Mosogatógép bekötése profi segítséggel

2021. február 23.
2382
mosogatógép bekötése profi segítséggel

Egy mosogatógép már olyannyira az életünk részévé vált, hogy szinte egyik modern háztartásból sem hiányozhat. Ahhoz azonban, hogy hosszú távon is kifizetődő legyen számunkra, az kell, hogy a mosogatógép bekötés profi módon valósuljon meg - ez ugyanis mindennek az alapja. Cégünk választásával ez könnyedén megvalósulhat, hiszen új vizes berendezések, háztartási készülékek beszerelésében, beüzemelésében is számíthat majd ránk.

Elakadt a mosogatógép beszerelése során? Azonnal a helyszínre sietünk!

+36 70 672 0299

Állandó vitatéma: mosogatógép vagy kézi mosogatás?


Amíg korábban minden egyes edényt, poharat és evőeszközt is saját magunknak kellett elmosogatni, addig ma már egy mosogatógép az összes ilyesfajta terhet leveszi a vállunkról. A mosogatógépek ma már szinte minden háztartásban megtalálhatóak, és szerves részét képzik a modern konyháknak. A mosogatógép forgalmazásával foglalkozó cégek piacán körbe nézve, elsőre hatalmas kínálat tárul elénk: egy új mosogatógép kiválasztása során nem csak annak márkájáról, típusáról és méretéről, de egyéb extra funkcióiról is szabadon dönthetünk.

Vannak, akik még mindig úgy gondolják, hogy a mosogatógép felesleges pénzkidobás, hiszen nagyon sokat fogyaszt. Erre a legmodernebb berendezések azonban már elég erősen rácáfolnak. Amíg egy hagyományos kézi mosogatás során akár 30-40 liter víz is elfolyhat a lefolyóban, addig egy mosogató programhoz általában ennek a fele is elég lesz. A másik tévhit a berendezésekkel kapcsolatban, hogy nem lesznek maradéktalanul tiszták az edények. Egyrészt a mosogatógépekben már olyan vízsugarak vannak beépítve, amik pillanatok alatt távolítják el még a legmakacsabb étel lerakódásokat is, másrészt a mosogatáshoz használt vizet olyan forróra tudják melegíteni, amit a kezünk el sem bírna. Az ilyen háztartási berendezésekkel tehát nemcsak időt, de vizet- és energiát is megtakaríthatunk, így előtérbe kerülhet a fenntarthatóság fogalma is.

Sokan azt gondolnák, hogy a megfelelő készülék kiválasztásával le is tudták a projektet, azonban a mosogatógép bekötése is megköveteli a pontos és precíz tervezést és munkavégzést. A kiválasztás során nemcsak azt kell végig gondolnunk, hogy hány főre és milyen használati gyakoriságra keresünk ideális jelöltet, hanem azt is, hogy a mosogatógép beszerelése hogyan fog majd megvalósulni a kiválasztott helyre.

Mikor válhat szükségessé egy új mosogatógép beszerelése?


Az alábbi esetekben érdemes egy megbízható szakember segítségéhez folyamodni, ha profi mosogatógép bekötés a cél:

  • most vásároltuk meg életünk első berendezését, és biztosra akarunk menni,
  • ha ugyan rendelkezünk már ilyen készülékkel, de tönkrement az előző, vagy korszerűsítés miatt egy jóval modernebb verzióra pályázunk,
  • lakásfelújítás/átalakítás zajlik nálunk éppen, ami egyet jelent azzal is, hogy teljesen át lesz rendezve például a konyha, és a vizes csatlakozások egészen új más helyre kerülnek át,
  • még csak most építkezünk és mindenképpen egy mosogatógéppel szeretnénk élhetőbbé tenni mindennapjainkat.

Mosogatógép bekötése
Mosogatógép bekötése csapra? Velünk szakszerűen valósulhat meg

Miért éri meg, ha kifejezetten vízvezeték szerelő végzi a mosogatógép bekötés folyamatát?


A mosogatógép bekötése csapra csak úgy valósulhat meg, ha van a közelben megfelelő kiállás, amelyen keresztül megtörténhet a vízbevezetés és vízelvezetés. Ez pedig lakásfelújítás során különösen problémássá válhat. Érdemes kiemelnünk, hogy cégünknél nemcsak a mosogatógép bekötése terén számíthat majd ránk, de új vízhálózat, szennyvízhálózat rendszer kiépítésében is. Ezáltal pedig meg is lett válaszolva a kérdés, hogy vajon miért jó, ha a mosogatógép beszerelése egy olyan szakember kezében összpontosul, akinek vízvezeték-szerelő a hivatása? Nálunk a mosogatógép bekötése mindig az alapos tervezéssel indul meg.

A másik központi a kérdés a megfelelő berendezés kiválasztása. Enélkül ugyanis hiába valósul meg a mosogatógép beépítése profi módon. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy belefutnak egy gyanúsan olcsó ajánlatba, vagy kellő rutin hiányában olyan eszközt vásárolnak meg, ami nem felel majd meg az elvárasaiknak. Ami még rosszabb, hogy nem fér majd be például a konyhapult alá. Cégünknél nemcsak a mosogatógép bekötés során számíthat ránk, de a megfelelő berendezés kiválasztásában is, hiszen kellő rálátásunk van erre is.  

Mi mindenre kell odafigyelnünk a mosogatógép bekötése során?


Amennyiben már sikerült döntésre jutnunk azzal kapcsolatban, hogy milyen készüléket szeretnénk megvásárolni, el kell dönteni, hogy hova fog kerülni a mosogatógép. 

  1. Az első és legfontosabb lépés a mosogatógép beépítése előtt, hogy kitaláljuk azt, hogy a méretei alapján a készülék el fog-e férni a kijelölt helyen. A legkacifántosabb dolga azoknak van, akik már egy meglévő konyhabútorba szeretnék beépíteni a mosogatógépet. Ilyenkor kiemelkedően fontos a pontos méretezés, hiszen ha túl nagy lesz a berendezés, akkor semmi mást nem tudunk csinálni, csak visszavinni a boltba, vagy maximum kiiktatni egy szekrényrészt. Nem árt tehát pontos rajzzal, tervezéssel elindulni vásárolni.
  2. Ha ezt a pontot sikeresen kipipáltuk, akkor biztosítani kell, hogy a mosogatógép közvetlen közelében legyen majd egy konnektor is, amire rá tudjuk csatlakoztatni az eszközt. Új lakás esetében ez a feladat is egyszerűbbnek tűnik, hiszen oda helyezünk el villamos csatlakozást, ahová csak szeretnénk.
  3. Ha sikerült megfelelő áramforrást találni erre a feladatra, akkor pedig meg kell nézni, hogy található-e közelben egy vízbevezetés, illetve egy víz kivezetés is, mely utóbbin keresztül a készülékből távozó szennyvizet, biztonságosan kivezetheti majd a gép. Így tehát, megfelelő kiállásokkal kell rendelkeznünk a vízvételezéshez, és annak elvezetéséhez is. Így tehát, megfelelő kiállásokkal kell rendelkeznünk a vízvételezéshez, és annak elvezetéséhez is. A mosogatógép bekötése csapra mindennek az alapja, hiszen e nélkül nem fogjuk tudni használni a berendezést. Érdemes megfelelő szerszámokkal rendelkezni a csatlakozások beszereléséhez, illetve a szifon külön fejezetet érdemel, mivel a meglévőnek nem biztos, hogy megfelelő lesz az elágazása. 
  4. Ha ez mind megvan, és minden feltétel adott a mosogatógép bekötés folyamatához, akkor kezdődhet meg a mosogatógép beépítése. Ideális esetben egy mosogatógép bekötése kb. 2-3 órát vesz igénybe, ha azonban szakember segítségéhez folyamadunk, ez az időtávlat jelentősen lerövidül. Ma már számtalan video található fent az interneten, amelyek mind-mind azt sugallják, hogy minek ide szakember, ha a mosogatógép bekötése akár saját kezűleg is megoldható. Ha azonban ezen spórolunk, akkor később akár a többszörösét is visszafizethetjük javítgatások formájában. A mosogatógép bekötése csapra például rendszerint feladja a leckét azoknak, akik korábban még nem voltak jártasok az ilyesfajta munkálatokban.

Ha a fenti lépések bármelyikében bizonytalanok vagyunk, nem rendelkezünk elég szakmai rálátással a feladatra, vagy csak nincsenek meg a mosogatógép bekötés folyamatához szükséges szerszámaink, akkor bátran forduljunk szakember segítségéhez! Cégünk több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a vízvezeték szerelés terén, melybe a mosogatógép profi bekötése is beletartozik. Szakembereink tehát rutinosan mozognak a háztartási berendezések területén is, így ha nekik nyit majd ajtót, akkor biztos lehet benne, hogy jó kezekben lesz a készüléke! Mosogatógép bekötése csapra? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

mosogatógép bekötése villámgyorsan
Új készüléket vásárolna, de bizonytalan a beszerelést illetően? Mosogatógép beépítése a legjobb szakembereinkkel karöltve!

Milyen további előnyökkel járhat, ha szakemberre bízzuk a mosogatógép bekötés folyamatát?


  • Nincs cipekedés
    Aki valaha is rendelt már házhoz bármit, annak ismerős lehet a következő történet: a futár házhoz szállítja a megvásárolt terméket/termékeket, majd az ajtóban leteszi azt, és angolosan távozik a következő címre. Habár a házba cipelést még valahogy meg is tudjuk oldani, a mosogatógép beépítése során is mozgatni, emelgetni kell a készüléket. A mosogatógép súlya már önmagában is feladhatja a leckét, így nem érdemes megkockáztatni, hogy a vadiúj mosogatógép már az első mozgatásnál megsérüljön, vagy akár behorpadjon. Szakembereink jelenlétében a berendezések teljes biztonságban lehetnek, hiszen ők gondoskodnak majd a megfelelő mozgatásról, beszerelésről – megkímélve ezzel ügyfeleink derekát is.
  • Garancia az elvégzett munkára
    A mosogatógép beszerelése szakember segítségével egyfajta garanciát is ad. Ha ezt mégis házilag végezzük el, akkor egy esetleges meghibásodás esetén könnyen magunkra maradhatunk a problémánkkal, ha kiderül, hogy mi okoztuk a galibát.  Gyakori probléma, hogy a legtöbb ember önállóan próbál nekivágni bármilyen műszaki feladatnak, még akkor is, ha egyáltalán nem ért hozzá. Például egyedül üzemeli be az új szárítógépet, javítgatja a garázsban az autóját, vagy a mosogatógép beépítése is az ő teendő listáján fog szerepelni. Természetesen nincs ebben semmi kivetnivaló, ha nem először találkozunk a feladattal, vagy valamilyen szerelői múlttal rendelkezünk. Ez az arány azonban általában elenyésző százalék, ahhoz képest, hogy a legtöbben a megfelelő szaktudás és szerszámok nélkül indulnak neki a szerelésnek. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a helytelen mosogatógép bekötés a garancia elvesztésével járhat. Vannak olyan esetek, amikor a garanciához elvárás, hogy a berendezést a márkaszerviz szakemberei vagy hivatásos vízvezeték-szerelő építsék be - ezt minden esetben a készülék gyártója határozza meg, így érdemes tájékozódni a vásárlás során. Cégünknél biztosíthatjuk róla, hogy a mosogatógép bekötése a lehető legmegbízhatóbb formában valósulhat meg.
  • Nincs fennakadás a mosogatógép beépítése során
    Nincs is annál kellemetlenebb, mikor a mosogatógép beszerelése közben jövünk rá arra, hogy túl rövid a vezeték, hiányzik valamilyen alkatrész, vagy csak elszámítottuk a méreteket. Mivel mindegyik háztartási készülék egy kicsit más jellegű, így valóban elég sok mindenhez kell értenie annak, aki az összes eszköz beszerelését egyedül szeretné elvégezni. Megeshet, hogy csak a mosogatógép bekötése során döbbenünk rá arra, hogy ez a feladat bizony nehezebb, mint vártuk. Például elnéztük a méretezést, rossz helyen van a vízbevezetés/vízkivezetés, vagy mégse sikerül a csatlakozásokat beszerelni.  De a beüzemelés során is számos nem várt nehézség, probléma merülhet fel, ami további fejtörést okozhat az ügyfeleknek. A félig-meddig bekötött, üresen álló készülék látványa pedig csak tovább borzolhatja a kedélyeket. Ezek a problémák egy szakember jelenlétében fel sem merülhetnek. Cégünk szakemberei kellő tapasztalattal rendelkeznek a mosogatógép bekötés során, így rutinosan végzik el a rájuk kiszabott feladatokat. Ezen felül pedig minden olyan eszköz, szerszám, felszerelés nálunk lesz majd, amire csak szükség lehet a mosogatógép beszerelése során.
  • Nem marad magára a mosogatógép bekötése után sem
    A feladat még közel sem ér véget azzal, hogy megtörtént a mosogatógép bekötése, hiszen a beüzemelésről is gondoskodnunk kell. Minden elektronikai berendezéshez kapunk felhasználási útmutatót, melyet alaposan át kell tanulmányoznunk a szakszerű használathoz. Ez a tájékoztató tartalmazni fogja a használati utasítást és a szerelési tervet is. Utóbbi lesz az, amivel ügyfeleinknek nem kell foglalkoznia, hiszen szakembereink gondoskodnak erről a lépésről. Jó, ha tudjuk azonban, hogy amennyiben cégünk mosogatógép bekötés szolgáltatását választjuk, nem kell a használati utasítással sem bajlódnunk, hiszen szakembereink igény szerint a teljes beüzemelésben is segítségünkre lesznek majd. A használati utasítás elsőre bonyolultnak tűnhet, főleg akkor, ha eddig csak kézi mosogatási módszerekkel varázsoltuk tisztára az edényeket. A rengeteg funkció, mosogatási program és beállítási lehetőség megrémiszthet – ezekből pedig bizony nem fog szűkölködni egy mai modern berendezés. Nem beszélve arról, hogy a későbbi karbantartási lépéseket is érdemes megismernünk, illetve azt is, hogy mivel tudjuk majd ápolni a mosogatógépet. Tudta például, hogy az első mosogatás előtt a készüléket sóval is fel kell tölteni? Szakembereink a szakszerű mosogatógép bekötés mellett, ebben is a segítségére lehetnek.

És Önnek van már megfelelő szakembere erre a feladatra? Mosogatógép bekötése a lehető legprofibb módon!


A mosogatógép bekötése nagyban hozzájárul egy új modern konyha kialakításához, amely aztán majd minden szempontból élhetőbbé és praktikusabbá teszi a mindennapjainkat. Ha azt szeretnénk, hogy a mosogatógép bekötés, és ezzel együtt a konyha esetleges újragondolása ne rémálom legyen, hanem sokkal inkább egy vágyálom, akkor meg kell találunk ehhez a feladathoz a számunkra legmegfelelőbb szakembereket a mosogatógép bekötés folyamatához. Cégünk hosszú évtizedek óta foglalkozik vízvezeték-szereléssel kapcsolatos projektekkel, legyen az egy új vízhálózat kiépítése, egy csőtörés javítás, vagy csak egy mosogatógép bekötése csapra, így bármilyen projekt is lebegjen a szemünk előtt, a lehető legjobb tudásunkkal végezzük majd el azt!

Mosogatógép beépítése, mosogatógép bekötése a cél? Segíthetünk? Hívjon minket!

+36 70 672 0299

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása