Mosogatógép bekötése profi segítséggel

2021. február 23.
249
mosogatógép bekötése profi segítséggel

Amíg korábban minden egyes edényt, poharat és evőeszközt is saját magunknak kellett elmosogatni, addig ma már egy mosogatógép az összes ilyesfajta terhet leveszi a vállunkról. A mosogatógépek ma már szinte minden háztartásban megtalálhatóak, és szerves részét képzik a modern konyháknak. A mosogatógép forgalmazásával foglalkozó cégek piacán körbe nézve, elsőre hatalmas kínálat tárul elénk: egy új mosogatógép kiválasztása során nem csak annak márkájáról, típusáról és méretéről, de egyéb extra funkcióiról is szabadon dönthetünk. Sokan azt gondolnák, hogy a megfelelő készülék kiválasztásával le is tudták a projektet, azonban a mosogatógép bekötése is megköveteli a pontos és precíz tervezést és munkavégzést. 

A kiválasztás során nemcsak azt kell végig gondolnunk, hogy hány főre és milyen használati gyakoriságra keresünk ideális jelöltet, hanem azt is, hogy a mosogatógép beszerelése hogyan fog majd megvalósulni a kiválasztott helyre.

Segítségre lenne szüksége? Azonnal a helyszínre sietünk!

+36 70 672 0299

Mi mindenre kell odafigyelnünk a mosogatógép bekötése során?


Amennyiben már sikerült döntésre jutnunk azzal kapcsolatban, hogy milyen készüléket szeretnénk megvásárolni, el kell dönteni, hogy hova fog kerülni a mosogatógép. 

  1. Az első és legfontosabb lépés a mosogatógép beépítése előtt, hogy kitaláljuk azt, hogy a méretei alapján a készülék el fog-e férni a kijelölt helyen
  2. Ha ezt a pontot sikeresen kipipáltuk, akkor biztosítani kell, hogy a mosogatógép közvetlen közelében legyen majd egy konnektor is, amire rá tudjuk csatlakoztatni az eszközt. 
  3. Ha sikerült megfelelő áramforrást találni erre a feladatra, akkor pedig meg kell nézni, hogy található-e közelben egy vízbevezetés, illetve egy víz kivezetés is, mely utóbbin keresztül a készülékből távozó szennyvizet, biztonságosan kivezetheti majd a gép. Így tehát, megfelelő kiállásokkal kell rendelkeznünk a vízvételezéshez, és annak elvezetéséhez is. 
  4. Ha ez mind megvan, és minden feltétel adott a mosogatógép bekötés folyamatához, akkor kezdődhet meg a mosogatógép beépítése. Ideális esetben egy mosogatógép bekötése kb. 2-3 órát vesz igénybe, ha azonban szakember segítségéhez folyamadunk, ez az időtávlat jelentősen lerövidül. A mosogatógép bekötése csapra például rendszerint feladja a leckét azoknak, akik korábban még nem voltak jártasok az ilyesfajta munkálatokban.

mosogatógép bekötése villámgyorsan
Új készüléket vásárolna, de bizonytalan a beszerelést illetően? Mosogatógép beépítése a legjobb szakembereinkkel karöltve!

Ha a fenti lépések bármelyikében bizonytalanok vagyunk, nem rendelkezünk elég szakmai rálátással a feladatra, vagy csak nincsenek meg a mosogatógép bekötés folyamatához szükséges szerszámaink, akkor bátran forduljunk szakember segítségéhez!

Milyen további előnyökkel járhat, ha szakemberre bízzuk a mosogatógép bekötés folyamatát?


  • Garancia az elvégzett munkára: a mosogatógép beszerelése szakember segítségével egyfajta garanciát is ad. Ha ezt mégis házilag végezzük el, akkor egy esetleges meghibásodás esetén könnyen magunkra maradhatunk a problémánkkal, ha kiderül, hogy mi okoztuk a galibát. 
  • Nincs fennakadás a mosogatógép beépítése során: nincs is annál kellemetlenebb, mikor a mosogatógép beszerelése közben jövünk rá arra, hogy túl rövid a vezeték, hiányzik valamilyen alkatrész, vagy csak elszámítottuk a méreteket. A félig-meddig bekötött, üresen álló készülék látványa pedig csak tovább borzolhatja a kedélyeket. Ezek a problémák egy szakember jelenlétében fel sem merülhetnek.
  • Nem kell a használati utasítással sem bajlódnunk, hiszen szakembereink igény szerint a teljes beüzemelésben is segítségünkre lesznek majd.
  • Nincs cipekedés: a mosogatógép súlya már önmagában is feladhatja a leckét, így nem érdemes megkockáztatni, hogy a vadiúj mosogatógép már az első mozgatásnál megsérüljön, vagy akár behorpadjon.

És Önnek van már megfelelő szakembere erre a feladatra? Mosogatógép bekötése a lehető legprofibb módon!


Egy mosogatógép bekötése nagyban hozzájárul egy új modern konyha kialakításához, amely aztán majd minden szempontból élhetőbbé és praktikusabbá teszi a mindennapjainkat. Ha azt szeretnénk, hogy a mosogatógép bekötés, és ezzel együtt a konyha esetleges újragondolása ne rémálom legyen, hanem sokkal inkább egy vágyálom, akkor meg kell találunk ehhez a feladathoz a számunkra legmegfelelőbb szakembereket a mosogatógép bekötés folyamatához. Cégünk hosszú évtizedek óta foglalkozik vízvezetékszereléssel kapcsolatos projektekkel, legyen az egy új vízhálózat kiépítése, egy csőtörés javítás, vagy csak egy mosogatógép bekötése csapra, így bármilyen projekt is lebegjen a szemünk előtt, a lehető legjobb tudásunkkal végezzük majd el azt!

Segíthetünk? Hívjon minket!

+36 70 672 0299

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!