, különösen akkor, ha nem csak a saját ízlésünk megvalósítására, de a hosszútávú élettartamra is igényünk van. Családi ház vagy panel fürdőszoba felújítás a cél? Velünk megéri belevágni!

Fürdőszoba átalakítás csakis profi szakemberek bevonásával!


Teljesen mindegy, hogy egy családi ház vagy panel fürdőszoba felújítás előtt állunk, vagy csak nemrégiben vettük át egy felújítandó lakás kulcsát, a fürdőszoba korszerűsítésén nem érdemes spórolni. Egy jól megválasztott szakemberrel és minőségi anyagok beépítésével igen hosszú időre elfelejthetjük majd egy újabb fürdőszoba átalakítás gondját. Ha használt ingatlan vásárlásáról van szó, akkor még azelőtt érdemes elvégezni a fürdőszoba átalakítás folyamatait, mielőtt beköltöznénk a lakásba. Sokan teljesen érthető okokból vonakodnak egy fürdőszoba felújítástól, hiszen a munkálatok alatt a fürdőszoba szinte teljesen használhatatlanná válhat. Ez pedig igen nagy fejtörést okozhat abban az esetben, ha nincs még egy pót fürdőszobánk, vagy egybe van építve a toilet a fürdővel. Éppen ezért, nem csak egy panel fürdőszoba felújítás, de egy nagyobb családi ház fürdőjének felújítása során is kiemelkedően fontos szempont a gyorsaság

Szeretné, ha fürdőszobája a lehető leghamarabb készülne el? Akkor nyugodtan bízza magát a Dénes Építőipari Kft. profi vízvezeték szerelő csapatára! Szakértő gárdánk minden tagja magasan képzett és sok évtizedes múlttal a háta mögött kezd neki bármilyen előtte álló feladatnak. Ezáltal csapatunk tagjai nem csak gyorsan, de hatékonyan képesek együtt dolgozni. Ha felújításon gondolkozik, azonban vonakodik az elkezdést illetően, akkor biztosíthatjuk, hogy kollégáink precízen és gyorsan végeznek majd otthonában, így biztosítva az Ön és családja számára a lehető legkevesebb fennakadást.

Nemcsak precízek és gyorsak vagyunk, de korrekt áron is dolgozunk! 
Kérdezzen minket telefonon!

+36 70 672 0299

Ha Dénes Építőipari Kft., akkor megfizethető fürdőszoba felújítás ár!


Egy fürdő felújítás egy kiváló szakértő gárda nélkül, aligha valósulhatna meg. És hogy mennyibe kerül egy családi ház vagy panel fürdőszoba felújítás? A komplett fürdőszoba felújítás ár számos tényezőtől függ, így egy egységes árlistát aligha találhatnánk meg. 

kedvező és korrekt fürdőszoba felújitás ár a Dénes Építőipari Kft. csapatától
Panel fürdőszoba felújítás vagy egy nagyobb családi ház fürdőjének felújítása a cél? Találja meg velünk számításait a legjobb fürdőszoba felújítás ár kíséretével!

A komplett fürdőszoba felújítás ár nagyban függ a felhasznált alapanyagok milyenségétől, minőségétől és mennyiségétől, illetve a projekt nagyságától. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy minél olcsóbban szeretnék megúszni az ilyesfajta felújítási munkálatokat, és relatíve kevés összeget fordítanak a felhasználandó alapanyagok minőségére. Fürdőszobát jó esetben azonban egyszer újíttat fel az ember, így az igazán hosszútávú eredmény érdekében, nem árt a minőségi alapanyagokban gondolkodnunk. A Dénes Építőipari Kft-nél, csakis kiváló minőségű vízvezetékek, csövek, szaniterek, csaptelepek stb. kerülnek beépítésre az Ön fürdőszobájába.  Cégüknél, a költséges kiadások helyett, igen kedvező komplett fürdőszoba felújítás ár kíséretével váltjuk valóra álmai elképzeléseit, ami egyben garanciát is jelent az időtálló minőségre!

Fürdőszoba felújítás 50%-os állami támogatással?! Ragadja meg a lehetőséget!


Az otthonfelújítási támogatás segítségével, a legalább egy gyermeket nevelő vagy váró családok egy szuper lehetőséget kapnak a már meglévő otthonuk korszerűsítésére. Ha megfelelünk a támogatásban leírt kritériumoknak, akkor a fürdőszoba felújításra költött költségeinknek a felét, de maximum 3 millió forintot kaphatunk, vissza nem térítendő állami támogatás formájában. Fontos megemlíteni, hogy a felújításra költött összeget (anyagköltségek és munkadíjak is) minden esetben számlával kell igazolni és szerződést kell kötni a választott szakemberekkel. Cégüknél, minden esetben egy nagyon részletes számlát biztosítunk Önnek, amely tartalmazza majd a támogatás igénybevételéhez szükséges összes információt.

Ha eddig csak álmodozott fürdőszobája felújításáról, akkor most itt a remek lehetőség megvalósítani azt, hiszen minden család csak egyszer élhet a lehetőséggel! Miben állhatunk rendelkezésére?

Régi vízvezetékek cseréje

Még a legnagyobb becsben tartott fürdőszoba is fokozatosan használódik el az évek elteltével, nem csak kívülről, de belülről is ugyanúgy. A vízvezetékek állapotáról sokan megfelejtkeznek, hiszen a szem számára láthatatlanok, azonban rengeteg lakásban még mindig az eredeti állapotukban díszelegnek. Nagy ráfizetés lenne azonban egy gyönyörű új fürdőszobát kialakítani a régi, elöregedett vízvezetékekre alapozva. Miután eltávolításra került a régi vakolat, akkor válnak csak láthatóvá a vízvezetékek, amelyeket mindenképpen érdemes lecserélni, ha már egy komplett fürdőszoba felújításról van szó. A régi csövek idővel elkorrodálnak, és a folyamatos használatból eredően elrepedhetnek, kilyukadhatnak vagy a forrasztásnál megtörhetnek. 

De nem csak ilyenkor válhat szükségessé a vízvezetékek cseréje, hanem akkor is, ha az új fürdőszobában máshová kerül majd a fürdőkád, a vizesblokk stb. A vízvezeték csere árát a felhasznált alapanyagok mennyisége és minősége, illetve a feladat bonyolultsága adja meg, de szakembertől függően egy néhány tízezer forintos kiadásról beszélhetünk.

fürdőszoba átalakítás profi csapattal, megfizethető fürdőszoba felújítás ár kíséretével
A fürdőszoba az egyik legfontosabb hely a lakók számára. Ha Dénes Építőipari Kft., akkor megfizethető fürdőszoba felújítás ár!

Fürdőszoba burkolatok

A fürdőszoba falak újraburkolása és a régi járólapok cseréje teszik ki a komplett fürdőszoba felújítás ár legjelentősebb részét. A fürdőszoba csempe általában nem ér fel a plafonig, így a szabadon nyitva maradó részt ilyenkor újra kell festeni. A régi burkolatok eltávolításánál vagy újrarakásánál természetesen dönthetünk úgy, hogy mi magunk végezzük, azonban a törmelék elszállításáról, a burkolás előtt az egyenetlen falak korrigálásáról és az aljzat kiegyenlítésről is gondoskodnunk kell. Ami a fal- és padlóburkolatok árát illeti, a lehetőségek tárháza szinte végtelen, így a 2500-3000 Ft/m2 ártól egészen a több tízezer forintos tételekig válogathatunk. Ezen felül pedig a további anyagok (fuga stb.) megvásárlásával is kalkulálnunk kell.

Szerelvények cseréje

Ahhoz, hogy fürdőszobánk sokkal praktikusabb és komfortosabb legyen, a különféle szerelvények cseréjének is elérkezhet az ideje. Egy komplett felújítás tehát általában átfogóan érinti a fürdőt, így a régi elavult fürdőkád cseréjétől kezdve egészen a csapok és a mosógép cseréjéig is kiterjedhet. A régi vízkiállásokat is módosítani kell abban az esetben, ha az újdonsült fürdőszobákban máshová kívánjuk tenni a fürdőkádat, vagy csak a mosógépet. A fürdőszoba kinézete alapvető részét képezi a lakás teljes összharmóniájának. Egy csap- és mosdócsere hátterében például nem csak az állhat, hogy tönkrement az előző. Manapság már egyre többen döntenek úgy, hogy szimplán esztétikai megfontolásból, de lecserélik a már meglévő szerelvényeiket, vagy a kád helyett zuhanyzóval teszik praktikusabbá mindennapjaikat. 

A fürdőszoba átalakítás legyen teljes! Ha egyszerűen csak meguntuk az előző designt és stílust szeretnénk váltani, akkor cégüknél, a szerelvények cseréje során csakis minőségi és nívós anyagokkal tesszük szebbé fürdőszobáját, mindezt a lehető legkedvezőbb árakon!

Kérje átfogó ajánlatunkat most! 
Nálunk megbízható szakemberek, korrekt árak várják!

+36 70 672 0299

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!