WC tartály szerelés

2021. június 18.
3132
Wc tartály szerelés és vízkőtelenítése

A fürdőszoba minden otthonban az egyik legtöbbet használt helyiség. Ha itt szembesülünk valamilyen problémával, akkor az nemcsak nagyon kellemetlen tud lenni, de akadályozhat minket alapvető szükségleteink kielégítésében is. A WC tartály szerelése az egyik leggyakrabban felkeresett vízszerelési szolgáltatás közé tartozik. Ha megbízható és gyors segítségre van szüksége otthonában, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot! WC tartály javítás a nap 24 órájában!

+36 70 672 0299

Milyen esetekben érdemes felkeresni minket?


  • Ha meghibásodott a jelenlegi WC tartály és javításra lenne szüksége,
  • Ha használt lakást vásárol, és úgy ítéli meg, hogy egy új WC tartály beszerelésére lesz szükség,
  • Ha felújít, és szívesen lecserélné a már meglévő WC tartályt egy minőségibb vagy éppen megbízhatóbb kivitelre,
  • Ha még csak most építkezik és új fürdőszobájába egy WC tartályra is szüksége lesz.

Mennyibe kerül a WC tartály szerelése?


Sokan, amikor felhívnak minket, akkor teljesen érthető okokból elsőként a WC tartály szerelés árak felől érdeklődnek. Erre a kérdésre azonban telefonban nem egyszerű választ adni, hiszen a WC tartály szerelés és javítás árak mindig az adott projektől függnek. A WC tartály javítás során nem mindegy például, hogy mi a probléma vele. Könnyen lehet, hogy csupán egy 5 perces javításról van szó, de az is lehet, hogy már annyi sebből vérzik a történet, hogy a WC tartály csere elengedhetetlen lesz. Éppen ezért, ha valaki egy konkrét WC szerelés árajánlatot szeretne a kezében tudni, akkor mindenképpen szükség lesz egy előzetes helyszíni felmérésre. 

Ne aggódjon azonban felhívni minket, ha problémája vagy bárminemű kérdése akadt, hiszen szakképzett kollégáink készségesen állnak a rendelkezésére. Sok esetben egy hozzátevőleges árat is tudnak kalkulálni már a helyszínre érkezés előtt is. Cégüknél minden esetben arra törekszünk, hogy olyan vízszerelési szolgáltatás árakat alakítsunk ki, amit az ügyfelek nyugodt szívvel meg tudnak maguknak engedni. Az általunk elvégzett WC tartály szerelés munkákra minden esetben garanciát vállalunk. Keressen minket bizalommal!

+36 70 672 0299

Megoldható házilag a WC tartály felszerelés vagy WC tartály javítás?


A legtöbb ingatlanban ma már falba épített WC tartályokkal találkozhatunk, hiszen mind élettartamukat, mind tartósságukat tekintve is remekül helyt állnak. Számos pozitív előnyük ellenére is előfordulhat azonban, hogy a WC tartály szerelés indokolttá válik, hiszen a WC tartályok is ugyanúgy meg tudnak hibásodni, akárcsak bármi más. Léteznek olyan egyszerűbb hibajelenségek, amiket akár otthon is könnyűszerrel orvosolhatunk, azonban a komolyabb problémák megoldásához már jobb szakembert hívni. Utóbbi nem csak azért fontos, mert nem feltétlenül ismerjük a WC szerelés minden csínját-bínját, de a későbbi használat és a hosszútávú élettartam szempontjából is előnyünkre válhat. 

WC szerelés profi eszközökkel - tömítés cseréje, vízkőtlenítése
Ha WC tartály szerelése a cél, akkor bátran forduljon szakképzett csapatunkhoz!

Sokan azt gondolják, hogy a WC tartály szerelés nem az ördögtől való, megoldják ők házilag is és minek ehhez egyből szerelőt hívni. A valóságban általában ezekből az esetekből kerülnek ki azok a kétségbeesett telefonhívások, amikor már valaki úgy keres fel minket, hogy úszik az egész fürdőszoba. Összességében elmondható, hogy a WC tartály szerelés egy igen komplex munkafolyamattá is kinőheti magát, így nem ajánlanánk, hogy bárki egyedül nekivágjon otthon. Amíg egy vízszerelő szakember évekig tanulja a mesterségét és kellő tapasztalatot szerez a témában ahhoz, hogy gyorsan és szakszerűen mérje fel az adott problémát, addig egy laikus sokszor csak a sötétben tapogatózik. Ha pedig nem értünk hozzá, akkor akár nagyobb kárt is okozhatunk ezzel, mintha hozzá sem nyúlnánk a WC-hez. Problémája akadt otthon és esedékessé válik egy WC tartály javítás vagy éppen WC tartály csere? Bízza ránk a szerelést!

Milyen tipikus hibák léphetnek fel a WC tartályoknál? 


Folyamatosan folyik a víz a WC csészébe

Ha arra leszünk figyelmesek, hogy a WC tartályból indokolatlanul szivárog, folyik le a víz a WC csészébe, akkor érdemes lehet közelebbről is megvizsgálni a dolgot. A lassan, de biztosan csordogáló víz nem csak a nyugalmunk megzavarása miatt lehet kellemetlen, de egy idő után már a vízszámlánkon is nyomot fog hagyni. Az ilyen esetekben feltétlenül szükség lehet a WC szerelés profi munkafolyamatára.

Ez a jelenség általában abban az esetben fordulhat elő, ha a töltő szelep valamilyen oknál fogva túltölt. Például szennyeződés került a tömítések közé, amely aztán akadályozza a megfelelő zárást. Mivel a WC tartályok úgy vannak kialakítva, hogy a felesleges víz a túlfolyón keresztül távozzon, a biztonsági leeresztő szelepen fog átbukni a víz, mely aztán láthatóvá válik számunkra a WC csészében. Ilyenkor szükségessé válhat a WC tartály tömítés cseréje is.

Nagyon nehezen tölt fel a WC tartály

Ez a WC tartállyal kapcsolatos meghibásodás, pont az ellentéte az imént olvasott problémának. Ebben az esetben nincs felesleges vízfolyás, viszont lassan feltöltő WC tartály már annál inkább. Ha azt tapasztaljuk tehát, hogy a WC használata után a tartály indokolatlanul lassan tölt vissza, akkor érdemes szakemberrel megnézetni.  Ilyenkor a WC öblítő szelep szerelése egyáltalán nem várhat, hacsak nincs meg a megfelelő ismeretünk és műszaki vénánk a WC szerelés folyamatához. Az ilyesfajta meghibásodást gyakran a töltőszelepben felgyűlt vízkő is okozhatja, melyet a WC tartály vízkőtelenítése is megoldhat. Előfordulhat azonban, hogy még ez sem fog segíteni a fennálló problémán, mert például a vízflexicsőben vagy éppen a sarokszelepben keletkezett dugulás. 

a WC tartály javítás vízszerelő csapatunknak nem akadály, de a wc öblítő szelep szerelése esetén is számíthat ránk
Nehezen tölt fel a WC tartály, vagy épp ellenkezőleg? Az ilyesfajta komplikációk nem várhatnak! Dénes Építőipari Kft., profi és gyors WC tartály szerelés!

Magától tölteni kezd a WC tartály

Tévedés azt gondolni, hogy ez a probléma csak akkor ütheti fel a fejét, ha elkopott a nyomógomb vagy véletlenül „beragadt”. Ha azt tapasztaljuk, hogy a WC tartály annak ellenére is úgy viselkedik, mint miután leöblítettük a WC-t, akkor egy újabb tipikus hibával találhatjuk magunkat szembe. Ebben az esetben is szükségessé válhat a WC szerelés, mivel vagy elvízkövesedett vagy teljes egészében elöregedett a leeresztő szelep alján található gumitömítés. Ha a leeresztő szelep indokolatlanul elengedi a vizet, akkor a WC tartály szerelése során megpróbálkozhatunk először a tömítés tisztításával is. Ha pedig ez sem vezet eredményre, akkor a gumi tömítések cseréjével nagy valószínűséggel orvosolhatjuk a WC tartály szakaszos töltésének problémáját. 

Mikor lehet indokolt a komplett WC tartály csere?


A WC tartály csere munkafolyamatára általában ritkán van szükség, hiszen a helyszínre kiérkező szakképzett kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy amíg van remény, megmentsék a jelenlegi WC tartályt. Ahhoz, hogy egy WC tartály csere valóban szükségessé váljon, valami olyan visszafordíthatatlan hibával kell szembesülni, ami már indokolttá teszi a cserét (pl. túl sok minden romlott el a tartályban). Az ilyen esetekben például fennáll annak az esélye, hogy a már meglévő WC tartályhoz nem lehet új alkatrészt kapni, ezért kézenfekvőbb a WC tartály javítás helyett egy komplett, új tartály beépítése. Ennek megállapításához szakembereink készségesen állnak majd rendelkezésére.

Ha mégis cserére lenne szükség, cégünknél ez is megoldható. Ebben az esetben munkatársaink a sérült WC tartály leszerelését, és az új WC tartály beszerzését és felszerelését is átvállalják Öntől. Cégünknél természetesen lehetőség van az Ön által vásárolt termékek beépítésére is.

Egy új WC tartály bekötése vagy már meglévő WC tartály szerelése a cél? Segítünk!


Ha a fenti problémák közül bármelyiket tapasztalja otthonában, vagy egész egyszerűen csak egy új WC tartály felszerelése a cél az újonnan megépülő otthonába, akkor jó helyen keresgél! Cégünknél széleskörű vízszerelési munkálatokat vállalunk. Vízvezeték szerelő csapatunkban a WC szerelés mesterségében jártas és kifejezetten erre specializálódott szakembereink is helyet foglalnak. Ennek köszönhetően sem a hibák gyors és pontos feltárása, sem a szakszerű WC tartály szerelés nem jelent majd kihívást. A kapcsolatfelvétel után, mielőbb a helyszínre igyekszünk, ahol a probléma célzott feltérképezése után árajánlatot készítünk Önnek.

Ha bővebb információt szeretne megtudni vízszereléssel kapcsolatos szolgáltatásainkról, vagy máris kérdése támadt, akkor bátran lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink bármelyikén! Ha Dénes Építőipari Kft. akkor megfizethető WC szerelés árak!

+36 70 672 0299

Gyors WC szerviz társasházak számára is


Egy társasházban szinte mindig zajlik az élet, amely egyet jelent azzal, hogy a vízvezeték szereléssel foglalkozó cégeknél szinte mindig csörög a telefon. Köztudott tény ugyanis, hogy bármennyire is vigyázunk a lakásunk állapotára, óhatatlanul is bekövetkezhet a baj. Ha szeretné, hogy valamennyi vízszereléssel kapcsolatos ügyük egyetlen profi cég kezében összpontosuljon, akkor bátran keressen fel minket!

gyors wc tartály szerelés javítás
Gyors rendelkezésre állás társasházak számára WC tartály szerelés esetén is

A vízvezeték szereléssel kapcsolatos leggyakoribb meghibásodások


Egy társasházban gyakran előfordul, hogy eldugul a WC, csőtörés lesz a falban vagy csak hirtelen megszűnik a melegvíz ellátás. A vízszereléssel kapcsolatos problémák azonnali megoldást kívánnak, hiszen a fürdőszoba és konyha, életünk szerves részét képzik. Melegvíz nélkül például aligha tudnánk rendesen tisztálkodni, egy eldugult WC miatt pedig nem feltétlenül szeretnénk napjában többször becsengetni a szomszédhoz. 

A WC tartály szervizelés például nem újkeletű dolog, hiszen elég gyakran használatba van véve. És hát nincs is annál kellemetlenebb, mint egy folyton szivárgó WC tartály, amely a lakók legnagyobb bosszúságára, még a vízszámlát is jelentősen megdobhatja. Szerencsére ma már a WC tartály szerelés egy rutineljárásnak bizonyul, abban az esetben, ha tisztában vagyunk a probléma forrásával, így nem kell napokig nélkülöznünk a mellékhelyiséget. 

A WC tartály leggyakrabban az alábbi helyeken romlik el: nem működik a nyomógomb, eltörik vagy lötyög a tető, vagy valamilyen nem látható probléma lép fel a töltőszelep, öblítőcső vagy tömítés állapotában. Ha azt tapasztaljuk, hogy nehezen megy le a WC-n a víz, vagy használaton kívül is szivárog, akkor érdemes minél előbb jelezni a problémát a közös képviselőnek, hiszen valószínűleg egyedül nem fogjuk tudni megoldani. A csöpögő WC tartály esetében például több hibaok is felléphet, többek között, hogy a leeresztő szelep gumi tömítése elöregedett, vagy erőteljes vízkövesedés, szennyeződés lépett fel a rendszerben. Ha a tartály magától tölteni kezd, akkor valószínűleg a gumi tömítés cseréje elengedhetetlen lesz. Abban az esetben pedig, ha nem öblít rendesen a tartály - avagy túl kevés vizet tölt be -, akkor a betöltő szelepben lehet a probléma, amit szintén cserélni kell majd. Ilyenkor a házi módszerek rendszerint kudarcba fulladnak, hiszen a probléma folyamatosan vissza fog térni. 

számíthat ránk vízvezeték szereléssel kapcsolatban és WC tartás szerelés esetén is
WC tartály szerelés a cél? Máris úton vagyunk!

Egy jó szakember minden társasházban elfér


Érdemes bizonyos időközönként akkor is ellenőriztetni a szaniterek, vízvezetékek állapotát, ha egyébként nincs különösebb fennakadás a működésükben. Ezzel elejét vehetjük egy kellemetlen és hirtelen jött meghibásodásnak is. A folyamatos karbantartás segítségével a kisebb-nagyobb vízvezeték szereléssel kapcsolatos problémák könnyebben kiküszöbölhetővé válhatnak, így a lakók is nagyobb biztonságban érezhetik majd magukat.

Szokták mondani, hogyha egy megbízható vízvezeték szereléssel foglalkozó céggel van szerződésben egy társasház, akkor nagy baj nem érhet minket. Ez az állítás pedig tökéletesen megállja a helyét a valóságban is, hiszen a sikeres szerződéskötés után, egy 24 órában hívható ügyeletet biztosítunk, bármilyen felmerülő probléma esetére. 

Új szaniterek beszerzésében is számíthat ránk!


Annak ellenére, hogy a vízvezeték szerelők mindent megtesznek a problémák mielőbbi elhárítás érdekében, előfordult olyan előrehaladott állapot, hogy szükségessé válik a szaniterek cseréje. Ennek teljes körű megvalósításához, és az új minőségi termékek beszerzéséhez, készségesen állunk rendelkezésére! A sérült, elromlott szaniterek leszerelését követően, kollégáink megkeresik a legoptimálisabb megoldást, és még az új termékek felszerelésében is segítenek. Máris probléma akadt valamelyik lakónál? Ne késlekedj a segítségünket kérni!

+36 70 672 0299

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása