Új vízhálózat kiépítése, ne vegye félvállról!

2021. április 19.
1358
építsük ki együtt új vízhálózatát

Teljesen természetes érzés mindannyiunk számára, amikor megnyitjuk otthon a csapot és máris kristálytiszta víz csörgedezik kezeink között. A hétköznapok során gyakorlatilag a világ legtermészetesebb dolgaként tekintünk erre, azonban ha csak egy röpke órára is víz nélkül maradunk otthon, igen hamar meggyőződhetünk ennek ellenkezőjéről. Víz nélkül hirtelen nem tudunk főzni, mosni, locsolni vagy egyszerűen csak a legalapvetőbb higiéniai szükségleteinket kielégíteni. Azonban nem csak akkor lehet szükség a vízhálózat átvizsgálására és cseréjére, ha valamilyen fennakadás miatt akadozik a vízszolgáltatás, hanem számos más esetben is.

Megfizethető vízhálózat kiépítése ár után keresgél? A Dénes Építőipari Kft. csapatával csak jól járhat!

Kérjen ajánlatot telefonon:

+36 70 672 0299

Milyen esetekben lehet szükség a vízhálózat kiépítésére, cseréjére?


Új ház építése

Egy új ház építése az egyik legalapvetőbb példa a vízhálózat kiépítésének szükségességére. Ha építkezés előtt állunk, akkor a rengeteg teendő mellett, a vízhálózat kialakításáról is gondoskodnunk kell.  A tervezési időszak ebben az esetben kiemelt figyelmet érdemel, hiszen nagyon alaposan ki kell találni, hogy hol fussanak majd a csövek, milyen méretűek legyenek, és milyen anyagból épüljenek fel. Ez azért is lényeges szempont, hiszen a falak kialakítása során is gondolni kell majd a csövek jövőbeli helyére. Ebben az esetben például olyan mélységben kell kialakítani a leendő csövek helyét a falakban, amekkora vezetékeket kívánunk majd beépíteni. A tervezési fázis azonban itt még közel sem ér véget. További lényeges kérdés lehet, hogy az új lakók mekkora vízfogyasztással számolnak majd, így mennyi vizesblokk kialakítására lesz szükség. A szakembereknek azt is fel kell mérniük, hogy közmű beiktatására is szükség lesz-e és a szennyvíz-elvezetést is meg kell valahogy oldani.

vegye igénybe teljes körű szolgálatainkat
Komplex szolgáltatást biztosítunk: új fürdőszobája teljes kialakítását ránk bízhatja!

Régi vízhálózatok cseréje

Vízhálózat cseréjére kerülhet a sor abban az esetben, ha már régebb óta az adott ingatlanban lakunk és valamilyen probléma lép fel. Ilyen lehet egy hirtelen jött csőtörés, vagy egy visszatérő dugulás. Egy csőtörés esetén például már érdemes lehet új vízhálózat kiépítésén gondolkodni, hiszen az elöregedett csövek előbb- vagy utóbb, de nagy károkat okozhatnak majd otthonunkban. Másik gyakori eset, amikor egy használt lakást vásárolunk. Habár számos dologban szemfülesek lehetünk, akadhatnak azonban olyan részletek, amelyek a szem számára láthatatlanok maradnak. Ilyenek például a falban megbújó elöregedett vízvezetékek is. Ha szeretnénk alaposan meggyőződni ezek állapotáról, akkor egy megfelelő szakember megadhatja majd erre a választ. A Dénes Építőipari Kft. profi vízvezeték szerelő csapata a legmodernebb Rothenberg épületgépészeti eszközökkel méri fel a csövek állapotát. A cégünknél elvégzett csatorna kamerázás egyik legnagyobb előnye, hogy felesleges bontási munkálatok nélkül mérhetjük fel a csövek állapotát, lejtését stb., mindezt pillanatok leforgása alatt.

szakembereink megbízhatóak és igényes munkát végeznek
A legjobb vízhálózat kiépítése ár után érdeklődik? A személyre szabott árajánlatért, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

+36 70 672 0299

Átalakítások

Ha bővül a családunk és valamilyen átalakítást, nagyobbítást tervezünk otthonunkban, vagy egész egyszerűen csak a korábbi elrendezés már nem felel meg a számunkra, akkor szintén terítékre kerülhet egy új vízhálózat megtervezése és kialakítása. Ebben az esetben általában a korábbi vizes blokkok új helyre kerülnek, így ennek megfelelően a vízvezetékek futását és elhelyezkedését is teljesen újra kell tervezni. Felújításon, átalakításon gondolkodik, de nem szeretne egy vagyont költeni még erre is? Ha a legjobb vízhálózat kiépítése ár érdekli, akkor nálunk jó helyen jár!

Miért bízzuk magunkat szakértői kezekre?


Ahogy azt a fenti példákból is láthattunk, egy új vízvezeték kiépítését mindig nagyon komoly tervezési fázis előz meg. Nem csak a megfelelő tervezést kell megoldani a szakembereknek, de az alapanyagok kiválasztásáról és beszerzéséről is gondoskodni kell, a bekötési engedélyek és előírások betartásáról már említést sem téve. Az egyéni igények és a tervek bonyolultságától függően azonban nem mindig egyszerű megtalálni a megfelelő szakembert erre a feladatra.

Cégüknél nem csak új vízhálózat, de szennyvízhálózat rendszer kiépítését is vállaljuk, mind magán és mind ipari környezetben egyaránt. A csapatunkban dolgozó szakemberek több évtizedes szakmai múltra tekintenek vissza, így a jelenlegi vízcsövek állapotfelmérését, és az új vízhálózat kiépítését a megadott határidőn belül, profi módon végzik el otthonában. Egy új vízhálózat kiépítéséhez megfelelő eszközökre is szükség lesz, amelyeket cégünk biztosít az Ön számára, illetve a beépítendő anyagok kiválasztásáról és beszerzéséről is mi gondoskodunk. 

A vízhálózat kiépítése ár számos tényezőtől függhet, így pontos árajánlatot csakis egy előzetes helyszíni felmérés után tudunk adni. Ha Dénes Építőipari Kft., akkor megfizethető vízhálózat kiépítése ár! Ne késlekedjen velünk felvenni a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken!

+36 70 672 0299

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!